.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 296

Тема: Кифла

Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    ми аз мисля,че тва са онея надутите "момиченца" дето се имат за нещо а всъщност са нищо и половина.някви едни такива супер големи отворки и фешънки. SkyEatsAirplane,не мисля че има смисъл някой да тръгва да те напада-всеки си има мнение
    +1 това е точното значение !!!

cherinka,те да са казали,че са глупави или им завиждат?!
    Просто казват,че тва са кифли.
    Всеки си има различно виждане за кифла,няма точно изграден прототип.
    Аз лично споделям тяхното мнение .

Голям фен Аватара на asasfdf
    омацани като кифли с мармалад, така наречените "фешънки" с блестящи на слънце аксексоари и един слой грим повече от необходимото..
    но има и страшно много момичета, които следят модата, обличат се добре и скъпо, но не минават за "кифли", а за мацки примерно..

Град
    Някъде там...
    Кифли

Супер фен
    Град
    в килера
    Някои хора трябва да се научат да правят разлика между кифлите и момичетата, които пазаруват от скъпи магазини, поддържат се и т.н., но не са кифли.
    За мен кифлите са всички онези 15-16-17 годишни момичета с топирани и изкуствени коси, изрусени, с твърде много грим, които ходят на училище с малка чантичка, която побира гримовете им и една малка тетрадка.
    А момичето, което Ballface сложи на първата страница съм го виждала в сайт за запознанства и май е на около 14 години...
    Не знам за вас, ама на мен ми става смешно, когато видя момиче на 13-14 (още дете) да се разхожда по улицата с изрусена и/или топирана коса и един тон грим.

[quote="Izzy_"]
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    [b]
    Иначе по темата:Кифла се нарича онова безмозъчно същество,което като се нагримира и топира,що-годе докарва външен вид,въпреки че понякога са смешни. А да..мечтата им е да се снимат в тоалетните на Сити Центъра.
    хахах тва е мн яко... и вярно

Мега фен Аватара на lenito_sf
    кифла е преовеличението на фешън с коса метър на декар слушащи чалга ...очилата които закриват по голямата част от лицето им а като характер са много дразнещи личности смис прават се на интересни и много важни и не позволявят на хората да ги гледат иначе нищо лично кам хората а да забраих че всичките им снимки са в нечии тоалетни ако ще в тия на киното ... мола ...и прочие

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ^blue_cat искам да ти кажа че това че ти мислиш различно от други хора и харесваш фешъните (така наречените кифли) ... ми тфа не значи че трябва да омаловажаваш мнението на другите хора въпреки че не ти харесва тяхния отговор по въпроса поне оважавай мненията им а иначе мнението ми за кифлите кроасаните куросаните и прочие го споменах горе

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    ^blue_cat искам да ти кажа че това че ти мислиш различно от други хора и харесваш фешъните (така наречените кифли) ... ми тфа не значи че трябва да омаловажаваш мнението на другите хора въпреки че не ти харесва тяхния отговор по въпроса поне оважавай мненията им а иначе мнението ми за кифлите кроасаните куросаните и прочие го споменах горе
    Ми аз къде съм показала, че не зачитам мнението на другите? Къде съм казала, че им се кефя на фешъните? Пак ме разбирате погрешно...Просто познавам хора, който пак са в крак с модата и се гласят, но имат мозък в главата. Защо винаги делите хората по това как се обличат и какво слушат - този е метъл, значи е задръстен; тази е фешънка, значи е проста и надута и т.н?

Чалга-фешъна и висшата мода са съвсем далечни един от друг.

За мен "кифла" са тъпите парчета,без значение как се обличат.И в "гащи на лалета" пак може да си тъп като филия...
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Хубаво момиче,което се облича в крак с модата и си слага грим: иии тъпа безмозъчна,смешна кифла:,а най-точния пример за кифла е този на BallFace,ама не исках да му гепя снимката.Както и да защитавате тези индивиди,никой не е в състояние да ме убеди,че някой достатъчно умен и наред с главата ще си прави такива снимки,пък камо ли да излиза навън по този начин Този вид дечурлига има само 3-ки(в най-добрия случай и то не само заради умствени познания,но и заради влияние в/у учителите),мисли само за това как да си сбръчи устните по нов,не измислен още начин,"целува му се" и си мисли,че едва ли не светът се върти около него,само защото се е привел в този абсурден вид
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

