originalni za 80 lv bolni li ste beee nasqkade ima takiva magazini ne sa originalni!!! no sa hubavi menteta lo br sladki sa ;D xaxa no ne i originalni
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
а аз си мислих,че ако си ги е купила от магазин на Nike би трябвало да са оригиналниПървоначално написано от kuklichka_bg
а ти си суперррр злееее..мога да ти кажа,че са и оригинални 100%,щото ако са на Nike..а цената си е нормална,то зависи какъв клас е маратонката или кеца съответно.И аз имам маратонки на Nike и се изръсих 100..ама в бг попринцип марките са по-надути,Addidas,Nike,Vans и тн. Ще се обосновя като ти кажа,че една чанта на адидас в някой от оригиналните магазини в Сф. е да кажем от рода на 100 и нещо та и повече,а една фр-ка си взе оригинална раница адидас от Канада za 30-40 долара,а кецове на Найки в Америка (от среден клас) са по 30-40 долара,а в Бг в магазините са по 80-100-150 (среден клас,качесвто).Първоначално написано от kuklichka_bg
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
въобще в чужбина не са надути цените,съвсем нормални и достъпни за почти всеки едва ли не са тея спортни стоки,то си има и сайтове на марките,пише си вс,ма кой да чете..
а относно кецовете на авторката-много са сладурски,със здраве да си ги носиш![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Така е, съгласна съм, че в България са надути цените. Аз от Испания си взех кецове на Найк за 50 евро, т.е. 100 лв., а тук в магазина на Найк ги видях за 170.![]()
Ама намалени ли...илиии new arrival?
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
s namalenieto mi izlqzaha tolkvoa no te sa ot plat t.e. kato gumenka i za tova sa tolkova ef![]()
tini