.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 296

Тема: Кифла

Hybrid View

Ето тук пише всичко за МНД:
    http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B5%D0%94%D0%B5

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Дефиниция на "Кифла"?
    Вид курва

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Разтегливо понятие е това 'кифла'.Поне аз го ползвам за разни селски пръчки,които се правят на много интересни и знаещи по всякакви теми,а всъщност си нямат идея за какво говорят.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на diksi
    Като чуя кифла си представям непохватно, разглезено и непоносимо момиче с истеричен писък при вида на.. муха..така де мъртва. Как така мухата си позволява да умре върху чина им например.

А за момичетата, които обръщат внимание на външния си вид и понякога казвам ПОНЯКОГА прекаляват, биват обсъждани от вас комплексари, които не знаете къде да си избиете комплексите от сорта "Колко съм естествена" "Как не си горя хубавата прекрасна блестяща коса с пресата" "Как не се забулвам с ФДТ" и прочее е прочее. А вие не се ли сещате, че всяко момиче иска да е харесвано от момчетата и от приятелите и съучениците си. Не се ли сещате, че не всички имат меки гладки и без пъпки кожи? Не се ли сещате, че не всеки е роден с подредена и хубава коса? И, че не всеки се е пръкнал на тоя свят с вити дълги и тъмни мигли?! В крайна сметка в такова поколение сме, че малко или много всеки иска да изглежда като хората по списанията и телевизионните канали. А всички знаем, че звездите ги гримират професионални гримьори и за косите им се грижат най-добрите фризьори. Е според мен никой не заслужава такова отношение.. Да станеш 2 часа по-рано от обикновено да си изправиш косата, да се гримираш да си подбереш дрехите, да си доволен от резултата и като излезеш на вън да те обсъждат някои госпожички вързани на опашка и нахлузили кецките точно за 15 минути. Не, че имам нещо против опашката и кецовете аз самата съм се обличала така, но вие явно въобще не знаете с какво старание се е гласило момичето и за какво, за такива като вас?! Писнало ми е от хора пълни с комплекси, които няма къде да си ги избият и пишат глупости по форумите..

К - капризничещ
    И - индивид с
    Ф - фрапиращи
    Л - лицеви
    А - аномалии...
    ...След дълги проучвания, учените от НАСА успяха да разкодирът така нареченият код "КИФЛА" . (rofl)
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Кифла-мека,мазна,пълна с маслен крем !!!

Супер фен Аватара на fuckme
    хах, мисля, че правите дооста голяма грешка. има голяма разлика между кифли и фишънки. първо, кифлите се обличат с ефффтини парцалкиИ отТ тераноВъЪ и тем подобни, докато фешънките държат на марката.
    самото понятие кифла е супер тъпо и комплексарско. не виждам защо трябва да има наименование на момичета, които се грижат за външние си вид?!? в крайна сметка, не всички са глупави, не всички са лоши. пък и те получават вниманието на множество хубави момчета, а не повечето от вас, които седят по цял ден във форума.кажете ми, ако сте добре изглеждащи, добре облечени и ако имате внимание, вие няма ли да се надуете? казвам ви, супер тъпо е цялото това обсъждане. гледайте си вашия живот и не правете по 1000 теми и коментари за това колко са зле КИФЛИТЕ. според мен зле са само тези момичета, които нямат цел и смисъл на живота. но не всички КИФЛИ са такива, затова и нямам намерение да ги коментирам.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Като чуя кифла си представям непохватно, разглезено и непоносимо момиче с истеричен писък при вида на.. муха..така де мъртва. Как така мухата си позволява да умре върху чина им например.

