.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

създаване на уебсайт - трябва ми малко помощ,моля

Здравейте искам да ви попитам с коя програма вие си правите уеб сайт,защото аз си инсталирах уеб пейдж мейкър понеже ми казаха,че е лесна и добра.Ок ако е с нея значи мога да се справя,но ако има някоя по-добра може ли да ми я кажете и ако може някъде ако има уроци ако е по-трудна Също така бих искала да ви попитам къде мога да си кача вече готовия сайт безплатно --> в хит.бг или къде? мерси много на отзовалите се нова съм в тая област,но искам и аз да се науча поне малко

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Dreamweaver
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Голям фен Аватара на Ruthless
    Dreamweaver е доста добра до колкото съм чул, аз лично не съм използвал никога такива програми, директно започнах на ръка да си пиша всичко. Все пак, ако искаш и това е вариант, уроци за Dreamweaver по нета бол:
    http://uroci.net/uroci/10/DreamWeaver.html
    http://studio-bg.com/index.php?show=cat&id=7

page maker

Web Page Maker + Mozilla...За опера не знам,защото не я ползвам,но с мозилата не се разбират.С ИЕ6/7 всичко се отваря нормално,но при мозилата я текстове разместени,я бутоните отиват под текста или се местят и не могат да се натискат...По-добре да научиш HTML и с нотепад и фотошоп...

My First Site : http://d3co.hit.bg
    My Second Site : http://d3co.navhost.com
    My First Site Copy At : http://d3co.navhost.com/Old%20Site

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от D3Co
    Web Page Maker
    И после ще ти плюят сайта. Винаги я препоръчват, но когато видят, че си го направил с нея, почват да плюват.

Я по добре Dreamweaver

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Web Page Maker
    И после ще ти плюят сайта. Винаги я препоръчват, но когато видят, че си го направил с нея, почват да плюват.

Я по добре Dreamweaver
    Понякога не личи .

My First Site : http://d3co.hit.bg
    My Second Site : http://d3co.navhost.com
    My First Site Copy At : http://d3co.navhost.com/Old%20Site

Web Page Maker

Я по добре Dreamweaver

Кво ти пука...сайта си е личен...не изкарваш пари от него,та да ти трябва супер дизайн...нито пък си програмист

Град
    Bikini Bottom
    Web Page Maker

Я по добре Dreamweaver
    Понякога не личи .
    Кво не личи веее? То като провериш кода, сляп да си, ще видиш най-отгоре написано Web Page Maker!!! Така, че колкото и да се стараеш личи, пък и ако иска да е личен, да си свали темплейт и да си го редактира текста и картинките с Dreamweaver. Става 100 пъти по-готино!

Голям фен Аватара на Ruthless
    chipi_kaoo, няма нужда от спорове. Всичко опира до личния избор, няма лошо в нито една от програмите, всеки сам си избира коя, според това колко е лесна и т.н.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Web Page Maker

Я по добре Dreamweaver

Кво ти пука...сайта си е личен...не изкарваш пари от него,та да ти трябва супер дизайн...нито пък си програмист
    Лично аз моя сайт го правих с Macromedia DreamWeaver MX 2004 . Цяла книжка има как се работи аз дори я нямам..програмата е чук като я поопознаеш малко и имадесетнайсе хиляди функции и възможности повече от пейч мейкъра...въпреки че той е по за момиче по за начинаещи..там само си избираш къв бутон искаш и къде искаш да седи пишеш квото искаш да пише на бутона задаваш линк като цъкнеш къде искаш да ходи слагаш уолпейпър на сайта слагаш едно апаче и живи и здрави.
    А за още по начинаещи и желаещи сайта им да бъде кифленско селски горещо се препоръчва The Hot site piczooo

Град
    u nas
    Web Page Maker + Mozilla...За опера не знам,защото не я ползвам,но с мозилата не се разбират.С ИЕ6/7 всичко се отваря нормално,но при мозилата я текстове разместени,я бутоните отиват под текста или се местят и не могат да се натискат...По-добре да научиш HTML и с нотепад и фотошоп...
    Винаги има разминаване под ИЕ и Мозила (макар, че вече с ИЕ7 разминаването е по-малко). По принцип този проблем идва от това, че web page maker генерира код, който е ориентиран към ИЕ, и често е пълен с грешки. Когато направиш сайт гледайки по Мозила, то той ще се вижда добре и под Опера и ИЕ7, но ИЕ6 винаги прави проблеми. Аз лично сайтовете си ги правя с Notepad ++, като преди работех с Notepad (Windows).

Re: създаване на уебсайт - трябва ми малко помощ,моля

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Здравейте искам да ви попитам с коя програма вие си правите уеб сайт,защото аз си инсталирах уеб пейдж мейкър понеже ми казаха,че е лесна и добра.Ок ако е с нея значи мога да се справя,но ако има някоя по-добра може ли да ми я кажете и ако може някъде ако има уроци ако е по-трудна Също така бих искала да ви попитам къде мога да си кача вече готовия сайт безплатно --> в хит.бг или къде? мерси много на отзовалите се нова съм в тая област,но искам и аз да се науча поне малко
    notepad++ and mozilla firefox beta 3.0
    RUN THE SHOW

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Web Page Maker

Я по добре Dreamweaver

Лично аз моя сайт го правих с Macromedia DreamWeaver MX 2004 . Цяла книжка има как се работи аз дори я нямам..програмата е чук като я поопознаеш малко и имадесетнайсе хиляди функции и възможности повече от пейч мейкъра...въпреки че той е по за момиче по за начинаещи..там само си избираш къв бутон искаш и къде искаш да седи пишеш квото искаш да пише на бутона задаваш линк като цъкнеш къде искаш да ходи слагаш уолпейпър на сайта слагаш едно апаче и живи и здрави.
    А за още по начинаещи и желаещи сайта им да бъде кифленско селски горещо се препоръчва The Hot site piczooo
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Заебавайте HTML-a Истината и бъдещето е в RIA.Подхващайте silverlight/flex/flash

Всеки говори за сайтове,а никой не показва?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Какво да показваме аз имам ама няма да правя реклама сега
    По темата: Нотепад е истината
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от Entel
    Винаги има разминаване под ИЕ и Мозила (макар, че вече с ИЕ7 разминаването е по-малко). По принцип този проблем идва от това, че web page maker генерира код, който е ориентиран към ИЕ, и често е пълен с грешки. Когато направиш сайт гледайки по Мозила, то той ще се вижда добре и под Опера и ИЕ7, но ИЕ6 винаги прави проблеми. Аз лично сайтовете си ги правя с Notepad ++, като преди работех с Notepad (Windows).
    Така е .. въпреки че разминаване се получава и при DreamWeaver-a и при всяка друга програма с графична среда .. затова решението е Notepad и/или Flash

Град
    Varna
    а бе хора за да си направиш сайт не тряя ли да тръгнеш от основите сирич нотепад и писане на ХТМЛ полсе цсс и джава скрипт и тогаз вече да се мине на dream...

DreamWeaver + Web Tourist. Погледни в гугъл, за да разбереш за какво ти говоря. Но трябва все пак да имаш някакви познания в тази област.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си