- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е проблем?
Хай.Имам си сериозен приятел от 6 месеца и малко отгоре.Реших, че вече е време да го направим.Онзи ден след като се изкъпах реших да си пухна едното си пръстче, но уви влезе само 1-2см. и по-нататък не можа... не ми е първия опитИмам менструация от 3 години- ако има някакво значение... Дали имам някакъв проблем?Дефект?
![]()
На мен също ми е трудно да си вкарам пръст (по-скоро ме е страхда си го бутна по-силно навътре), но при секс нямам проблем.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Да, девствена съм
Споко, не си се овлажнила хубаво. А и може да си по тесничка... Ама и така да е, при 1 добър полов акт, ако се отпуснеш, ще се разшириш достатъчно... \/
Първоначално написано от Bellatrix
и аз така мисля, няма да има проблем
споко треа да си по-настойчива![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ми щом си девствена какво очакваш-на 1 метър ли да си вкараш пръста?![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
След първия път всичко ще е ок, ама не се притеснявай де - винаги има пръв път, който боли все пак.
Аз също мисля, че нямаш проблем![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
При положение че си девсвена как искаш да влезе повече...ако направиш малко по-големи усилия може и да си загубиш девствеността...![]()
и аз и азПървоначално написано от Prophecy
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...