Първоначално написано от
cherinka

Първоначално написано от
Bubles
тея така наречени "лоши момчета" мен лично не ме влекат... главно защото в момента всички се правят на такива с розовите си блузки и омазаната с 45 тона гел попринцип мазна коса... но по мое мнение момичетата привлечени от подобни индивиди си мислят че тоя "плейбой" ще бъде покорен точно от тях... а другия вариант се събира в молоумни изказвания от сорта на : "той ни ми убръщъ фнимание амъ ас толковъ го искъм! той е толковъ готин! ни могъ да спръ да мислъ за негуу! убичъм гуу!" ... за мен тва е чиста мания по някой само щот глезени девойки са свикнали да получават всичко...
ччччччччааааааааааааакай малко бе!
Кой е казал, че розовите фланелки и страничния бритон те прави лошо момче!?
Лошите са тия, които са груби, които имат някакъв бизнес - един незаконен и един законен за прикритие + наранената детска наивна душичка от някоя млада мома на младите им години и за това сега са такива и девиза им е "Пиене с мацки до зори и ПРИЯТЕЛИ добри".
Съгласна. Има и свестни момчета с розови фанелки, които просто обичат да се мацат с гел. Други са тези, които са всяка вечер с различна и винаги знаят към кого да се обърнат за козче...