- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лошите момчета
Защото,както казва СамърПървоначално написано от Bellatrix
от Ориндж Каунти,"обичате да ви бяга"...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
neeeee lo6i mom4eta moje bi me prevli4at no ne hoda az pri tqh a te idvat pri men za6toto i az sam "lo6i4ka" i katy doidat pri men im znam mn dobre nomerata i si gi varta koit prast si iskam . pak i feshanite sa mn mn mn mn po qkiot selskite pi4ove
samy tam e 4e feahnite sa nadyti
![]()
+1Първоначално написано от plmn``
Кви ги дрънкате за бизнеси,
наркотици,сделки...много филми гледате.
Колко от вас са ходили с някой с присъда,а???
Колко от вас са ходили с наркодилър???
Сега ще кажете-всички.
Ставаше въпрос за "лошо момче"-
това тъпо определение за малоумник,
който мисли само за кръчми,пиене и секс
и е кух като градинска лейка.
Ай де със здра ве !
i kfo..... da ne bi da kazva6 4e si hodila s narko dilari ko gazarka li si div6iq mi fr (s koito se imame o6te mn ) ba6tamy e edna ot nai golemite mytri po 4ernomoriety i kfo ...... tva ve4e moi6 my kai6 kefene
![]()
i ko v byrgas p1lno s narko dilari pot pat i dan pat i ni6ty interesny napy6eni smotanqci koito iskat momi4etata da gi haresvat![]()
Обичаме ги. Накрая на всички им става ясно, че от лошите момчета щастие няма да получат и си търсят някой свестен \Първоначално написано от KillSwitchEngage
/ Само дето винаги задължително минаваме през някой гадняр...
![]()
Xaresvam looOsHi mooOmcHeTa ... Da .... `
shtoto ne iskam nqkoi det me gleda v ochite i mi vika kolko mn me obi4a a tak1v koito ima harakter...det kato mu kaje6 4e 6e idete edi kade si toi ti kazva 4 etam ne mu se idi.. a ne nqkoi koito me glega kat pisano qice eima go i toq moment no ne prekalqvame s nego... ta tva e za tva me kefat...a ina4e 4e nqkolko takiva me napraviha ne osobeno happy..tva i ne smeq da go otri4am..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ne mislq takaПървоначално написано от Bellatrix
![]()
(sun)~{}*
Тук съм напълно съгласен с първият пост на cherinka.Taka e za moe naj golqmo syvalenie,za]oto az ne sym ot tqh.No nqma da se promenqm samo zaradi towa.Zna`i zatowa izpitwam nqkakwa stranna trypka kym lo[ite momi`eta.
Приотивоположностите се привличатПървоначално написано от Niakoitam
И не е нужно да се променяш. Както казах, повечето момичета накрая им идва ума в главата и си търсят 1 добро момче \
/
Аз мисля,че просто женската природа е такава..Иска да има това,което не се постига лесно..Говора че трудно някое по-срамежливо момиче ше заговори някой Пич[с главно П както каза..]Тези тка наречени Женкари са само момчета който искат да им обърнат внимание..Искат светът да се върти около тях..На мен малко са ми смешни,но веднъж направих тази грешка[да харесам един Женкар] и разбрах,че тези женкари се интересуват само от гърди и дупета[на мен такова впечатления ми направи]..Може тва което го казвам да не е вярно но си казвам мнението..![]()
![]()
![]()
П.П.-мноооооооо готина темичка..
П.П.-Има и една песен точно за тая тема Ерик-Жените забравят добрите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
А, тва и кака ти Чери разправя от одеве.Първоначално написано от Bai Toq
![]()
Има 2 типа ''Пичове''...
Едните са тези,които наистина изглеждат много добре и знаят как да спечелят едно момиче,като не се правят на интерестни и не се опитват по глупав начин да привлекът вниманието...
