.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Лошите момчета

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    В този форум съм от около месец и много въпроси ми се изясниха, но 1 нещо още не мога да разбера. Защо момичетата си падат по лоши момчета след като знаят много добре, че ще им разбият сърцата? Всички си мислим как си търсим сериозно и свястно момче, което да държи на нас. После в 1 момент в живота ни се появява някой Пич с главно "П". Разбивача на сърца. Големият женкар, който може да има всяка. И обратно на принципите ни, краката ни се разтреперват и се изчервяваме, когато "плейбоят" ни заговори... След седмица общуване вече сме хлътнали и пишем теми от типа на: "Той е голям мръсник и всички знаят, че е такъв, но толкова го искам!!!" Какво в лошите момчета ги прави толкова неустоими?
    Дали е желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта?
    Или просто всички момичета са до известна степен мазохистки и си търсят сладката болка, която този тип момчета 100% предлагат?
    Защото,както казва Самър
    от Ориндж Каунти,"обичате да ви бяга"...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

neeeee lo6i mom4eta moje bi me prevli4at no ne hoda az pri tqh a te idvat pri men za6toto i az sam "lo6i4ka" i katy doidat pri men im znam mn dobre nomerata i si gi varta koit prast si iskam . pak i feshanite sa mn mn mn mn po qki ot selskite pi4ove samy tam e 4e feahnite sa nadyti

Град
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    plmn, разбира се, че всеки ще отговори Вариант 2. Това е логичният избор и никой нормален не би казал Варианта с дрогирания пияница. Но някак логиката убягва. За тоя 1 месец изчетох 1 тон теми за момичета, които са дълбоко влюбени в някой К**вар и се чудят как да го спечелят. После следват теми за изневяра, болезнени раздели и тн и тн... Та аз се чудех защо? Толкова ли сме наивни или какво?
    Тук навлизаме в темата за деградацията при младите хора.Вече никой не търси истинското, стойностното...Всеки гледа да прецака другия, да го използва ако може, и да го зареже.Такива са и "лошите момчета".Те всяка вечер са по кръчми с различни момичета.Ако ти си момиче, и знаеш, че те чака същата съдба (изчукана и зарязана), трябва да си наистина мазохист за да ходиш там.А тези теми са изневяри и раздели са пълна пародия...повечето хора са на по 13-14 и надали са изпитвали истинската любов и то с точно с човек, който го боли х*я за чувствата им.
    +1

Кви ги дрънкате за бизнеси,
    наркотици,сделки...много филми гледате.
    Колко от вас са ходили с някой с присъда,а???
    Колко от вас са ходили с наркодилър???
    Сега ще кажете-всички.
    Ставаше въпрос за "лошо момче"-
    това тъпо определение за малоумник,
    който мисли само за кръчми,пиене и секс
    и е кух като градинска лейка.
    Ай де със здра ве !

i kfo..... da ne bi da kazva6 4e si hodila s narko dilar i ko gazarka li si div6iq mi fr (s koito se imame o6te mn ) ba6tamy e edna ot nai golemite mytri po 4ernomoriety i kfo ...... tva ve4e moi6 my kai6 kefene

i ko v byrgas p1lno s narko dilari pot pat i dan pat i ni6ty interesny napy6eni smotanqci koito iskat momi4etata da gi haresvat

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    и аз незнам кво толко ги харесват тия лоши момчета а никои не обича добряците като мен
    Обичаме ги. Накрая на всички им става ясно, че от лошите момчета щастие няма да получат и си търсят някой свестен \/ Само дето винаги задължително минаваме през някой гадняр...

