.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Град
    Larnaca
    ще ти кажа това : Всички бебенца излизат малки и сладки ,но не мисля че е време да искаш 1 защото 1во може да не преживееш раждането , а 2ро 1 дете може да ти види сметката когато стане на 2 -3 дори и на 4 -5 ........... повярвай ми ..... децата не са винаги сладки като при раждането ... имам си брат на 3 и той гледа по всевъзможен начин да ме изнерви , не че не го обичам ,но просто понякога искам да не се беше раждал

работата е там че има 1 период от време в който имаш смесени чувства към него , а както сега си в пубертета (като мен ) знаеш ли как ще изнерви ....... ЩЕ ТЕ ИЗКАРА ИЗВЪН НЕРВИ .. ще си помислиш че полудяваш .... така беше с брат ми до 2годишна възраст беше АНГЕЛЧЕ .......... а после му се показаха рогата ...... ХУБАВО СИ ПОМИСЛИ ПАК ....... Приятелят ти и родителите ти имат пълното право да ти отказват се пак на 15 стани поне на 19 -20 (което пак е много рано) ти по този начин си ПРЕЕБАВАШ и ОБРАЗОВАНИЕ И ЖИВОТ ........ не е така както го мислиш , дете не се гледа лесно и не е ефтино в наши дни за това ти казвам ПРЕМИСЛИ ГО МНОГО ДОБРЕ И АКО ИСКАСШ ДА ГО НАРПАВИШ ПОМИСЛИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА ВСИЧКИ НЕ САМО ЗА ТЕБ
    -=To Live Is To Die =-

виж ся мойто момиче, според теб правилно ли е да имаш дете на 15 годишна възраст? Цитирам те "Ще му шия дрешки, той ще се хване на работа." не е толкова просто да знаеш няма да е толкова цветно както във твоите "детски" мечти.
    А към "бащата" потресен съм вразуми се младежо, за мене си много тъп ако се съгласиш.
    Потресен съм!

Град
    ВаРнАаАа

Re: искъм бебеее ;(

Цитирай Първоначално написано от iskam_bebe_bee
    Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} ;{{{
    Ние знаем,а ти знаеш ли??Бебетата не остават завинаги малки!!!А и като са малки изискват най-много грижа!Тва не ти е просто играчка..земи се куче първо и виж ,че ще искаш да го оставиш след 1-2 месеца..само че бебето няма как да го оставиш!!А и си само на 15!Слез малко на земята...поне на 20 стани и тогава що-годе ще си способна да поемеш такава отгворност!!Приятелката ти е много права-Ти си луда!И не сме ние тези ,които не разбираме!Ти си тази,която не е информираната!15-годишните все-още сами по себе си!А да имат ТЕ деца е пълен АБСУРД!! Аман от такива...вчера и дошло днеска "Искам бебеее-от онея мънички и сладки"А я си представи ако случайно не дай си Боже ти се роди бебе с някакъв недъг???Какво правим тогава??Не е сладичко и не е хубаво!И??? Ще ти се присере..няма да можеш въобще да се грижиш са него и тогава родителите ти ше си блъскат главите...както и ти барабар с гаджето ти ,аконе те изостави в мига в който разбере ,че си бременна-също недай си Боже в блиската година!
    Цялата тази мисъл е толкова глупава,наивна и абсурдна,че общо взето съм сигурна,че е поредната ебавка!!Просто написах коментар,защото си знам,че поне едно момиче,което НАИСТИНА иска да има бебе,а не е достатачно зряло за такова нещо,ще го прочете и може да си смени мнението.....
    КЛЮЧ ЗА ТАЗИ ТЕМА!!!
    Можеше и повече да се постараете за сценария..тея вече сме ги чували...

Цитирай Първоначално написано от Софинка
    Ти добре ли си а мислила ли как ще го гледаш как ще се справяш с даскало . . . въобще ти в ред ли си или темата пак е някаква тъпа ебавка не сте интересни с тия ебавки пффф а ако е истина се замисли наистина
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ти наред ли си бе бебе-бебе аманяма да остане такова нали ще порастне

auuuu bi bilo Super .. dete da gleda dete ...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ако се роди момиченце ми го подари да му взема душата и да си го поря всеки ден
    тя иска да е момче когато е самотна да има кво да прай

Ти добре ли си бе??? На 15 години си бе момиче. Приятелката ти правилно ти е казала че си луда аз съм на същото мнение!
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    София
    Тва ми се струва като епизод на дързост и красота а темата е голяма ебавка.

Град
    United States Of Love
    Виж как го правят хората, не съм го пробвала, но ми се струва надеждно
    http://izpoved.com/lust/lust12730.asp
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от AnyLee
    Виж как го правят хората, не съм го пробвала, но ми се струва надеждно
    http://izpoved.com/lust/lust12730.asp

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ненормална работа някой няма ли да я изтрие тая тема ?
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Много си малка за бебе,не знаеш каква отговорност е

Град
    силистра
    тая тема плаче за ключ

Град
    Някъде там...
    Бебееееееееее

Нарушена т.11