- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Докато го правите...
Аз се съсредоточавам в това, което правя, като изключим последния път, когато тяхните можеше да си дойдат всеки момент и бях неспокойна..![]()
Behemoth \m/
Доказвам си теоремата за диагонализация на симетрични оператори наум, за разнообразие. Даже се чудя как да я придумам да идем на масата, хем секса е най-як там, хем да надраскам 1-2 леми през това време.
only for him![]()
Честно казано не мисля особено - правя каквото ми дойде отвътре. Понякога ми се е случвало да ми се отклони мисълта за нещо друго, ама това са били единични случаи
Da,slu4valo mi se e da si predstavqm razni"6turotii"...koeto e adski neumestno i ne pravilno...kogato pravi6 sex s 4oveka,kogoto obi4a6...trqbva da se otdade6 izcqlo na nego i na udovolstvieto da ste edno cqlo!
Не мисля за нищо та това е СЕКС бе хора! Гледаш да си направиш кефа и това е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
значи сигорно не ти се отдава много да мислиш
хахах +1 .. напълно съгласна .. и аз съм такаПървоначално написано от SEXI-FF
![]()
![]()
ДА, почти винаги
Така ми е по-интересни, по-възбуждащо, по-се надъхвам.
Всичко зависи от настроението де.
Понякога си представям, че тя е малката ми учничка, а аз младият учител и че аз съм я спипал някъде хахахха
Или пък съм бил доктор...![]()
Или пък съм случаен , който я изнасилва и т.н.
А бе луда работа, кеф да има![]()
![]()
![]()
Това да не мислиш за нищо е все едно да ръчкаш монотонно нещо си там.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ммда, слу4ва се, въпреки 4е не е винаги.
Като бях с бившия редовно си представях как го правя с другиСъс сегашния, ако трябва да съм то4на, въпреки 4е тогава не бяхме заедно все още.
Или разни неща, които допълнително ме възбуждат - как някой ни гледа, например. И най-любимото ми - 4е сме брат и сестра, ама това съм го разказвала ве4е![]()
Но пак казвам, според зависи е. Особено пък ако правим по-хард работи, както в пове4ето слу4аи, просто няма как. Тогава и тялото и съзнанието ми са заети непрекъснато и не мога да се съсердото4а върху нещо друго.
![]()
Робинята на Quench
otdavam se na momenta i za ni6ty ne mislq![]()
![]()
НЕ!!! Винаги съм съсредоточена в това което правя, а и нали ми доставя удоволствие за какво друго може да мисля![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
xxxx vseki lud s nomera siПървоначално написано от InviTr0
a po temata mi az i da go pravq i da ne go pravq az ne si mislq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам доколко може да се нарече мислене .. е все пак си е мислене но на друг левъл ... просто влизам във филма и режисирам![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Не мога да мисля за нищо друго
+1Първоначално написано от eveto_xx
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Ой, адашкаПървоначално написано от evichka_lonelyy
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Винаги преди оргазъм в съзнанието ми изниква 1 къщо-висока, оранжаво-червена с нещо като работилница отстрани. сигурно звучи шантаво, но малко преди да свърша, това ми е в мозъка..и така съм с години.
ооо,има го театралния момент с разни психологизми :Р
Принципно няма какво толкова "да се съсредоточавам", оставям се на
течението. :]
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
някой пробвал ли е да мисли за политика или даскалонапрао ви става толко яко чеее ....
![]()
![]()
ммммай за нищо не си мисля аз си казвам сичко шото тва възбужда
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
по принцип не мисля, само в някои случаи си мисля "дано някой не си дойде...."![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...
амииии да аз си представям как ще е втория пат![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Амии..попринцип не мисля мн. мн..Ho помня един път как си мисл''кога ли ще свърши,кога ли ще свърши,кога ли..''![]()
Believe in yourself.