.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Град
    Paradise

Лошите момчета

В този форум съм от около месец и много въпроси ми се изясниха, но 1 нещо още не мога да разбера. Защо момичетата си падат по лоши момчета след като знаят много добре, че ще им разбият сърцата? Всички си мислим как си търсим сериозно и свястно момче, което да държи на нас. После в 1 момент в живота ни се появява някой Пич с главно "П". Разбивача на сърца. Големият женкар, който може да има всяка. И обратно на принципите ни, краката ни се разтреперват и се изчервяваме, когато "плейбоят" ни заговори... След седмица общуване вече сме хлътнали и пишем теми от типа на: "Той е голям мръсник и всички знаят, че е такъв, но толкова го искам!!!" Какво в лошите момчета ги прави толкова неустоими?
    Дали е желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта?
    Или просто всички момичета са до известна степен мазохистки и си търсят сладката болка, която този тип момчета 100% предлагат?

Най-накрая една хубава тема!Поздравления.

На мен също ми интересно защо някои момичете се захласват по т.н. лоши момчета или женкари.Тези хора си имат собствена философия за живота и си живеят както си знаят.Ако искате сериозни връзки, търсете момче стъпило здраво на земята.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    За мен т.н. "Лоши момчета" са по скоро някакви циркаджий, който искат да направят впечатление и да "изпъкнат" пред останалите. Смешни са ми просто.
    Направи добро- яж л***о !

"Дали е желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта?"

Мисля, че е точно това! Пък и съм забелязала, че като че ли в днешно време всяко момиче казва, че иска свястно и съвестно момче, а всъщност си пада по "Лошите момчета" е в крайна сметка трябва наистина да знаеш какъв човек искаш до себе си! Може би едно свявстно момче е твърде скучно за някои днешни момичета!? Знам ли и аз

Momichetata sa tupi,se gonqt tova ot koeto posle she plachat....ama nali i az sum momiche,ne moga da kaja che i pri men ne e taka ;],no vse pak chovek ne izbira v kogo da se vlubi

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тегли ни това към тях, че някво несъзнателно си вкарваме идеята, че сме способни да ги променим и да ги накараме да изпитат някакви по-големи чувства към нас и се имаме за различни и заради това си мислиме, че един такъв 'лош' може да се влюби в нас, да бъде човек, тъй е защото подсъзнателно си знаем, че всички сме хора и имаме чувства.
    Пределно ясно ни е, че тва е адски трудно за постигане и точно това е причината да ни е същевременно толкова интересно и деа знам, някакъв адреналин има.

Иначе аз вече твърдя, че няма значение какъв е човека, дали е най-големия боклук, дали е най-големия мошеник и прочие, важното е да ни обича, цени, уважава и да не ни замесва в далаверите си, защото е грозно едно момиче да е на ТИ с разни контрабанди, мафии и полиции.

И естествено е да твърдим, че искаме свястно момче, добро и т.н, обаче не осъзнаваме, че в едно такова момче тръпката от нещо силно е много по-малка отколкото при другите.
    Просто цаката е да се наживееш едно добре с всеки тип хора и на края в един даден етап от живота си да търсиш спокойствие, тишина.. мир.. с някой сносен момък, и ест, че този момент идва по различно време при всички ххора.

Кво написах и аз не знам.

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Momichetata sa tupi,se gonqt tova ot koeto posle she plachat....ama nali i az sum momiche,ne moga da kaja che i pri men ne e taka ;],no vse pak chovek ne izbira v kogo da se vlubi
    и аз така мисля
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    "Дали е желанието ни да бъдем точно тази 1 единствена, която е съумяла да спечели сърцето на женкарят, на момчето, което не се интересува от любовта?"

Мисля, че е точно това! Пък и съм забелязала, че като че ли в днешно време всяко момиче казва, че иска свястно и съвестно момче, а всъщност си пада по "Лошите момчета" е в крайна сметка трябва наистина да знаеш какъв човек искаш до себе си! Може би едно свявстно момче е твърде скучно за някои днешни момичета!? Знам ли и аз
    Честно казано и аз предпочитам този вариант пред идеята за мазохизма в модерен вариант. Просто покрай всички тези филми, в които Мачо #1 бива спечелен от невзрачното момиче с очилата, момичетата добиха много погрешна представа за света...