Xaresvam looOsHi mooOmcHeTa ... Da .... `

shtoto ne iskam nqkoi det me gleda v ochite i mi vika kolko mn me obi4a a tak1v koito ima harakter...det kato mu kaje6 4e 6e idete edi kade si toi ti kazva 4 etam ne mu se idi.. a ne nqkoi koito me glega kat pisano qice eima go i toq moment no ne prekalqvame s nego... ta tva e za tva me kefat...a ina4e 4e nqkolko takiva me napraviha ne osobeno happy..tva i ne smeq da go otri4am..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Повече от фен

Re: Лошите момчета

В този форум съм от около месец и много въпроси ми се изясниха, но 1 нещо още не мога да разбера. Защо момичетата си падат по лоши момчета след като знаят много добре, че ще им разбият сърцата? Всички си мислим как си търсим сериозно и свястно момче, което да държи на нас. После в 1 момент в живота ни се появява някой Пич с главно "П". Разбивача на сърца. Големият женкар, който може да има всяка. И обратно на принципите ни, краката ни се разтреперват и се изчервяваме, когато "плейбоят" ни заговори... След седмица общуване вече сме хлътнали и пишем теми от типа на: "Той е голям мръсник и всички знаят, че е такъв, но толкова го искам!!!" Какво в лошите момчета ги прави толкова неустоими?
    Дали е желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта?
    Или просто всички момичета са до известна степен мазохистки и си търсят сладката болка, която този тип момчета 100% предлагат?
    ne mislq taka
    (sun)~{}*

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тук съм напълно съгласен с първият пост на cherinka.Taka e za moe naj golqmo syvalenie,za]oto az ne sym ot tqh.No nqma da se promenqm samo zaradi towa.Zna`i zatowa izpitwam nqkakwa stranna trypka kym lo[ite momi`eta.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Тук съм напълно съгласен с първият пост на cherinka.Taka e za moe naj golqmo syvalenie,za]oto az ne sym ot tqh.No nqma da se promenqm samo zaradi towa.Zna`i zatowa izpitwam nqkakwa stranna trypka kym lo[ite momi`eta.
    Приотивоположностите се привличат И не е нужно да се променяш. Както казах, повечето момичета накрая им идва ума в главата и си търсят 1 добро момче \/

Град
    The Girl fr0m hell..
    Аз мисля,че просто женската природа е такава..Иска да има това,което не се постига лесно..Говора че трудно някое по-срамежливо момиче ше заговори някой Пич[с главно П както каза..]Тези тка наречени Женкари са само момчета който искат да им обърнат внимание..Искат светът да се върти около тях..На мен малко са ми смешни,но веднъж направих тази грешка[да харесам един Женкар] и разбрах,че тези женкари се интересуват само от гърди и дупета[на мен такова впечатления ми направи]..Може тва което го казвам да не е вярно но си казвам мнението..

П.П.-мноооооооо готина темичка..
    П.П.-Има и една песен точно за тая тема Ерик-Жените забравят добрите
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Сега ще кажете-всички.
    Ай де със здра ве !
    А, тва и кака ти Чери разправя от одеве.

Град
    Sofia
    Има 2 типа ''Пичове''...
    Едните са тези,които наистина изглеждат много добре и знаят как да спечелят едно момиче,като не се правят на интерестни и не се опитват по глупав начин да привлекът вниманието...
    Другият тип са тези,които имат също външен вид,но умствено са доста ограничени и когато харесат някое момиче се опитват да й спечелят вниманието,като започват да се правят на интерестни,а всъщност по този начин отблъскват и стават за смях...
    И все пак човек не си избира в кой да се влюби,не може да контролира чувствата си,дори и да иска...

Град
    In Devil's Castle
    искаме да сме единствената....естествено, икога не се получава
    someone else...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Има 2 типа ''Пичове''...
    Едните са тези,които наистина изглеждат много добре и знаят как да спечелят едно момиче,като не се правят на интерестни и не се опитват по глупав начин да привлекът вниманието...
    Другият тип са тези,които имат също външен вид,но умствено са доста ограничени и когато харесат някое момиче се опитват да й спечелят вниманието,като започват да се правят на интерестни,а всъщност по този начин отблъскват и стават за смях...
    И все пак човек не си избира в кой да се влюби,не може да контролира чувствата си,дори и да иска...

