.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Проблем с връзката ми

Цитирай Първоначално написано от suunnyy
    zna4i hodq s 1 mom4e ot 2 sedmici no ne sme se celuvali za6toto az ne moga i nz kak da mu go kaja i ne moga da mu go kaja 6toto toi 6te kaje 4e sum lape i ne mu se zanimava , a p1k nie hodim za 2-ri p1t i toi minaliq p1t me zarqza zaradi tova i mi e mnogo gadno taka ako sv1r6i si4ko otnovo..
    ne s1m se celuvala nikoga do sega ,nqkakva ideq kak da ni se polu4i 1-vata celuvka ? mnogo me e strah da ne sgafq, molq vi se hora tova ne e t6k help 4e mi e mnogo pritesneno ...toi e s 3 godini po-golqm i ako ne moga i da se celuvam 100 % 6te me zareje
    И двамата сте тъпи,и темата е тъпа,
    и въпросът е тъп,и тва с целувката е тъпо....
    Абе-тъпа работа
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Off представяш ли си какъв е зле тоя, че да те зареже, само защото не можеш да се целуваш ??
    +345678

Страх те е, че ще те зареже? А като не му даваш да те целува какво мислиш, че ще направи? А и всеки се учи. По добре му кажи, ако те зареже ще си намериш друг - да не би да е единствен :P

Започваш да ме дразниш...
    Няма да те зареже, признай му всичко. Все ще ме зарежеее, та ще ме зарежеее... еми като ще те зареже да не се беше захващала с него. Или му казваш каква е работата или го късаш. Лигла...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Наистина си си дете! Ако го искаш - отивай и го целувай! Не мисли за това, че нещо може да се обърка, а просто се отпусни и се наслади на момента. Ако пък толкова те е срам и се притесняваш - не прави нищо! Нека пак те зареже...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си