Град
    Boulevard of broken dreams
    тея така наречени "лоши момчета" мен лично не ме влекат... главно защото в момента всички се правят на такива с розовите си блузки и омазаната с 45 тона гел попринцип мазна коса... но по мое мнение момичетата привлечени от подобни индивиди си мислят че тоя "плейбой" ще бъде покорен точно от тях... а другия вариант се събира в молоумни изказвания от сорта на : "той ни ми убръщъ фнимание амъ ас толковъ го искъм! той е толковъ готин! ни могъ да спръ да мислъ за негуу! убичъм гуу!" ... за мен тва е чиста мания по някой само щот глезени девойки са свикнали да получават всичко...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Цитирай Първоначално написано от Bubles
    тея така наречени "лоши момчета" мен лично не ме влекат... главно защото в момента всички се правят на такива с розовите си блузки и омазаната с 45 тона гел попринцип мазна коса... но по мое мнение момичетата привлечени от подобни индивиди си мислят че тоя "плейбой" ще бъде покорен точно от тях... а другия вариант се събира в молоумни изказвания от сорта на : "той ни ми убръщъ фнимание амъ ас толковъ го искъм! той е толковъ готин! ни могъ да спръ да мислъ за негуу! убичъм гуу!" ... за мен тва е чиста мания по някой само щот глезени девойки са свикнали да получават всичко...
    +1

Град
    гр. Пловдив
    ччччччччааааааааааааакай малко бе!
    Кой е казал, че розовите фланелки и страничния бритон те прави лошо момче!?
    Лошите са тия, които са груби, които имат някакъв бизнес - един незаконен и един законен за прикритие + наранената детска наивна душичка от някоя млада мома на младите им години и за това сега са такива и девиза им е "Пиене с мацки до зори и ПРИЯТЕЛИ добри".

Цитирай Първоначално написано от plmn``

На мен също ми интересно защо някои момичете се захласват по т.н. лоши момчета или женкари.Тези хора си имат собствена философия за живота и си живеят както си знаят.Ако искате сериозни връзки, търсете момче стъпило здраво на земята.
    защото си казваме "аз ще съм тази, в която наистина ще се влюби и която ще го промени"
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    За мен т.н. "Лоши момчета" са по скоро някакви циркаджий, който искат да направят впечатление и да "изпъкнат" пред останалите. Смешни са ми просто.
    +1 много точно казано,но освен смях в мен те будят и съжеление

Хах, аз пък никога през живота си не съм харесвала такъв тип. Трудно ми е да се влюбя в човек, който не ми допада като характер. А такива хора не ми влизат в графата 'приятни за общуване'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от olive_oil

защото си казваме "аз ще съм тази, в която наистина ще се влюби и която ще го промени"
    И след като вече е ясно, че това няма как да се случи защото това момче търси съвсем друго нещо, защо продължавате да си казвате "аз ще съм тази, в която наистина ще се влюби и която ще го промени"?

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Лошите са тия, които са груби, които имат някакъв бизнес - един незаконен и един законен за прикритие + наранената детска наивна душичка от някоя млада мома на младите им години и за това сега са такива и девиза им е "Пиене с мацки до зори и ПРИЯТЕЛИ добри".
    Съгласна. Има и свестни момчета с розови фанелки, които просто обичат да се мацат с гел. Други са тези, които са всяка вечер с различна и винаги знаят към кого да се обърнат за козче...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Съгласна. Има и свестни момчета с розови фанелки, които просто обичат да се мацат с гел. Други са тези, които са всяка вечер с различна и винаги знаят към кого да се обърнат за козче...
    Самият факт, че ги коментирате толкова много е показателен за това, че те ви интригуват.Трябва да сте наясно със себе си.
    Вариант 1 - Искам в компанията на лошо момче, което има супер много пари, друса се, пие и тн, или Варинт 2 - искам нормално момче, интересуващо се от типичните неща за неговата възраст и тн.С кой ще бъдете истински щастливи?