..да ви иам и коментарите и мненията..
    Всяко добре изглеждащо момиче, което си знае мястото според вас е кифла?
    Аха, ясно...
    Това, че е задоволена материално от семейството си я прави кифла?
    Добре, мили мои.
    Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
    Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
    Да вземем за пример мадамата от снимката.
    Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)
    Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

Това, че някой бил надут...
    ае моля ви се....
    мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
    Чесно казано прекалявате на моменти с просташките си изказвания.
    Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
    Стегнете се!
    Права си абсолютно... Нямам какво да добавя

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    Цитирай Първоначално написано от little_star
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    ми аз мисля,че тва са онея надутите "момиченца" дето се имат за нещо а всъщност са нищо и половина.някви едни такива супер големи отворки и фешънки. SkyEatsAirplane,не мисля че има смисъл някой да тръгва да те напада-всеки си има мнение
    Дам
    И устите са им като пилешки анус:

леле тая снимка е уникална просто мн точен пример за кифла
    точно!!!
    bahti kosata - kato griva na luv ee samo da ne se obidite ama naistina prekalqvate s lakovete i t.n.

Аха, ясно...
    Добре, мили мои.
    Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
    Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
    Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)

Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

ае моля ви се....
    мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
    Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
    Стегнете се!
    Евалата за коментара
    Иначе unknown_lady93 - за косата определено завиждаш, защото твоята не е толкова хубава.Относно лаковете- какво е лошото да имаш подържан маникюр? Не вярвам момчетата да предпочитат някоя шматка с кал под ноктите...И с какво друго прекаляват "кифлите"?
    Всеки човек избира сам как да се облича, и въобще как да живее...Какъв е смисъла да го нарицавате с такива думи - кифла, чалгарка, чалгар, фешън ,метъл и т.н.....
    Абе някои хора си нямат друга работа, освен да зяпат другите , и после да ги избива на комплекси, защото завиждат, но не искат да си признаят...глупава работа...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Аха, ясно...
    Добре, мили мои.

ае моля ви се....
    Стегнете се!
    Евалата за коментара
    Иначе unknown_lady93 - за косата определено завиждаш, защото твоята не е толкова хубава.Относно лаковете- какво е лошото да имаш подържан маникюр? Не вярвам момчетата да предпочитат някоя шматка с кал под ноктите...И с какво друго прекаляват "кифлите"?
    Всеки човек избира сам как да се облича, и въобще как да живее...Какъв е смисъла да го нарицавате с такива думи - кифла, чалгарка, чалгар, фешън ,метъл и т.н.....
    Абе някои хора си нямат друга работа, освен да зяпат другите , и после да ги избива на комплекси, защото завиждат, но не искат да си признаят...глупава работа...
    ми виж сега,викаме кифла,чалгар и т.н.защото си е така.Тоя,който слуша чалга е чалгар и това си е.И не ми говори за хубавата коса,щото като видиш една кифла без грим и без да и е топирана и изправена косата може и да се стреснеш.Наистина не е хубаво да се разделяме,но тези"кифли" сами искат да стане така и абсольтно всички се обличат еднакво,имат еднакви коси гримове цайси и просто ми е тъпо да ги гледам изобщо

Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Хубаво момиче,което се облича в крак с модата и си слага грим: иии тъпа безмозъчна,смешна кифла:,а най-точния пример за кифла е този на BallFace,ама не исках да му гепя снимката.Както и да защитавате тези индивиди,никой не е в състояние да ме убеди,че някой достатъчно умен и наред с главата ще си прави такива снимки,пък камо ли да излиза навън по този начин Този вид дечурлига има само 3-ки(в най-добрия случай и то не само заради умствени познания,но и заради влияние в/у учителите),мисли само за това как да си сбръчи устните по нов,не измислен още начин,"целува му се" и си мисли,че едва ли не светът се върти около него,само защото се е привел в този абсурден вид
    Тва на втората снимка не е ли ЕМО или аз съм тъпа като пън
    Every man dies
    But not every really lives

