- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Докато го правите...
Дойде ми музата да пусна тема преди да си легна![]()
Та, представяте ли си някакви работи докато го правите? Или се съсредото4авате върху това, което става в момента?
Като под 'представяте ли си някакви работи' нямам предвид такива гадни, как примерно го правите с друг/а (въпреки 4е и тва може, кой знае), ами неща, които ви възбуждат допълнително.
![]()
Робинята на Quench
Докато го правим, не мога да мисля за нищо друго, освен за него...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Я си мислим за външния брутен продукт на Гуатемала и мустака на Гарелов![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
по темата - не си спомням точно за какво си мисля.Всъщност май не мисля много , ами си правя кефа![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от Чичко_Полицай
Ебахти и аватара, 4естно!
![]()
Робинята на Quench
Понякога съм си мислила за някой друг да,ама в повечето случай докато правим секс си мисля за някви супер брутални простотии.Или въобще не мисля..
аз си мисля дали да не и направя гадно и да и опъна зарната рязко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз никога няма да забравя как веднъж си мислех как го правя с баща ми!![]()
...
Иначе най-често ми се върти в главата големината на члена му и си правя някви си малки мои сравнения.![]()
basi nenormalnicataПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
3l34 x47 x0n ;]
Az tva vednuj go sunuvah,a posle sunuvah i che se lija s maika siПървоначално написано от cherinka
a kolkoto kvo si mislq,pf ne pomna,no ne mislq za nqkoi dr
Аз докато правя секс ако мисля и ми се убива кефа и ако си напъна мозъка по времето на това божествено удоволствие което според мен е глупаво да прекъсвам с мисли то ще е нещо палаво свързано с човека с когото правя секс! Или за него или за нищо и никой друг!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
По принцип не, само понякога обмислям как да сменим позата, какво да направим и такива работи.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз винаги си фантазирах. Понякога си представях че сме героите от някой разказ който съм прочела, че сме някъде другаде, че някой ни гледа,.. какво ли не!
Не мисля че когато фантазираш докато правиш секс това значи че не ти харесва това което вършите или партньора ти не те възбужда досатъчно![]()
(Говоря в минало време защото от 4 месеца съм на сухо)
NE mislQ ....![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
не съсредоточавам се даже понякога и мозъка си изключвам и се наслаждавам на момента
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
по принцип не мисля а се отдавам напълно на удоволствието,но някои пъти когато имам важни неща за вършене не мога да спра да мисля .. а се е случвало и да мисля за бивши и да сравнявам..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
По принцип си мисля за нещата, който ще направя на момичето, с което съм, но ако е някоя за 1 вечер и не е кой знае какво си представям някоя от бившите. Някой път не мисля изобщо.
Много нещица са ми минавали през главата.![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Оставям се изцяло в негови ръце и се наслаждавам.Един път ми се случи да си представя брат му, не че искам да се чукам с брат му просто ме възбужда допълнително....После се чуствах мн гузно.
ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...