Tochno pa ako teq s rozovite bluzki sa loshi....mn greshni predstavi za sveta imash nachi.....loshite momcheta sa tezi,tochno kakto kaza cherinka,koito izluchvat nqkakuf char koito omaiva totalno jenite,vupreki che ne vsichki jenkari imat nqkuf nezakonen biznes,no tezi muje sus sigurnost ne sa s rozovi bluzki i bretoncheta....

Град
    Paradise
    plmn, разбира се, че всеки ще отговори Вариант 2. Това е логичният избор и никой нормален не би казал Варианта с дрогирания пияница. Но някак логиката убягва. За тоя 1 месец изчетох 1 тон теми за момичета, които са дълбоко влюбени в някой К**вар и се чудят как да го спечелят. После следват теми за изневяра, болезнени раздели и тн и тн... Та аз се чудех защо? Толкова ли сме наивни или какво?

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от paranoia
    vupreki che ne vsichki jenkari imat nqkuf nezakonen biznes,no tezi muje sus sigurnost ne sa s rozovi bluzki i bretoncheta....
    Естествено.
    Принципно: Ти ако склучваш няква важна сделка и си с розова фланела и гелирана коса как биха те възприели опонентите ти? Като някакъв несериозник, който и на понятие си няма какво прави.

Самият факт, че ги коментирате толкова много е показателен за това, че те ви интригуват.Трябва да сте наясно със себе си.
    Говори за тия, дето са казали, че не ги интригуват.

plmn, разбира се, че всеки ще отговори Вариант 2. Това е логичният избор и никой нормален не би казал Варианта с дрогирания пияница. Но някак логиката убягва. За тоя 1 месец изчетох 1 тон теми за момичета, които са дълбоко влюбени в някой К**вар и се чудят как да го спечелят. После следват теми за изневяра, болезнени раздели и тн и тн... Та аз се чудех защо? Толкова ли сме наивни или какво?
    Тук навлизаме в темата за деградацията при младите хора.Вече никой не търси истинското, стойностното...Всеки гледа да прецака другия, да го използва ако може, и да го зареже.Такива са и "лошите момчета".Те всяка вечер са по кръчми с различни момичета.Ако ти си момиче, и знаеш, че те чака същата съдба (изчукана и зарязана), трябва да си наистина мазохист за да ходиш там.А тези теми са изневяри и раздели са пълна пародия...повечето хора са на по 13-14 и надали са изпитвали истинската любов и то с точно с човек, който го боли х*я за чувствата им.

Tochno!Prosto veche nqma uvajenie kum chuvstvata,ne ivajavame dori sobstvenite si chuvstva,prosto jiveem v edin slqp svqt....

Град
    Paradise
    Тук навлизаме в темата за деградацията при младите хора.Вече никой не търси истинското, стойностното...Всеки гледа да прецака другия, да го използва ако може, и да го зареже.Такива са и "лошите момчета".Те всяка вечер са по кръчми с различни момичета.Ако ти си момиче, и знаеш, че те чака същата съдба (изчукана и зарязана), трябва да си наистина мазохист за да ходиш там.А тези теми са изневяри и раздели са пълна пародия...повечето хора са на по 13-14 и надали са изпитвали истинската любов и то с точно с човек, който го боли х*я за чувствата им.
    Аха. И не разбирам накъде са тръгнали всички тия пикли да срещат истинската любов на 12!? И очевидно, за да има изневяра, истинска любов от двете страни не е имало.
    И все пак идеята за мазохизма е наистина много тъжна. По - добре всички момичета да са наивни и да им дойде накрая ума в главата...

Град
    гр. Пловдив
    Bellatrix, стегни се малко и недей да говориш така.
    Защото тия проблеми не ги има само при нас, тийнейджърите, а и при възрастните хора.
    Това, че си се начел/а на не знам си кви теми в този форум, не ти дава право да говориш само и единствено з амладото поколение.
    Това с подиграването на чувствата, хуя в устата и в гъза го има навсякъде и при всички ХОРА...
    Просто това, че не си запознат и с други такива случки при възрастните те прави по-тесногръд/а и прочие..
    тва е..

Град
    where the sun rises
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa

+1

Обичам те Миши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си