- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лесно ли се влюбвате...
лесно ли се влюбвате и лесно ли забравяте този в който сте се влюбили![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ами в началото много бързо се влюбвах.После станах предпазлива и преценявах човека дълго преди да си позволя наистина да ми пука за него.
А що се отнася до забравянето... е там вече е много бавно поне при мен...![]()
Много лесно.Въпросът е дали искам да го покажа.Е,понякога нещата излизат извън контрол.А забравям много трудно и бавно.Поне засега е така.![]()
много съм капризна в избирането на момчета.. и сега наистина съм влюбена..но не мисля че мога бързо да го забравя..така че НЕ и на двата въпроса![]()
Увличам се много лесно,по-трудно се влюбих,хо в момента,макар и да не съм от 3 месеца с моето момче,още не мога да го забравя![]()
Любов и вечност не се римуват...
всъщност трябва ми много време за да се влюбя истински, иначе мн бързо забравям стари връзки...
мм влюбвам се супер рядко и обикновенно пича не ме щеобаче с коз и бира всичко се забравя
![]()
и за двете не...![]()
byrzo se vlybvam,no trudno zabravqm![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Еми харесвах едно момче 4 години[може би само това може да се каже влюбване]-само ква тъпачка съм била и после само се подигра с мене..![]()
![]()
А иначе мн бързо си харесвам някой пич,но той разбирасе нема да ме хареса
![]()
и бързо забравям...
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Човек за да се влюби истински - му трябва доста време ...има един такъв период на опознаване ,после свикване ,харесване (понякога го има още и от началото ) ,ВЛЮБВАНЕ ( една от най-важните части на самото така да го наречем - предизвикателство ) след това - ОБИЧ .... и накрая или просто навик или раздяла ( от която АДСКИ МНОГО боли ) или ... БРАК... в малко от случаите обаче любовта се задържа завинаги и е истинска .... повечето от случаите са просто навик или цитирам "заради детето/децата" .... Та ..да се върна към темата ,че много се улях ,защото ми е леко болна - Много е трудно да се влюбиш наистина ,но още по-трудно е да забравиш ....
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Харесвам някой барзо,но докато се влюбя минава известно време..Както и да призная,че съм влюбена в даден човек.. Попринцип тези,които не искам да призная са тези,които не ме искатА забравянето е мноооого бавно,ако наистина съм обичала човека и наи-важното,ако той ме е обичал някога...Ако ли не..е лесно и безболезнено,нужно ми е само да го намразя
![]()
на 15 съм имала съм 7-8 гаджета до сега но несъм се влюбвала и когато скъсам с някой или той с мен до 2 седмици ми е минало вече поне с повечето беше така но със сегашния ми приятел не е така трябваше ми бая време и ако скъсаме ( да не дава господ) няма да ми е хич лесно![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
еми не знам досега не съм се влюбваласлучи се веднъж да ме зарежат,но на такива неща не обръщам внимание
утешавам се с мисълта,че има още много момчета
![]()
Много трудно може да ме накара човек да се привържа към него. Не един път са ме предавали и вече имам доверие само на себе си и ако имам на някой доверие то винаги ще имам съмнения. ВИНАГИ!
Не съм се влюбвала и трудно бих се влюбила (предполагам)![]()
(#) ...thats a cookie...
не, даже много трудноа къв е тоя въпрос ''ако се влюбиш, бързо ли 6е го забрави6?'' то ако бързо го забрави6 на4и не е било истинско влюбване. а самия факт, 4е аз мн бързо забравям си4ки мом4ета, още веднъж доказва, 4е досега явно не съм се влюбвала истински ама аз и не бързам де
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Love doesn't walk away.People do![]()
(#) ...thats a cookie...
не се влюбвам лесно,но още по-трудно забравям
someone else...
Въпроса е ти дали лесно се влюбваш или лесно забравяш този в които се влюбвашПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
И аз съм такаПървоначално написано от rebel_kid
![]()
мн лесно се увличам но до тук, влюбването е чак като опозная човека,а забравям за най-мн 5 дена.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....