.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 296

Тема: Кифла

Hybrid View

Кифла

Добре кво значи КИФЛА(не тая за ядене )хванала съм се на бас.АИ кажете кво е!
    Every man dies
    But not every really lives

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ами аз мисля, че е тъпа фяшънка курветина
    ама само не ме нападайте ако не е така
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Sofia
    Миии....кифла е такава фешънка,коята се облича добре,сми с маркови дрешки...абе изглежда добре,но в същото време е само на думи...смисъл,повече говори,отколкото върши...

Град
    в къщи :D
    ми аз мисля,че тва са онея надутите "момиченца" дето се имат за нещо а всъщност са нищо и половина.някви едни такива супер големи отворки и фешънки. SkyEatsAirplane,не мисля че има смисъл някой да тръгва да те напада-всеки си има мнение

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    ми аз мисля,че тва са онея надутите "момиченца" дето се имат за нещо а всъщност са нищо и половина.някви едни такива супер големи отворки и фешънки. SkyEatsAirplane,не мисля че има смисъл някой да тръгва да те напада-всеки си има мнение
    ах незнам аз като си изкажа мнението все се намира някой да ме нападне аз да кажа само (и най вече относно кифлите)
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Дам
    И устите са им като пилешки анус:

леле тая снимка е уникална просто мн точен пример за кифла

Малиии как ми се яде топла кифличка с мармалад..... Като онези на гарата в Бургас....
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

КиФфФлЪъЪ е онова безмозъчно същество,на което е посветен ава ми тя е надута,проста,проста ии разбира се-ПРОСТА
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ..да ви иам и коментарите и мненията..
    Всяко добре изглеждащо момиче, което си знае мястото според вас е кифла?
    Аха, ясно...
    Това, че е задоволена материално от семейството си я прави кифла?
    Добре, мили мои.
    Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
    Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
    Да вземем за пример мадамата от снимката.
    Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)
    Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

Това, че някой бил надут...
    ае моля ви се....
    мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
    Чесно казано прекалявате на моменти с просташките си изказвания.
    Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
    Стегнете се!

Цитирай Първоначално написано от little_star
    Дам

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    Цитирай Първоначално написано от little_star
    Дам

точно!!!

Град
    гр. Пловдив
    does_it_matter, BallFace, little_star, s3xy..., kiss_kris освен да се подигравате и да се правите на остроумни нещо смислено не можете ли да напишете?
    Или сте толкова ограничени, че ви липсва дар слово?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ..да ви иам и коментарите и мненията..
    Всяко добре изглеждащо момиче, което си знае мястото според вас е кифла?
    Аха, ясно...
    Това, че е задоволена материално от семейството си я прави кифла?
    Добре, мили мои.
    Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
    Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
    Да вземем за пример мадамата от снимката.
    Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)
    Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

Това, че някой бил надут...
    ае моля ви се....
    мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
    Чесно казано прекалявате на моменти с просташките си изказвания.
    Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
    Стегнете се!
    Мда,и к`во от т`ва че е куха,и че ако е без грим и прическа ще те изплаши?
    Иначе по темата:Кифла се нарича онова безмозъчно същество,което като се нагримира и топира,що-годе докарва външен вид,въпреки че понякога са смешни. А да..мечтата им е да се снимат в тоалетните на Сити Центъра.

awe ei kiflite q zemete da si prerejete venite 6toto sa e mn moderno da se praite na emota...i emotata pod noja aide :P sup tupi ste..kradete aksesuari ot drugi sub kulturi i krai stanahte pekani.. obesete si se na kolan4etata Don4o&Gergana i osvobodete sveta ot prisustvieto si..

nikoi na nikoi ne zavijda ...sme6no e kato nqate normalno opravdanie za prostotiqta si da govorite taka...da vi zavijdame q se stegnete..na nas ni se draifa kato vi vijdame po ulicite...za6to mladoto pokolenie v BG zatupqva? emi zaradi sbori6teto 4algarsko-house-urski kurvolqk !!! stegnete se be

Град
    гр. Пловдив
    BallFace залагали били на външния вид.. егати и изказването.
    без да прилича на анус в лицето.
    ..
    Кво съдиш и ти само по едните снимки!?
    Като я видиш на улицата да не би и там да си е свила джуките и да приличат на "анус" ....

