- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Токчета...
няма нищо лошо да носиш обувки на токчетааз много обичам да нося и миналото лято си бях взела едни на 2-3 см много малки след това през зимата си взех 1 чифт на 7,5 см и сега за лятото пак съм с около 6 см.Самата аз си се харесвам до сега никой не ми е казал че не мога да ходя или ми е смешно.Така че,ако се чустваш удобно в тях и се харесваш няма лошо да ги носиш
)
![]()
Тя пита дали е смешно момиче на нейната въздраст да носи токчета.По-конкретно, като иска момчетата да я заглеждат няма да се учи на центъра.И като няма "кво" да слуша другите, да беше ти написала съобщение, а тя пуска ТЕМА.Първоначално написано от mystery`girl
![]()
Лек ден.
AMAN!
И аз съм на твоите години, но все си мисля, че едно 5см токче не може да ти навреди особено щом е дебело като твоето. Дори с малки токчета е по-удобно понякога.
П.П.Айде аз да не ви казвам какви токчета (само два чифта де) имам, че ще ме линчувате тука като едното нищо.![]()
Благодаряяя!![]()
![]()
![]()
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Обувките не са с толкова високи токчета и предполагам че няма да седят смешно особено ако изглеждаш по голяма.![]()
токът е малък...не се притеснявай.... хм... аз като се замисля 5санта сложих в 7 клас.... (14) в 8 бяха 8санта (15год).....в 10 вече бяха 11санта :Д
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Обичам да съм "здраво стъпила на земята" и в двата смисъла, токчета мразя, но все пак решението е твое.![]()