Град
    София
    е то е емо-кифла

Град
    In Devil's Castle
    какво значение коя каква била...ами като е кифла да си гледа мармалада
    someone else...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Такам....Признавам си, че преди и аз имах някакво супер глупаво мнение за въпросните "кифлички", но с времето ми се попромениха представите и такааа, нека да се опитам да обясня...
    Всъщност днешните "кифли" са се превърнали в синоним на думичката комерс.На всеки няколко метра можеш да срещнеш мацка с топирани коси, огромни слънчеви очила, типичното облекло и аксесоари.След като видиш една такава мацка, колкото и странно да звучи намираш визията и за интересна и заимстваш част от нея, ако не и цялата, тоест прилагаш видяното на улицата върху себе си.
    И така малко по малко, девойките започват да приличат една на друга, а понеже на снимките изглеждат дебилно, хейтърите с основание или не им лепват етикета-безмозъчна селска пръчка или някакво друго нарицателно.Окей, но както каза и Черинка, замисляли ли сте поне за момент, че външността лъже и онази хубава поговорка-По дрехите посрещат, по акъла изпращат/изпровождат...
    Тааа, идеята ми беше в това, че кифлите може да са смешни, може да носят несъвместими неща, но това не ги прави тъпи, неинтелигентни и т.н.Преди да направите подобно изказване за когото и да е било, първо е необходимо да осъществите контакт с този човек, посредством който да извадите изводи и да ги използвате в подкрепа на съставилото се вече мнение.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Такам....Признавам си, че преди и аз имах някакво супер глупаво мнение за въпросните "кифлички", но с времето ми се попромениха представите и такааа, нека да се опитам да обясня...
    Всъщност днешните "кифли" са се превърнали в синоним на думичката комерс.На всеки няколко метра можеш да срещнеш мацка с топирани коси, огромни слънчеви очила, типичното облекло и аксесоари.След като видиш една такава мацка, колкото и странно да звучи намираш визията и за интересна и заимстваш част от нея, ако не и цялата, тоест прилагаш видяното на улицата върху себе си.
    И така малко по малко, девойките започват да приличат една на друга, а понеже на снимките изглеждат дебилно, хейтърите с основание или не им лепват етикета-безмозъчна селска пръчка или някакво друго нарицателно.Окей, но както каза и Черинка, замисляли ли сте поне за момент, че външността лъже и онази хубава поговорка-По дрехите посрещат, по акъла изпращат/изпровождат...
    Тааа, идеята ми беше в това, че кифлите може да са смешни, може да носят несъвместими неща, но това не ги прави тъпи, неинтелигентни и т.н.Преди да направите подобно изказване за когото и да е било, първо е необходимо да осъществите контакт с този човек, посредством който да извадите изводи и да ги използвате в подкрепа на съставилото се вече мнение.
    Много добре го обясни Браво!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Недей, че ще стана надутъъъ кифлъъъ/според масовите представи/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    ...

според мен кифли наричат не момичета които се обличат добре и със скъпи дрехи НЕ ..за мен кифли са момичета, които не само се обличат във всички цветове на дъгата ами само си вирят носа, че чак обират трамвайните жици, разглезените същества, на които мама и тати дават по 100 лева джобни и вече мислят (кифлите),че владеят света а са кръгла нула и немогат да кажат и едно смислено изречение, лигавят се, че чак ще се разтекат по земята и всеки ден се хвалят за всяка нова дрешка или друга придобивка и смятат за грозно и тъпо всяко момиче имащо под 50 лв в джоба (смятат, че са по тяхното ниво). кифлите се като секатнтите..дето една там и останалите(едно свястно момиче не би търпяло кифла нито пък някоя кифла би харесала пекано момиче, защото ги смятат за "зубърки..." просто защото могат да свържат поне 1 смислено изречение)
    П.С.: не казвам че кифли са богатите - има много свестни, които знаят че не всичко е пари; не казвам, че кифли са тези, които се лигавят - неее ..всеки се лигави малко или много; не са кифли и добре облечените нееее защо това да е критерй, но всичко това в голямо количество + още неприятни качества и ей ти КИФЛА

