- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аре още преебани неща
тъй и тъй всички си изливат душата на поразия да взема и аз да ви разкажа....накратко казано - издъних се... хлътнах яката и тук идва голямата изненада - пича не ме иска ЛОЛЗ( да му увехне дано
) ... тъпото е че имаме толкова общо ..толкова си приличаме , че не сме си интересни (тъй де аз явно не съм му интересна)
.... гадното в цялата нелепа ситуация е че аз не моа си го избия от главата куха ... и стана бахти филма ..![]()
![]()
![]()
![]()
Shans kopele....produljava se napred i tva e,se nqkoga nqkoi dr shti zavladee uma
Първоначално написано от LoViN`You
![]()
![]()
![]()
Ооо да тази историйка ме изкефи мах. много
![]()
![]()
Виж какво пича не заслужава даже и сопола си да хвърлиш върху него, оставяй го да съжалява той после и да си блъска главата, а пък ти си хвани едно свястно мом`енце и да не ти пука за тоя! Като не те иска, не те иска, Насила Хубост Не Става!
Ей браво!! Поздравления, най - сетне 1 отхвърлено момиче да не го превръща в драмата на всички времена! \/ \
/ \
/ А ти призна ли му, че го харесваш или са предположения?
Добрето/лошото е, че вкарваш лека самоирония, с която да прикриеш колко по-тежко и гадно ти е всъщност.![]()
Аз, пък, на твое място бих се позабавлявала малко и д аму погледам един лек сеиричец.
Щото ква е файдата, майна, да си седя тихо, мирно, кротко и спокойно, да се вайкам от 'любов' по него, да си тръшкам кратуната що не съм му толко интересна колкото ми се иска и прочие.
Не знам.. озлобявам се към някого, когото не изпитва влечение към мен и не ме харесва, понеже напоследък вадя някво супер високо мнение и имам чувсвтото, че никой не ме заслужава ххххах![]()
Първоначално написано от LoViN`You
![]()
Съчувствам ти. :P
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Всичко опира до шанса...
Еби му майката, нали се сещаш, че не е единствен...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хаах мацо да не ти пука..ше си намериш друг с тоя характер![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Zaebi gooO tooo Ne zasLUjavA ... i maI ima nekVa isTina v Tva deT razPravQt hooOraTa ...
...``cHe proTivopooOloJnostiTe se priVlicHat``...
gore glavata.... tooo ne vaji...dai sledvasHtiQ ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Да не ти пука за него!Не заслужава даже да си помисляш за него.Ще срещнеш друг.![]()
лелеее сиг ти е супер кофти, ама за такъф хич не си заслужава... я си хвани някой който да дава сичко за теб и да те обожава,пък на тоя да му увехне дано![]()
Добре дошла в клуба на разочарованите от несподелената любов.![]()
А ако е вярно това,което някой каза че противополжностите се привличат моята любов не трябваше да е несподелена,ако момичето е в действителнст такова каквото се представяше пред мен и другите.Такаче и това твърдение не е много сигурно.![]()
Вие да не сте БОг, бе, че казвате кой какво заслужава !?
Първоначално написано от s3xy...
![]()
![]()
![]()
имала съм такива ама им еб*х майката отдавна и ти тва трябва да направиш
![]()
![]()
![]()
некой ден ше осъзнае кво е изпуснал ама на тебе няма да ти дреме...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
често срещано положение....ама ме кефи начина,по който го представи![]()
someone else...