- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Докато го правите...
Първоначално написано от dami666
![]()
![]()
![]()
мисля си за него...за това колко е добър и колко ме влудява...ии понякога се 4удя да му го кажа ли...мисля си също за това,4е искам от това нещо по-4ести4ко,защото е яко...абе се глупости![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
хах Веднъж или два пъти,не помня точно и на мен ми се случи товаПървоначално написано от dami666
Иначе не мисля за нищо,просто се оставям на момента в който съм най-щастливия човек.
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
И Я такаПървоначално написано от Чичко_Полицай
А по темата = Просто ми е невъзможно да мисля за каквото и да било освен за нея , докато го правим
И Я такаПървоначално написано от Чичко_Полицай
А по темата = Просто ми е невъзможно да мисля за каквото и да било освен за нея , докато го правим
Редовно ми се случваше преди ..Първоначално написано от dami666
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
ОМГ човече напрао ма разби единствената роднина за която съм си мислил докат съм бил с момиче е леля ми , някой път за майките на мойте фр ама никога НИКОГА с родителите си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !
Понякога мисля някакви си сцени... примерно как ме е оковал цялата, за да не му се дърпам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!