ИЗВИНЯВАМ СЕ за правописните и пунктоационните грешки и съжелявам ако съм обидила някого. ничо лично.
    И добрите си отиват, и добрите се забравят,
    и добрите свършват долу и във времето остават.
    затова е без значение дали ще съм с добрите,
    затова не ме ебе как ще си живея дните.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от viks4ety
    според мен кифли наричат не момичета които се обличат добре и със скъпи дрехи НЕ ..за мен кифли са момичета, които не само се обличат във всички цветове на дъгата ами само си вирят носа, че чак обират трамвайните жици, разглезените същества, на които мама и тати дават по 100 лева джобни и вече мислят (кифлите),че владеят света а са кръгла нула и немогат да кажат и едно смислено изречение, лигавят се, че чак ще се разтекат по земята и всеки ден се хвалят за всяка нова дрешка или друга придобивка и смятат за грозно и тъпо всяко момиче имащо под 50 лв в джоба (смятат, че са по тяхното ниво). кифлите се като секатнтите..дето една там и останалите(едно свястно момиче не би търпяло кифла нито пък някоя кифла би харесала пекано момиче, защото ги смятат за "зубърки..." просто защото могат да свържат поне 1 смислено изречение)
    П.С.: не казвам че кифли са богатите - има много свестни, които знаят че не всичко е пари; не казвам, че кифли са тези, които се лигавят - неее ..всеки се лигави малко или много; не са кифли и добре облечените нееее защо това да е критерй, но всичко това в голямо количество + още неприятни качества и ей ти КИФЛА

ИЗВИНЯВАМ СЕ за правописните и пунктоационните грешки и съжелявам ако съм обидила някого. ничо лично.
    =D> съгласна съм!кифлите са точно тези безмозъчни същества,които си избиват комплексите като се отварят на другите безпричинно...точно тези разглезени,разлигавени"кук ли"...все едно какъв е външният им вид-може да са добре облечени,по последна мода,с големи цайси,топирана коса,върху която има тонове лак,но това не я прави тъпа,напротив-може да е умна...всичко си зависи от характера

Град
    Майна Town
    Теория за кифлите - Brought to you by Miftio

Наскоро случайно се загледах по самото понятие кифла и когато видях точно какъв смисъл влагат в хората в думата кифла , ми се стори нелогично обществото да гледа с толкова презрение към "кифлите", като се има предвид любовта им към тестените изделия, в частност кифлите и кроасаните (кроасаните са вид кифли). Естествено тук иде реч за младите момичета, на чиито чела хората лепват блестящия неонов надпис КИФЛА. Колкото и да съм разочарован аз самият , тук няма да стане дума за гастрономическата страна на думата кифла , защото аз все пак не съм нито Ути Бъчваров , нито Иван Звездев .
    Моята идея, като един примерен дисидент, за момиче–кифла коренно се разграничава от обществено приетото значение на думата "кифла". За много хора тя значи "момиче, което набляга прекалено много на външността си, но му липсват няколко мозъчни клетки". Това е доста смекчено, перифразирано, цензурирано определение, и аз ще се въздържа да цитирам по-цветущите хорски мнения. За мен "кифла" е момиче , което е сладко на външен вид , но има и пълнеж (мозък, акъл и подобни)... сиреч истинска кифла. Тези , на които пълнежа им липсва, се наричат "кухи лейки" (голям фен съм на тази фраза). Не си въобразявам, че с тези писания ще променя общественото мнение за кифлите, но тва е моя начин да изразявам мнението си.

ОТНОСНО КИФЛИТЕ И КУХИТЕ ЛЕЙКИ

- Тайната е в пълнежа....

Може би повечето от вас са яли кифли като малки, и не-чак-толкова-малки, но въпроса е там че... кифлите като храна са готини – сладки са, засищат, и носят удоволствие главно заради шоколада/мармалада вътре. При момичетата е същото – няма ли шоколад, няма и рахат . В смисъл че... едно момиче става само за гледане ако няма пълнеж, и човек не може 1 нормален разговор да върже с такъв индивид.

- Че кой ползва лейки в наши дни ?...

Човека който пръв е измислил израза "куха лейка" е бил много умен, защото метафората много точно описва някои от момичетата, които познавам. Общо взето, те са като една чисто нова лейка, купена от Бриколаж например ... отвън е много хубаво боядисана, лъскава... но е празна... За съжаление лейките и момичетата се различават по 1 съществен фактор – момичетата нямат отвор, през който да налееш нещо.
    А лейките са за хората , които се занимават собственоръчно с обработването на аграрни култури... нали се сещате... една дума със "С" .

Колкото за надменните , вирещи носа си нагоре богаташки щерки , за които стана дума по-нагоре , няма да ги наричам кухи лейки, защото така обиждам кухите лейки не желая много-много да коментирам, защото няма смисъл - те са от типа "ти го плюеш, то си мисли че дъжд му вали на главата"
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си