Хмм още не съм видял интелект и красота на 1 място, но щом казваш че има така да бъде Въпреки, че те не вървят ръка за ръка и природата ни е направила така, че или едното или другото! Когато се "надявате" "подсъзнателно" да успеете да промените един такъв "лош пичага" мислили ли сте колко много ще ви коства това ? Има куп момичета които точно заради този факт си режат вените, вярно те го правят за внимание но това е друга тема .... Няма нищо общо с вашите надежди за които си мислите .... Много АМА МНОГО по лесно е да си с "лошо момче" от колкото да намериш някой свестен и да бъдеш с него ..... За това избирате тях, далеч по-"интересни" са знаят какво правят знаят как да го правят и всякаквите такива глупости ...... Далеч по-лесно е за момче да е такъв, защото не само вие сте толкова "чувствителни" ! Подсъзнанието не ви говори "изберете този аз съм тази която ще го промени" ами лесно и простичко ви казва "избери го тоя лесно ще е и връзката ще е яка" ма ако включите и съзнанието да си кажете "абе то лесно ще е ама аз ще съм наранена ? не искам да страдам не обичам да страдам" и го подминете бе .... аз лично се чудя на хора с доста интелект как не могат да "устоят" на някакъв такъв ... За да харесваш ЛОШО МОМЧЕ трябва да си изключително ама изключително наивен човек !!!!
    De-Phazz - Anchorless

желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта
    +1234567899874656322158714696325774645684768535468 7...

Град
    in my world!
    ами нз но на мен досега не са ми разбивали сърцето,яко е да си с тях щото знаеш че е за сега и няма нищо сериозно и така...а която очаква сериозно нещо от такъв е мн заблудена....и можеш когато си искаш да го зарежеш,така мисля аз.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на sasha_90
    И къде пише,че "всички момичета си падат по лоши момчета"?Може би,защото познаваш само момичета с такъв "идеал" за момче?Или просто си видял 1,2,...(не всички момичета на Земята)и си втълпяваш,че всички са еднакви?И кога ще спре това слагане под общ знаменател?Например,аз-не си падам по т.нар. женкари.Или по такива,които си мислят,че щом имат пари могат и мадама да си купят.Могат ,ама,друг път!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    щом имат пари могат и мадама да си купят.Могат ,ама,друг път!
    Може малко да поспорим.
    Ама не сега.. че ми е морно.

Не помнят жените очите на добрите, а помнят мъжете разбили им сърцето..не помнят жените сълзите от очите, а молят за още от лошите момчета нощеееееееееееееееееееем ! Айде оп-па

Град
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Сега ще кажете-всички.
    Ай де със здра ве !
    А, тва и кака ти Чери разправя от одеве.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    момичета си падаме по лошите момчета
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    I like good guys!
    Милички,добри и грижовни и винаги да знае какво да каже мечта
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    I like good guys!
    Милички,добри и грижовни и винаги да знае какво да каже мечта
    да ама друго си е едно лошо момче... ...малко бунтар такъв
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    nesebar
    as pak ne mislq 4e osven (Loshite)dr-te mom4eta sa sku4ni.As moje i da si u4a gore dolu,da ne obi4am da se biq,i da ne se draznq bez pri4ina,oba4e na sqka naredba namiram s ko da go zatapq nqkoi(Losh) i pak si praa s frendovete mizerii ve4er po blokovete kogato mi e na kef,i pak sa sabirame i sa ispalvame kato (Loshite) prosto ne sa praim na gazari i ne obi4ame da sa fukame s tova.I pak moga da nakaram momi4e da se smee,da q razveda taka 4e da se nakefi i da kaje ne e imala takav den...A te nqat s ko dr da vpe4atlqt momi4e i....taka si izdigat repotaciqta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си