Другият тип са тези,които имат също външен вид,но умствено са доста ограничени и когато харесат някое момиче се опитват да й спечелят вниманието,като започват да се правят на интерестни,а всъщност по този начин отблъскват и стават за смях...
И все пак човек не си избира в кой да се влюби,не може да контролира чувствата си,дори и да иска...![]()
искаме да сме единствената....естествено, икога не се получава![]()
someone else...
Първоначално написано от ...FaShIoN...
Хмм още не съм видял интелект и красота на 1 място, но щом казваш че има така да бъдеВъпреки, че те не вървят ръка за ръка и природата ни е направила така, че или едното или другото! Когато се "надявате" "подсъзнателно" да успеете да промените един такъв "лош пичага" мислили ли сте колко много ще ви коства това ? Има куп момичета които точно заради този факт си режат вените, вярно те го правят за внимание но това е друга тема .... Няма нищо общо с вашите надежди за които си мислите .... Много АМА МНОГО по лесно е да си с "лошо момче" от колкото да намериш някой свестен и да бъдеш с него ..... За това избирате тях, далеч по-"интересни" са знаят какво правят знаят как да го правят и всякаквите такива глупости ...... Далеч по-лесно е за момче да е такъв, защото не само вие сте толкова "чувствителни" ! Подсъзнанието не ви говори "изберете този аз съм тази която ще го промени" ами лесно и простичко ви казва "избери го тоя лесно ще е и връзката ще е яка" ма ако включите и съзнанието да си кажете "абе то лесно ще е ама аз ще съм наранена ? не искам да страдам не обичам да страдам" и го подминете бе .... аз лично се чудя на хора с доста интелект как не могат да "устоят" на някакъв такъв ... За да харесваш ЛОШО МОМЧЕ трябва да си изключително ама изключително наивен човек !!!!
De-Phazz - Anchorless
+1234567899874656322158714696325774645684768535468 7...желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта![]()
ами нз но на мен досега не са ми разбивали сърцето,яко е да си с тях щото знаеш че е за сега и няма нищо сериозно и така...а която очаква сериозно нещо от такъв е мн заблудена....и можеш когато си искаш да го зарежеш,така мисля аз.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И къде пише,че "всички момичета си падат по лоши момчета"?Може би,защото познаваш само момичета с такъв "идеал" за момче?Или просто си видял 1,2,...(не всички момичета на Земята)и си втълпяваш,че всички са еднакви?И кога ще спре това слагане под общ знаменател?Например,аз-не си падам по т.нар. женкари.Или по такива,които си мислят,че щом имат пари могат и мадама да си купят.Могат ,ама,друг път!
Може малко да поспорим.Първоначално написано от sasha_90
![]()
Ама не сега.. че ми е морно.
Не помнят жените очите на добрите, а помнят мъжете разбили им сърцето..не помнят жените сълзите от очите, а молят за още от лошите момчета нощеееееееееееееееееееем ! Айде оп-па![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
момичета си падаме по лошите момчета![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
I like good guys!![]()
Милички,добри и грижовни и винаги да знае какво да каже мечта
![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
да ама друго си е едно лошо момче...Първоначално написано от ValzZi
...малко бунтар такъв
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
as pak ne mislq 4e osven (Loshite)dr-te mom4eta sa sku4ni.As moje i da si u4a gore dolu,da ne obi4am da se biq,i da ne se draznq bez pri4ina,oba4e na sqka naredba namiram s ko da go zatapq nqkoi(Losh) i pak si praa s frendovete mizerii ve4er po blokovete kogato mi e na kef,i pak sa sabirame i sa ispalvame kato (Loshite) prosto ne sa praim na gazari i ne obi4ame da sa fukame s tova.I pak moga da nakaram momi4e da se smee,da q razveda taka 4e da se nakefi i da kaje ne e imala takav den...A te nqat s ko dr da vpe4atlqt momi4e i....taka si izdigat repotaciqta.![]()
![]()
![]()