В тая тема като, че ли само с теб мога да си приказвам свястно.
    другите не моа да разбера защо пишат толкова префърцунено и некадърно.....

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    ..
    Като я видиш на улицата да не би и там да си е свила джуките и да приличат на "анус" ....

Права си - на улицата няма да върви със свити устни като анус, а ще се спира на всяко огедало на кола, за да си направи прическата, да се гримира. Аз на тези им викам кифли.

Град
    Dreamland
    Прекалено еднакви са, което ги прави смешни. И всички гледат да са с по по най готини дрешки прически и т.н. от другата и погледнато отстрани това ги прави тъпи.Едно интелигентно момиче едва ли би подражавало на другите. Естествено всичко си има изключения!!!!!
    (#) ...thats a cookie...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Добре нормално ли е една 15-16 годишна да се конти толкова много и да е толкова кокетна и претенциозна?!Ами дали изглежда хубава и без тея фъндъци!??Не мисля!!Тфа феншънството е пълна просототия както е всеки стил музика,кояото те придържа към няккакъв маймунски стил на обличане и миличка..там защитничката?!Тфа че ти пишаш по 100 страници коментар 1/2 от коеото бяха глупост абсолютно не свързани с темата...това вече ти е проблема,а не че някой тука не харесва тея малоумници! Ясно?Аре шът вече...със здраве
    in defense of our dreams...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Добре нормално ли е една 15-16 годишна да се конти толкова много и да е толкова кокетна и претенциозна?!Ами дали изглежда хубава и без тея фъндъци!??Не мисля!!Тфа феншънството е пълна просототия както е всеки стил музика,кояото те придържа към няккакъв маймунски стил на обличане и миличка..там защитничката?!Тфа че ти пишаш по 100 страници коментар 1/2 от коеото бяха глупост абсолютно не свързани с темата...това вече ти е проблема,а не че някой тука не харесва тея малоумници! Ясно?Аре шът вече...със здраве
    Не са глупости това, което тя написа. Наистина вие определяте всяко едно момиче, което се облича в крак с модата, прави си прическа всеки ден и се гримира като кифла...

Град
    гр. Пловдив
    След като нямаш елементарно уважение към хората, така и теб няма да те уважават.
    Сеа вземи си трай.

Град
    гр. Пловдив
    Неуважението се показва с обидни и цинични думи и изрази.

Град
    Там, където е сърцето...
    Няма нищо лошо в това едно момиче да се гримира и да си прави прическа но всичко да е в рамките на нормалното, а не като е без тях да не можеш да я познаеш.
    На такива еднотипни момиченца, които нямат собствен стил, а подражават на "готината" си приятелка и правят всички неща, не защото им харесва, а защото така е модерно е на такива им викам кифли!
    Момичета без собствено мнение, подражаващи на другите за да се харесат!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    София
    ..

оф защо се заяждаш,ми всеки си казва мнението.Обясняват на автора какво са кифли и тфа е,освен това са и прави.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    еи куклоо в случея кифла също става обидна дума и тфа че аз си имам мнение и с кви дми го изразявам доколкото знам Не е Твоя Работа!! Ясно?@
    бтв аз спирам да пиша и да и отговарям на тъпия спам...кифличке
    in defense of our dreams...

Голям фен
    cherinka, ти ли беше това момиче с темата, че момчетата и предлагали секс ? Не те познавам и по никакъв начин не искам да те обиждам, обаче, ако се обличаш така, причината ми е ясна. И може и да ми липсва дар слово или вкус, или възпитание обаче хора подобни на тази от снимката са ми смешни най-малкото защото хвърлят толкова време и усилия да си правят косата и грима всяка сутрин или да се снимат на всевъзможни места( в тоалетните на моловете е наистина модерно ). Нямам какво да си кажа с тези хора - струват ми се лееко повърхностни. Различни ценности разбирания и вкусове имаме .
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си