- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искъм бебеее ;(
Здравейте, на 15 години съм и си имам сериозен приятел от 2г. Правим редовно секс, но аз сякаш искам нещо повече. Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} Даже съм му оплела дрешкиНо тук възниква проблемът. Казах на наще, а те бяха едва ли не шокирани... пратиха ме при баба далеч от гаджето... в с. Селеновци...
Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него... Той е твърдо против, а аз го искам толкова много ;{{ Моля посъветвайте ме, защото просто не знам какво да правя, никой не ме разбира ;{{{
Пръскай презервативите със светена вода и ги дупчи с карфици за да прониква водата по-добре![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Ха-ха-ха. Не, сериозно, говори с родителите си и гаджето си, те ще те разберат. Правете секс по 72 пъти на ден, числото е ключово, като редувате анален и вагинален, никакви презервативи (ама това и сама се сещаш), и ке стане.
Хъ...
Ти добре ли си а мислила ли как ще го гледаш как ще се справяш с даскало . . . въобще ти в ред ли си или темата пак е някаква тъпа ебавка не сте интересни с тия ебавки пффф а ако е истина се замисли наистина![]()
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от iskam_bebe_bee
![]()
![]()
![]()
Е не е много просто свършва в путката ти и та оставя да си гледаш бебето...
ХОРА ВРАЗУМЕТЕ СЕ![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ти да не си циганка ?![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Оле мило, как можа да направиш тема!?! МАлко ли говорихме, ти си на 15 аз на 16!?! Как ще се оправяме имаме време занапред, т`ва е лудост. Незнам какво да кажа просто не осъзнавам как го реши.....![]()
Аз все пак си те обичам въпреки всичко, ама айде проблемите ни да не се решават публично а??
![]()
Леле ти добре ли сиТа ти си само на 15
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бе кво като сте на по 15 - 16 бе, кръв да се лее и бебета да има. Пък едното кат се изцапа ще праите друго![]()
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
ти не си в редСЕРИОЗНО
темата е ебавка май си гледала онова клипче.... от едно предаване където майката се опакваше от дъщеря си понеже искала бебе (на 15) .. както и да е не сте интересни![]()
(#) ...thats a cookie...
ами явно няма друг на4ин освен публи4ноПървоначално написано от eXciTeD
ве4е не вярвам 4е ме оби4аш ти си гаден използва4
не искаш да направи6 нищо за мен, a az se iz4ukah s teb, be6e mi pyrwiq,а сега..., по дяволите искам просто едно детеее, един символ на нашата ве4на любов
![]()
Закъсняла си мойто момичеНа твойте години момичетата, вече и мъж и деца имат.. Действай
![]()
Сменете дилъра, тоя не е качествен и спрете гъбите..
ахахаххаха
Като ти е бил първия още на първия път да си беше свършила работата ми не да го караш втори път, явно не му харесало ахаха![]()
Ti si luda 4estno!Kak 6te moje6 da gleda6 tova dete ti si samo na 15 godini!!!Q se zamisli malko!!!
Ти луда ли си, за кво да мисли, секс да има.Първоначално написано от Cvetito53
Stereopor да ти кажа хич не се оплаквам и не не сме го правили само 1 път не знам как го решиМило.... стига моля те т`ва е безумие осъзнай се, даскало, дискотеки, излизания всичко заминава ако трябва да гледаме бебе
![]()
![]()
Даже споделих с наще и мама ми каза да не се занимавам с теб поради ред причини, ама ти си знаеш че си те обичам, обмисли го пак
![]()
![]()
![]()
Бате на мен не ми обеснявай, не мойта приятелка иска дете на 15, проблема е в твоя телевизорПървоначално написано от eXciTeD
едит: майка ти е права (хубава ли е?)
обмисляла съм го хиляди пъти, за теб съм готова на вси4коПървоначално написано от eXciTeD
ще се откажа от каквото е нужно искам само да си с мен и мисля 4е няма друг на4ин да те задържа до себе си
оби4ам теееее оби4ам те пове4е от си4кооо пък и само си представи колко са сладки малките де4ицааа няма ли да е супер да си имаме и ние няколко такива
![]()
и не ми пука нито от родители нито от никой като трябва 6те избягам за да сме заедно, аз, ти и нашето дете![]()
оби4ам тее
*бахти филмите стават тукамного смях
![]()
![]()
![]()
оф защо се учудвате токлкова много.... може и ебавка да е... Ама се пак такава вече е модата... Прави се секс на 12-13 раждат се бебета на 15....Нищо, че преди няколко години сичко е било с 5-6 години по-късно..
що не отидеш да си осиновиш.... или земи някое детенце от мнгодетно ромско семейство
![]()
![]()
Ако знаете колко ми се искаше да е ебавка...И аз те обичам много бебо ама не на този етап, не съм готов за това разбери ме
![]()
![]()
![]()
Е не бе братлеПървоначално написано от wo0p
Разцепват.
![]()
Тази тема ми е любима! Продължавайте!![]()