- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Токчета...
Здравейте съфорумци!Вчера си купих едни много сладки (според мен) обувчици на 5 см.токче и майка ми като ги видя каза,че не отива на момиче на 14 години да ходи с толкова виски обувки и аз като почнах да се замислям...Таа много ли е кофти момиче на 14 да е с високо токче,прии положение че аз никога не съм носила високи токчета и ей така реших да си ги купя пък и много ми харесватнезнам дали да ги нося на 15 септември?
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Ако се чувстваш удобно в тях няма причина да не ги носиш.
Съгласна съм с майка ти.
AMAN!
Az sum na 14 i ne nosq tok4eta shtoto mislq 4e e smesheno momi4e na moita vuzrast s tok4eta
I <3 Tokio Hotel
Аз веднъж си бях харесала
едни обувки на 6-7 см ток
и се обаждам на майка ми
за да я питам дали да си ги взема
(обаче не й казах, че са на ток)
и тя ми даде.
Прибирам се аз и тя като ги видя
ми каза, че й харесват,
само че по-високи от тези да не си взимам
и тва беше.
На тея години мн момичета
започват да носят такива обувки,
така че според мен няма нищо лошо :]
Зависи от токчето, наистина. Но аз и на 14 си носех някакви миниатюрни токчета. За мен е важна цялостната визия на обувките.![]()
Ако са ти удобни, можеш да вървиш с тях, както трябва и ти отиват на стила - носи ги.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Благодаря ви за отговорите.Апък токчетата не са много дебели ,но в никакъв случей не са тънки по дебели са в края като топчено наистина са много сладки ,но все повече се разобеждавам,че не са за мен може би
![]()
толкова ли е грозно момече на моята възраст да носи такива токчета
![]()
Ами виж, ако са ти удобни и можеш да ходиш с тях, може и да се получи, но ако виждаш, че не можеш да ходиш с тях и се клатиш, по-добре не се излагай..
AMAN!
Щом токчето не е много тънко, значи няма проблем и може спокойно да си ги носиш. Е, разбира се и ако може да ходиш с тях![]()
cherry*kiss
ами смятам,че мога да ходя с тях ,защото направих няколко кръгчета из къщатаи не се залюлях
и сега като ги обувам за 10 път мисля,че не ми стоят смешно.Пък и аз няма да ги нося постоянно
Още веднъж благодаря на всички
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом не се клатушкаш, носи си ги.Първоначално написано от bubenceee
П.с Имаш ли снимчица на обувчиците?![]()
cherry*kiss
Оо, не мила, не е грозно.Щом е 5см. според мен няма проблем.Само гледай да не си взимаш още по 8-9-10см, че тогава вече е грозно![]()
Можеш и една снимчица да им постнеш, ако искаш.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ох и аз си взех едни суперсладки обувчици на 5-6 см ток и са просто прекрасни (мама толкова се влюби в тях, че после ми върна парите) и са и мн удобни (и аз съм на 14) и смятам да съм с тях на 15
![]()
и аз имам мн токчета и не ми пречи да си ги нося...Хич да не ти пука..ако са ти удобни и ако можеш да ходиш с тях няма проблеми..тогава няма да е смешноМоже ли да постнеш снимка да ги видим все пак
![]()
и аз си взех едни доста сладурански обувкии с токче ( не много високо и по-дебело) точно за 15 септември ... обаче ест ги обух преди това и сега ми са реве направонаправиха ми много гадни ранички и сега тряа чакам да заздравеят
![]()
иначе си вървя нормално с тях,ама както казали хората : трай бабо за хубост![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
ето снимчици,надявям се да ви харесат![]()
http://prikachi.com/files/333211n.jpg
http://prikachi.com/files/333212Y.jpg
http://prikachi.com/files/333215m.jpg
добре стоят,хубавки са![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
...
Добре ти стоят,нямаш причина за притеснение... Супер са![]()
Еее , ако са с някой тънък ток , като на..... няма да ти стоят , ама ако са готини що да неИ аз носех обувки с токове - зимата
![]()
носи ги да не ти пука.някои ти казаха ако неможеш да вървиш на тях да не пробваш ще ме извинявате ама вие да не би д асте се родили научили как да носите токнали именно така ще се научи как да ги носи.ако продължавате да давате съвети "не ги носи ако не можеш" и ако някой заблуден ви послуша той никога няма да се научи
а пък към авторката като си ги харесваш носи ги (хубави са и на мен ми харесаха и аз искам нещо подобно
)няма кво да слушаш другите
Cruel Intentions