- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поредната история
както много други и аз искам да си споделя с някои но немога толкова открито и реших да споделя с вас.
от началото на учебната година съм в ново даскало(в канада съм и почваме от 2-ри септември) таа съм 11 клас и е мн кофти запознавам се с хора и има мн приятни от тях но те вече си имат по близки приятели и на обяд които е 1 час и 15 мин което е адски мн време си седя сама и направо ми се реве искам толкова мн да имам истински приятел та дори само един но нямам никакъв късмет. супер ми е кофти никoй не ме разбира вкъщи и знам че трябва да мине време но моите приятели ми липсват толкова мн на сичкото отгоре сам в друг град понеже си купихме къща и едвам успявам да ги видя 2 пъти в месеца и толкова. сичко се срутва пред очите ми!!!! Не смятам че съм толкова зле изглеждаща е сега не съм и голямата красавица но съм земно момиче по моя преценка. Как ще я карам през следващите 2 години незнам обаче няма да е лесно.сега седя в парка в близост до училището и размислям живота си и едвам се здържам да не се разплача и защо сичко се случва по този начин но немога все още да разбера. Е мерси че отделихте време да прочетете историята ми.![]()
P.P. Използвам Кирилизатор и затова има грешки.
![]()
![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Виж сега,то приятелите ти може да не са само от училището.Извън него нямаш ли си поне 1- 2-ма приятели?Пък и си още нова в това училище,ще се поопознаеш с тях има време.Може не само от твоя клас,но и от съседните да се опиташ да си намериш приятели.Просто някой ден покани няколко момичета да ходите заедно да си пазарувате дрехи и 0бувки,или пък на заведение да отидете,може и у вас да ги поканиш.И така може да се сприятелите.И какво като те вече си имат по - близки приятлки?Това значи ли според теб,че като имат една приятелка близка и няма да изкат още близки приятелки.Сигурна съм ,че и там ще си намериш.За сега толкова от мен и късмет![]()
като гледам как ми го разправяш аз тази сутрин съм на даскало за пръв път тук в тая държаваи се зачудих дали да ходя ами и аз ако не си намеря приятели ?! и моя обяд е толкова явно по почти сички държави е така без бг ;щ се1 ще се оправиме някак си айде аз тръгвам ;щ
Не се сцухвай, просто прояви търпениеСигурна съм че ще си намериш приятели
Успех![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
опитай се да намериш яки хора, които се движат "по групички" така да се каже... там сиг ще те приемат по-лесно и ще си направиш наведнъж повечко приятели![]()
Горе главата ще си намериш приятели.И аз бях така миналата година,ново училище,друг град ... мислих си че няма да си намеря приятели,но не беше тка.До две седмици най-много ще се преобщиш.
\/