- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?
Така всеки път,когато съм късала с моят вече бивш приятел ми е било много гадно,но сега той ме скъса и някак си се радвам,защото така показва,че не ме обича и че ще бъде щастлив сам,някак ми олекна,че най-накрая изказа чувствата си (нещо което отодавно го карах да нопрови),но същевреминно ми е тъжно,защото отизвестно време насам си мислех,че нещата са се оправили,но явно съм грешала![]()
Та въпросът ми е:не е ли странно това смесено чувство,което изпитвам в момента?
Чувствала съм се така....съвсем нормално е...щом не е за първи път
syvsem normalno e az taka sym se radvala za mom4e za6toto znam 4e toi nqma da strada tolkova mn i sy6to me e bilo qd za6toto sme mojeli da prodyljim
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Tezi tvoi obarkani smeseni 4uvstva sa si napalno normalno!I az sam gi izpitvala!Vijda6 4e ne6tata mejdu vas ne varvqt i iska6 toi da bade 6tastliv no vav sa6toto vreme nqma kak da go zabravi6,vseki edin se se6ta6 za nego 4e to4no v tazi minuta moje bi ste bili zaedno!!!![]()
+2Първоначално написано от Diva4e
MI 6TE TI KAJA ZA6TO SPORED MEN TI E TAKA
PROSTO VE4E TOLKOVA PATI SI KASALA I SI TRAGVALA SAS NEGO 4E MOJEBI NQMA6E DA TRAGVA6 OTNOVO I OTNOVO SAS NEGO AKO NE SI IZPITVALA NQKAKVI 4UVSTVA KAM NEGO.NO I SLED KATO SI GO PRAVELA SA6TO I E IMALO NQKAKVO SAMNENIE ZA NEGOVITE 4UVSTVA KAM TEB OT TVOQ STRANA.6TE TI KAJA SAMO EDNO POMISLI DALI TI GO OBI4A6 I DALI I TOI TE OBI4A.AKO E DA TO BORI SE ZA LUBOVTTA.NO AKO I EDIN OT DVMATA NE IZPITVA 4UVSTVA TO PO DOBRE SI JIVEITE JIVOTA
А в момента как се чувстваш?
Мислиш ли за храна?
Първоначално написано от cherinka
![]()
Този профил не се използва!
Това са напълно нормални чyвства,нормално е да се чувстваш объркана.Но поне си разбрала сега какво чувсва.
в момента съм на диетаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Хора,мерси за коментарите,но вече сама си го обясних.
Обичам го и не искам да го пусна (затова съм тъжна),но няма какво да направя,защото това е неговият избор (за което се радвам,защото следоватемно е щастлив).Опитвам се да бъда силна,но в главата ми постоянно кънтят едни думи,които му бях казала след предишната ни раздяла:"Никога не искам да се разделяме за толкова дълго отново".
Искам да сме приятели,но така мисла,че ще храня напразни надежди и това ще ме довърши...
Извинете за грешките,но го пиша презсълзи![]()
Sujalqvam che pisha na latinica,preeba se kirilizatoraПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Ta zashto ne obqsnish kakvo tochno ti kaza toi...?
и аз съм се чувствала така и наистина е много гадно..но за мое щастие се оправихме
lauta_girl радвам се за вас, paranoia ето ти чата
каза: 03.9.2008 г. 23:47:03znachi ot dosta vreme nasam gledam che ot nashta vruzka nishto ne stava (to veche ne e i vruzka) i si predstavqm kakfo li shte e kato pochnem daskalo.. a i ot tvoeto povedenie razbiram che i ti si mislish sushtoto..Ne iskam da go kazvam no mislq che tova e kraqt..Nadqvam se da odobrish tova moe reshenie..
P.S. Obicham Te
![]()
[03.9.2008 г. 23:47:51] `Влюбена в мечтите каза: mi 6tom tova iska6 i da ne go odobrq nqq kvo da napravq
[03.9.2008 г. 23:48:10] каза: Sujalqvam..![]()
Obicha te qvno.....kakuv e tochno problema,koe ne vurvi,karate li se?
да поясня: не знам за какво поведение става въпрос,защото до последно си мислех,че нещата са мното по-добре от преди и едва ле не си представях как от 15 всичко ще е идеално![]()
не просто по една или друга причина не се бяхме виждали от отдавна,оф не зна поне аз така си го обяснявамПървоначално написано от paranoia
![]()
Znaesh li che i az skusah naskoro s gadjeto si i to na predishniq den predi ti da skusash s tvoeto....i az misleh che vsichko e nared,zashtoto toi postoqnno povtarqshe che ne znae kvo she pai bez mene,che sum nai krasivata,i znam che toi me obicha,no taka i ne razbrah prichinata poradi koqto skusahme....
явно попадаме на момчета,които не обичат да се разкриват и не показват истинските си чувства,съжелявам за вас![]()
Tochno!Kazva edno a v ochite mu se vijda drugo...kazva che ne iska da e s men,a vijdam kak me gleda,kak me gushka i ne iska da me pusne....
така е най-гадно да предусещаш,че ще стане нещо,че има нещо гнило,но вместо да решите проблема,ти тънеш в неведение и понеже той сам не може да се справи и решава да сложи краяПървоначално написано от paranoia
![]()
No taka i ne moga da razbera koe e gniloto neshto....moje bi prosto ne e gotov za seriozna vruzka....se pak e na 16..iska da si jivee jivota...
това може би ще си остане мистерияПървоначално написано от paranoia
![]()