Здравейте! Пиша отново тук с надеждата някой да ме успокои. Сега ще разкажа за какво става въпрос.
С приятелката ми правихме секс скоро, но го правихме без презерватив. Не го правим за пръв път, така че всичко беше наред. Категорично не съм свършвал в нея! Притеснявам се от тази предеакулационна течност, макар че не съм чувал за забременяване от нея...
Сега и закъснява с 2-3 дни и се чудим да не се е получил гаф. Попринцип цикъла й е много нередовен, случвало се е да й закъснява с 10 дни, дори когато е била девствена. Освен това че е лято и може да й закъснява от климата, стрес, емоции и всичко подобно, но незнам. Тя има всички признаци че ще й идва (болки с корема, болки в кръста...)
Ще предложите да направим тест за бременност. Да, но все още сме несигурни и двамата сме се панирали много... Какво ще стане ако се окаже положителен? Смятаме ако й закъснее още 1-2 дни да направим, но засега сме така.
Вчера тя е прочела някаква статия за признаци за бременност и се уплаши супер много, направо...