А за момичетата, които обръщат внимание на външния си вид и понякога казвам ПОНЯКОГА прекаляват, биват обсъждани от вас комплексари, които не знаете къде да си избиете комплексите от сорта "Колко съм естествена" "Как не си горя хубавата прекрасна блестяща коса с пресата" "Как не се забулвам с ФДТ" и прочее е прочее. А вие не се ли сещате, че всяко момиче иска да е харесвано от момчетата и от приятелите и съучениците си. Не се ли сещате, че не всички имат меки гладки и без пъпки кожи? Не се ли сещате, че не всеки е роден с подредена и хубава коса? И, че не всеки се е пръкнал на тоя свят с вити дълги и тъмни мигли?! В крайна сметка в такова поколение сме, че малко или много всеки иска да изглежда като хората по списанията и телевизионните канали. А всички знаем, че звездите ги гримират професионални гримьори и за косите им се грижат най-добрите фризьори. Е според мен никой не заслужава такова отношение.. Да станеш 2 часа по-рано от обикновено да си изправиш косата, да се гримираш да си подбереш дрехите, да си доволен от резултата и като излезеш на вън да те обсъждат някои госпожички вързани на опашка и нахлузили кецките точно за 15 минути. Не, че имам нещо против опашката и кецовете аз самата съм се обличала така, но вие явно въобще не знаете с какво старание се е гласило момичето и за какво, за такива като вас?! Писнало ми е от хора пълни с комплекси, които няма къде да си ги избият и пишат глупости по форумите..
    не бях забелязала този коментар, иначе няамаше да си правя труда да пиша мой. абсолютно се припокрива мнението ми. спрете да ПЛЮЕТЕ
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Плевен
    кифла е често добре изглеждащо момиче което останалите обиждат и завиждат :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Балчик
    Кифла е момиче, дет са мисли за голямата работа и обижда другите.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Момиче което :
    1 си слага повече грим от килограмите си
    2 става в 4 часа да си оправа косата и другите неща
    3 носи ток не по малък от 12 см
    5 ходи с кефи баткофци поне 5 години над нея (а може и повече) а тя е много по малка
    6 Мисли си че е красива (с фрим естествено ) а без грим е като чудовище

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    кифла е често добре изглеждащо момиче което останалите обиждат и завиждат :P
    и момчетата завиждат, че не могат да са като нея? Хахаха добре

чакай, че като го прочетох това и се сетих за Бийбър

колкото до кифлата - миналата година имаше една закусвалня, в която правеха мноо яки кифли с шоколад.. сеа съм на някви баници

Цитирай Първоначално написано от diksi

diksi мн правилно казано

значи на мен ми викат кифла -ниту съм надут ниту нося "МАРКОВИ ДРЕШКИ" даже за мен те са безсмислени!просту си правя убем на косата и си слагам грим!не съм курветина имам дълга връска!според мен кифла викат на момиче дето се гримира и си правяи обем или прическа няква..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от ewinkatta
    значи на мен ми викат кифла -ниту съм надут ниту нося "МАРКОВИ ДРЕШКИ" даже за мен те са безсмислени!просту си правя убем на косата и си слагам грим!не съм курветина имам дълга връска!според мен кифла викат на момиче дето се гримира и си правяи обем или прическа няква..
    някой спомена ли, че повечето не могат и да пишат правилно на български?

п.с.: не си и помисляй да се оправдаваш, че бързаш или че това е просто форум (и съответно защо да пишем правилно?)

Град
    Ивагакуре
    Я пак, я пак ! Ти чуваш ли се..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    София
    кифла=курва
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    мн тъпа тази бее лелеее

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    К*рвентия, 'дет се мисли за много важна!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Обзалагам се, че всички, които са писали негативни коментари за т.нар "Кифли" са ужасяващо грозни и нямат къде да избиват комплекси, та решават да ги избият като са скрити зад комютъра.. ))))))))

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Обзалагам се, че всички, които са писали негативни коментари за т.нар "Кифли" са ужасяващо грозни и нямат къде да избиват комплекси, та решават да ги избият като са скрити зад комютъра.. ))))))))
    точно :P

повечето завиждат

xKiFlA
    -

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Аз се надявам тоя?!/тая да се ебава.. Wtf maaan?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

повечето завиждат
    Ти върви се изкъпи скъпа, щото в този ти вид няма за к`во по точно да ти завидя.. пахаха Моля те, бъди примерна и взаимодействай с вода и сапун.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Доста ограничена тема. Няма да коментирам..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

повечето завиждат
    Ти върви се изкъпи скъпа, щото в този ти вид няма за к`во по точно да ти завидя.. пахаха Моля те, бъди примерна и взаимодействай с вода и сапун.
    абее онзи ден се къпах така че не ми пиши простотии а и на външен вид съм си мн добре

xKiFlA
    -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си