- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лошите момчета
Първоначално написано от ...FaShIoN...
Хмм още не съм видял интелект и красота на 1 място, но щом казваш че има така да бъдеВъпреки, че те не вървят ръка за ръка и природата ни е направила така, че или едното или другото! Когато се "надявате" "подсъзнателно" да успеете да промените един такъв "лош пичага" мислили ли сте колко много ще ви коства това ? Има куп момичета които точно заради този факт си режат вените, вярно те го правят за внимание но това е друга тема .... Няма нищо общо с вашите надежди за които си мислите .... Много АМА МНОГО по лесно е да си с "лошо момче" от колкото да намериш някой свестен и да бъдеш с него ..... За това избирате тях, далеч по-"интересни" са знаят какво правят знаят как да го правят и всякаквите такива глупости ...... Далеч по-лесно е за момче да е такъв, защото не само вие сте толкова "чувствителни" ! Подсъзнанието не ви говори "изберете този аз съм тази която ще го промени" ами лесно и простичко ви казва "избери го тоя лесно ще е и връзката ще е яка" ма ако включите и съзнанието да си кажете "абе то лесно ще е ама аз ще съм наранена ? не искам да страдам не обичам да страдам" и го подминете бе .... аз лично се чудя на хора с доста интелект как не могат да "устоят" на някакъв такъв ... За да харесваш ЛОШО МОМЧЕ трябва да си изключително ама изключително наивен човек !!!!
De-Phazz - Anchorless