Светите кифли мармаладени взеха да стават банални мислят се за 7 DAYS кроасанчета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от eMineMfen4ii
Косите им са в тип " бръкнал в контакта ", ходят с повече грим от " поп-фолк звезда ", естествено благодарение на фейсбук и аха можеш да разбереш как изглеждат баните и таолетните им.., " ходят " на 10 сантиметров ток, СЛУШАТ ЧАЛГА - " адския " единствен стил, пушат повече от комини.. най-добрите им приятелки са с 10 години по-големи.. а " гаджетата " им с 5.. пият повече от бащите си.. веждите им са тип " без вежди.. добре ли рисувам!? ", и НЕ не си пазарят от маркови магазини.. има още, но няма да си хабя времето още за тези жалки и смешни същества.![]()
![]()
![]()
Няма такова нещо като "поп фолк ЗВЕЗДА"
Малеее!Чета,чета и виждам,че почти всички пишат ,че са пефърцунени,добре облечени, с идеални прически и т.н.Има даже хора, които и ги защитават.
КИФЛА:
Лицето и не може да се види от тубата фон-дьо тен по лицето и ,както и очите от молива,спиралата,очната линия и сенките и.И то през деня!Косището и (което ще изпада ако продължава така)в повечето случаи е с екстеншъни и е от 3 до 10 см над главата от топиране.Облеклото е или да е с минимално плат по тялото си,а ако е студено да си взима просто блузи с огромно деколте,но в този случай гримът се увеличава (според сезоните е). Най-важни са снимките с джуки като на пилешки анус (има и такива, които не само за снимка са така)пред огледалото в тоалетната или снимано отгоре.Ще е най-добре ако си пада и по кифльофци.Музиката,която слуша ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е чалга.Ако не е чалга,то тогава само се прави на кифла.Трябва да подражава на някоя чалга певица все пак.Опа,за малко да забравя за държанието.Трябва да е надута,да се мисли за по-велика от всички,всеки петък и събота трябва да ходи в Гранда или там някоя друга чалготека (поне за тези от София) , да нарича другите грозни,дебели и тъпи (въпреки,че и те не са красиви фиданки и то с мозък), да си продупчи пъпа или езика на 14,ако видят някоя със същата чантичка или блузка като нейната и ако я познават налитат на бой,крадат гаджета иии...абе май още има ама вие май ме разбрахте.
![]()
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
нещо таковаПървоначално написано от gummybear
![]()
awerw♥
Капризничещ
Индивид с
Фрапиращи
Лицеви
Аномалии
Глупава самовлюбена курва с 1тон грим и 100метра над главата и топирана коса.
Поздрави
Елена![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Първоначално написано от Uncredible
+1![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
+1Първоначално написано от IAmTheRealMe
![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
оооооооо боже ного ми е кхх странно да видя, че тая тема още се обсъжда![]()
Фен съм ти и то ГОЛЯМПървоначално написано от Seducti0n
Иска ми се да имах повече приятели като теб
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Знам, че темата отдавна би трябвало да е заключена, но ще изградя и аз мнение.
Аз не мразя никого. Не завиждам, да знаете казвам просто.
Кифла е не момичето, което се облича по типичен начин. Кифла е момичето, което се държи като такава..
Върви по коридора и носът ѝ е толкова наперен, че ще го забие в тавана. Тя не признава никого, тя е кралицата-майка. ТЯ е примадоната. От НЕЯ 'трябва' да се учим, ако не стане на нейната, не ще има мира...
Въпросът не е в това дали слуша чалга или рап; дали носи само Gucci и Armani или анцузи и суитчури. Не е в това дали си слага 2 туби фдт, половин спирала и т.н. или си ходи с гланц и руж. Всички сме хора. Трябва да бъдем хора. Е, някои хора са по-надутички де, ама айде..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
КИФЛА" - Капризничещ Индивид с Фрапиращa Лицевa Аномалия
Добре де, не е такаАз наричам кифла, момичета,които са надути, мислят се за красиви и псуват като каруцари. Носят се с топирана коса и вафлички, както и един тон грим. Дрехите са каквато е "най-новата мода" в града - лесно можеш да ги различиш, защото си приличат сякаш са излезнали от някоя фабрика.. Пример за това са ония тъпи плетени ботуши, които всички носят .. То вече не е интересно всичките да са еднакви.. А да също така - дълбоки деколтета, увиснали панталони, за да се вижда бельото.. Екстеншъни и разбира се duckface
![]()
Еми принципно включва момичета без лична хигиена,които се обличат и се държат като селянки и нямат мозък-селски пръчки със самочувствие без покритие![]()
^не знаех че кифлите нямат лична хигиена![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Еми аз така го разбирам.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Като обидна дума,а не като стил.
Някои се радват като им кажеш,че са кифли,понеже си мислят,че им правиш комплимент и че това значи,че са много хубави и т.н.,а то всъщност си е обидна дума,а не стил.
Темата е от 2008 бе хора. И честно казано не виждам смисъл от тоя спор, всеки си има собствено мнение.
КИФЛА-момиче което има мозък колкото една муха само дето е муха с маркови дрешки.Имам 4 такива само в класа
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
кифлата няма достойнство, но за сметка на това - голямо самочувствие ;д ето ви един пример: лятото в лобито на един хотел в Созопол чаках приятеля ми и междувременно влязох в тоалетната, за да се погледна ;д от кенефа излиза една мадама, цялата леопардова, не си измива ръцете, но си слага червило.. -.-
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