.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Az s1m zZa Taazi ... p1k ti si pe6ava6...

http://www.lifeandtrend.com/beauty/h...-hairstyle.jpg
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен
    на първата снимка която ***Pinki*** пусна на Дъф е излязла като дърт травестит

иначе не се притеснявай и да си вдигнеш етажите малко по нагоре няма да има проблем да си слагаш и шноли за танците

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    бяло-руси кичури ... косата на етажи,бритона или прав или на една страна...
    нямаше нужда да правиш тема,можеше да отидеш на фризиор направо .. и той да прецени кое ще ти е най-добре.. казах си мнението,дано е помогнало

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Само недей да си режеш прекалено много косата.Изведнъж ако го направиш може и да не се възприемеш и дори да е хубаво пак няма да ти хареса.Недей да я режеш изведнъж..99% ще съжаляваш.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

AnIcHkAtA е права не я режи .. поне не много,запази дължината аз бях с коса почти до кръста и много я изгорих..наложи се да я скъся повечко и сега е малко под раменете на мен ми хрумна същата идея...бритон настрани и на стъпала... ама тя моята като се начупи една.... още в салона се стресирах.. като се прибрах обаче изправих я и ефекта беше супер... стъпалата отгоре я правят по-лека и и придават обем, а като слиза налу става ефектно и можеш да комбинираш различни прически когато е на на етажи (може да и завиваш краищата навън или навътре, да защипеш отзад дългата част и да пуснеш по-късо отпред.. става нещо такова: http://thetrendsetter.files.wordpres...7/rihanna1.jpg (с правата коса) поне при мен се получи а и леко рошене след къпане и тя сама си знае мястото ако имаш интерес пиши ми лично и ще ти пратя снимки да видиш как бях и при мен какво се получи успехчета
    И добрите си отиват, и добрите се забравят,
    и добрите свършват долу и във времето остават.
    затова е без значение дали ще съм с добрите,
    затова не ме ебе как ще си живея дните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си