.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

лесно ли се влюбвате...

лесно ли се влюбвате и лесно ли забравяте този в който сте се влюбили
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Paradise
    Ами в началото много бързо се влюбвах. После станах предпазлива и преценявах човека дълго преди да си позволя наистина да ми пука за него.
    А що се отнася до забравянето... е там вече е много бавно поне при мен...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Много лесно.Въпросът е дали искам да го покажа.Е,понякога нещата излизат извън контрол.А забравям много трудно и бавно.Поне засега е така.

Град
    Пловдив
    много съм капризна в избирането на момчета.. и сега наистина съм влюбена..но не мисля че мога бързо да го забравя..така че НЕ и на двата въпроса

Увличам се много лесно,по-трудно се влюбих,хо в момента,макар и да не съм от 3 месеца с моето момче,още не мога да го забравя
    Любов и вечност не се римуват...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    всъщност трябва ми много време за да се влюбя истински, иначе мн бързо забравям стари връзки...

Трудно се влюбвам и трудно забравям

мм влюбвам се супер рядко и обикновенно пича не ме ще обаче с коз и бира всичко се забравя

и за двете не...

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    byrzo se vlybvam,no trudno zabravqm
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    The Girl fr0m hell..
    Еми харесвах едно момче 4 години[може би само това може да се каже влюбване]-само ква тъпачка съм била и после само се подигра с мене.. А иначе мн бързо си харесвам някой пич,но той разбирасе нема да ме хареса и бързо забравям...
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Човек за да се влюби истински - му трябва доста време ...има един такъв период на опознаване ,после свикване ,харесване (понякога го има още и от началото ) ,ВЛЮБВАНЕ ( една от най-важните части на самото така да го наречем - предизвикателство ) след това - ОБИЧ .... и накрая или просто навик или раздяла ( от която АДСКИ МНОГО боли ) или ... БРАК ... в малко от случаите обаче любовта се задържа завинаги и е истинска .... повечето от случаите са просто навик или цитирам "заради детето/децата" .... Та ..да се върна към темата ,че много се улях ,защото ми е леко болна - Много е трудно да се влюбиш наистина ,но още по-трудно е да забравиш ....
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Харесвам някой барзо,но докато се влюбя минава известно време..Както и да призная,че съм влюбена в даден човек.. Попринцип тези,които не искам да призная са тези,които не ме искат А забравянето е мноооого бавно,ако наистина съм обичала човека и наи-важното,ако той ме е обичал някога...Ако ли не..е лесно и безболезнено,нужно ми е само да го намразя

Град
    тРоЯн
    на 15 съм имала съм 7-8 гаджета до сега но несъм се влюбвала и когато скъсам с някой или той с мен до 2 седмици ми е минало вече поне с повечето беше така но със сегашния ми приятел не е така трябваше ми бая време и ако скъсаме ( да не дава господ) няма да ми е хич лесно
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

ох мн лесно се влюбвам... в много сладки момчета... после трудно ги забравям винаги

Много трудно се влюбвам...изключително трудно. За забравяне не знам. През живота си съм се влюбвала само веднъж истински. И все още не се налага да го забравям
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

еми не знам досега не съм се влюбвала случи се веднъж да ме зарежат,но на такива неща не обръщам внимание утешавам се с мисълта,че има още много момчета

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Много трудно може да ме накара човек да се привържа към него. Не един път са ме предавали и вече имам доверие само на себе си и ако имам на някой доверие то винаги ще имам съмнения. ВИНАГИ!
    Не съм се влюбвала и трудно бих се влюбила (предполагам)
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен
    не, даже много трудно а къв е тоя въпрос ''ако се влюбиш, бързо ли 6е го забрави6?'' то ако бързо го забрави6 на4и не е било истинско влюбване. а самия факт, 4е аз мн бързо забравям си4ки мом4ета, още веднъж доказва, 4е досега явно не съм се влюбвала истински ама аз и не бързам де
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Love doesn't walk away.People do
    (#) ...thats a cookie...

Лесно се влюбвам, но трудно разлюбвам

Град
    In Devil's Castle
    не се влюбвам лесно,но още по-трудно забравям
    someone else...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: лесно ли се влюбвате...

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    лесно ли се влюбвате и лесно ли забравяте този в който сте се влюбили
    Въпроса е ти дали лесно се влюбваш или лесно забравяш този в които се влюбваш
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Лесно се влюбвам, но трудно разлюбвам
    И аз съм така

Град
    in my world!
    мн лесно се увличам но до тук, влюбването е чак като опозная човека,а забравям за най-мн 5 дена.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си