.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 296 от общо 296

Тема: Кифла

Капризнечещ
    Индивид с
    Фрапираща
    Лицева
    Аномалия

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Светите кифли мармаладени взеха да стават банални мислят се за 7 DAYS кроасанчета

Цитирай Първоначално написано от eMineMfen4ii
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Някои хора трябва да се научат да правят разлика между кифлите и момичетата, които пазаруват от скъпи магазини, поддържат се и т.н., но не са кифли.
    За мен кифлите са всички онези 15-16-17 годишни момичета с топирани и изкуствени коси, изрусени, с твърде много грим, които ходят на училище с малка чантичка, която побира гримовете им и една малка тетрадка.
    А момичето, което Ballface сложи на първата страница съм го виждала в сайт за запознанства и май е на около 14 години...
    Не знам за вас, ама на мен ми става смешно, когато видя момиче на 13-14 (още дете) да се разхожда по улицата с изрусена и/или топирана коса и един тон грим.
    +1
    +1

Косите им са в тип " бръкнал в контакта ", ходят с повече грим от " поп-фолк звезда ", естествено благодарение на фейсбук и аха можеш да разбереш как изглеждат баните и таолетните им.., " ходят " на 10 сантиметров ток, СЛУШАТ ЧАЛГА - " адския " единствен стил, пушат повече от комини.. най-добрите им приятелки са с 10 години по-големи.. а " гаджетата " им с 5.. пият повече от бащите си.. веждите им са тип " без вежди.. добре ли рисувам!? ", и НЕ не си пазарят от маркови магазини.. има още, но няма да си хабя времето още за тези жалки и смешни същества.

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Няма такова нещо като "поп фолк ЗВЕЗДА"

Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    Няма такова нещо като "поп фолк ЗВЕЗДА"
    Знам, затова е в кавички..

Малеее!Чета,чета и виждам,че почти всички пишат ,че са пефърцунени,добре облечени, с идеални прически и т.н.Има даже хора, които и ги защитават.
    КИФЛА:
    Лицето и не може да се види от тубата фон-дьо тен по лицето и ,както и очите от молива,спиралата,очната линия и сенките и.И то през деня!Косището и (което ще изпада ако продължава така)в повечето случаи е с екстеншъни и е от 3 до 10 см над главата от топиране.Облеклото е или да е с минимално плат по тялото си,а ако е студено да си взима просто блузи с огромно деколте,но в този случай гримът се увеличава (според сезоните е ). Най-важни са снимките с джуки като на пилешки анус (има и такива, които не само за снимка са така)пред огледалото в тоалетната или снимано отгоре.Ще е най-добре ако си пада и по кифльофци.Музиката,която слуша ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е чалга.Ако не е чалга,то тогава само се прави на кифла.Трябва да подражава на някоя чалга певица все пак.Опа,за малко да забравя за държанието.Трябва да е надута,да се мисли за по-велика от всички,всеки петък и събота трябва да ходи в Гранда или там някоя друга чалготека (поне за тези от София) , да нарича другите грозни,дебели и тъпи (въпреки,че и те не са красиви фиданки и то с мозък), да си продупчи пъпа или езика на 14,ако видят някоя със същата чантичка или блузка като нейната и ако я познават налитат на бой,крадат гаджета иии...абе май още има ама вие май ме разбрахте.
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    надуто момиче,което се облича добре ,винаги е с идеална прическа и се мисли за най-важна
    нещо такова
    awerw

Капризничещ
    Индивид с
    Фрапиращи
    Лицеви
    Аномалии

Голям фен
    Глупава самовлюбена курва с 1тон грим и 100метра над главата и топирана коса.

Поздрави

Елена
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Цитирай Първоначално написано от Uncredible
    Капризнечещ
    Индивид с
    Фрапираща
    Лицева
    Аномалия

+1
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Цитирай Първоначално написано от IAmTheRealMe
    Малеее!Чета,чета и виждам,че почти всички пишат ,че са пефърцунени,добре облечени, с идеални прически и т.н.Има даже хора, които и ги защитават.
    КИФЛА:
    Лицето и не може да се види от тубата фон-дьо тен по лицето и ,както и очите от молива,спиралата,очната линия и сенките и.И то през деня!Косището и (което ще изпада ако продължава така)в повечето случаи е с екстеншъни и е от 3 до 10 см над главата от топиране.Облеклото е или да е с минимално плат по тялото си,а ако е студено да си взима просто блузи с огромно деколте,но в този случай гримът се увеличава (според сезоните е ). Най-важни са снимките с джуки като на пилешки анус (има и такива, които не само за снимка са така)пред огледалото в тоалетната или снимано отгоре.Ще е най-добре ако си пада и по кифльофци.Музиката,която слуша ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е чалга.Ако не е чалга,то тогава само се прави на кифла.Трябва да подражава на някоя чалга певица все пак.Опа,за малко да забравя за държанието.Трябва да е надута,да се мисли за по-велика от всички,всеки петък и събота трябва да ходи в Гранда или там някоя друга чалготека (поне за тези от София) , да нарича другите грозни,дебели и тъпи (въпреки,че и те не са красиви фиданки и то с мозък), да си продупчи пъпа или езика на 14,ако видят някоя със същата чантичка или блузка като нейната и ако я познават налитат на бой,крадат гаджета иии...абе май още има ама вие май ме разбрахте.
    +1
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Супер фен Аватара на diksi
    оооооооо боже ного ми е кхх странно да видя, че тая тема още се обсъжда

