.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Токчета...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    няма нищо лошо да носиш обувки на токчета аз много обичам да нося и миналото лято си бях взела едни на 2-3 см много малки след това през зимата си взех 1 чифт на 7,5 см и сега за лятото пак съм с около 6 см.Самата аз си се харесвам до сега никой не ми е казал че не мога да ходя или ми е смешно.Така че,ако се чустваш удобно в тях и се харесваш няма лошо да ги носиш)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    носи ги да не ти пука.някои ти казаха ако неможеш да вървиш на тях да не пробваш ще ме извинявате ама вие да не би д асте се родили научили как да носите ток нали именно така ще се научи как да ги носи.ако продължавате да давате съвети "не ги носи ако не можеш" и ако някой заблуден ви послуша той никога няма да се научи а пък към авторката като си ги харесваш носи ги (хубави са и на мен ми харесаха и аз искам нещо подобно )няма кво да слушаш другите
    Тя пита дали е смешно момиче на нейната въздраст да носи токчета.По-конкретно, като иска момчетата да я заглеждат няма да се учи на центъра.И като няма "кво" да слуша другите, да беше ти написала съобщение, а тя пуска ТЕМА.
    Лек ден.

AMAN!

И аз съм на твоите години, но все си мисля, че едно 5см токче не може да ти навреди особено щом е дебело като твоето. Дори с малки токчета е по-удобно понякога.

П.П.Айде аз да не ви казвам какви токчета (само два чифта де) имам, че ще ме линчувате тука като едното нищо.

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Благодаряяя!
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Цитирай Първоначално написано от Люси
    Ако се чувстваш удобно в тях няма причина да не ги носиш.
    Podkrepqm

Обувките не са с толкова високи токчета и предполагам че няма да седят смешно особено ако изглеждаш по голяма.

Град
    Plovdiv
    токът е малък...не се притеснявай.... хм... аз като се замисля 5санта сложих в 7 клас.... (14) в 8 бяха 8санта (15год).....в 10 вече бяха 11санта :Д
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Обичам да съм "здраво стъпила на земята" и в двата смисъла, токчета мразя, но все пак решението е твое.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Люси
    Ако се чувстваш удобно в тях няма причина да не ги носиш.
    saglasna sam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си