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Такам....Признавам си, че преди и аз имах някакво супер глупаво мнение за въпросните "кифлички", но с времето ми се попромениха представите и такааа, нека да се опитам да обясня...
    Всъщност днешните "кифли" са се превърнали в синоним на думичката комерс.На всеки няколко метра можеш да срещнеш мацка с топирани коси, огромни слънчеви очила, типичното облекло и аксесоари.След като видиш една такава мацка, колкото и странно да звучи намираш визията и за интересна и заимстваш част от нея, ако не и цялата, тоест прилагаш видяното на улицата върху себе си.
    И така малко по малко, девойките започват да приличат една на друга, а понеже на снимките изглеждат дебилно, хейтърите с основание или не им лепват етикета-безмозъчна селска пръчка или някакво друго нарицателно.Окей, но както каза и Черинка, замисляли ли сте поне за момент, че външността лъже и онази хубава поговорка-По дрехите посрещат, по акъла изпращат/изпровождат...
    Тааа, идеята ми беше в това, че кифлите може да са смешни, може да носят несъвместими неща, но това не ги прави тъпи, неинтелигентни и т.н.Преди да направите подобно изказване за когото и да е било, първо е необходимо да осъществите контакт с този човек, посредством който да извадите изводи и да ги използвате в подкрепа на съставилото се вече мнение.
    Фен съм ти и то ГОЛЯМ Иска ми се да имах повече приятели като теб
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Знам, че темата отдавна би трябвало да е заключена, но ще изградя и аз мнение.
    Аз не мразя никого. Не завиждам, да знаете казвам просто.
    Кифла е не момичето, което се облича по типичен начин. Кифла е момичето, което се държи като такава..
    Върви по коридора и носът ѝ е толкова наперен, че ще го забие в тавана. Тя не признава никого, тя е кралицата-майка. ТЯ е примадоната. От НЕЯ 'трябва' да се учим, ако не стане на нейната, не ще има мира...

Въпросът не е в това дали слуша чалга или рап; дали носи само Gucci и Armani или анцузи и суитчури. Не е в това дали си слага 2 туби фдт, половин спирала и т.н. или си ходи с гланц и руж. Всички сме хора. Трябва да бъдем хора. Е, някои хора са по-надутички де, ама айде..
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Повече от фен Аватара на JustForFun
    КИФЛА" - Капризничещ Индивид с Фрапиращa Лицевa Аномалия
    Добре де, не е така Аз наричам кифла, момичета,които са надути, мислят се за красиви и псуват като каруцари. Носят се с топирана коса и вафлички, както и един тон грим. Дрехите са каквато е "най-новата мода" в града - лесно можеш да ги различиш, защото си приличат сякаш са излезнали от някоя фабрика.. Пример за това са ония тъпи плетени ботуши, които всички носят .. То вече не е интересно всичките да са еднакви.. А да също така - дълбоки деколтета, увиснали панталони, за да се вижда бельото.. Екстеншъни и разбира се duckface

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Еми принципно включва момичета без лична хигиена,които се обличат и се държат като селянки и нямат мозък-селски пръчки със самочувствие без покритие

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    ^не знаех че кифлите нямат лична хигиена
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ^не знаех че кифлите нямат лична хигиена
    Еми аз така го разбирам.
    Като обидна дума,а не като стил.
    Някои се радват като им кажеш,че са кифли,понеже си мислят,че им правиш комплимент и че това значи,че са много хубави и т.н.,а то всъщност си е обидна дума,а не стил.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Темата е от 2008 бе хора. И честно казано не виждам смисъл от тоя спор, всеки си има собствено мнение.

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    КИФЛА-момиче което има мозък колкото една муха само дето е муха с маркови дрешки.Имам 4 такива само в класа
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

кифлата няма достойнство, но за сметка на това - голямо самочувствие ;д ето ви един пример: лятото в лобито на един хотел в Созопол чаках приятеля ми и междувременно влязох в тоалетната, за да се погледна ;д от кенефа излиза една мадама, цялата леопардова, не си измива ръцете, но си слага червило.. -.-
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си