.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 296

Тема: Кифла

Град
    Майна Town
    Ще извинявате за отвратително дългите дървенофилософщини , които пиша Мир и любов за 'сички !
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

За мен кифла значи надута чалгарка
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от little_star
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    ми аз мисля,че тва са онея надутите "момиченца" дето се имат за нещо а всъщност са нищо и половина.някви едни такива супер големи отворки и фешънки. SkyEatsAirplane,не мисля че има смисъл някой да тръгва да те напада-всеки си има мнение
    Дам
    И устите са им като пилешки анус:

леле тая снимка е уникална просто мн точен пример за кифла
    това ако го вида някъде ше припадна

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    ами аз мисля, че е тъпа фяшънка курветина
    ама само не ме нападайте ако не е така
    to4no
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Цитирай Първоначално написано от little_star
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    ми аз мисля,че тва са онея надутите "момиченца" дето се имат за нещо а всъщност са нищо и половина.някви едни такива супер големи отворки и фешънки. SkyEatsAirplane,не мисля че има смисъл някой да тръгва да те напада-всеки си има мнение
    Дам
    И устите са им като пилешки анус:

леле тая снимка е уникална просто мн точен пример за кифла
    това ако го вида някъде ше припадна

daskaloto ima takiva i se kat gi pogledna sa prebivam po stalbite
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Nai - Dobriq mi fr mi vika kifla
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    За мен " кифлинки " са тези момичета, които се водят и като фешън - ки, слушат чалгичка, надути...
    Имам предвид, " кифла " може и да не засяга всички девойки които послушват този стил музичка.
    Абе с две думички " кифла " е женичка, която се облича като фешънка и има самочувствийце в повече.
    И да, не са ми приятни. Пийс. xD

В новото ми даскало дали не е фраш бе момче ахахахахахххх.... кифли , фешанчета , рапърчета...абе всякви позьорчета....направо УЖАССС....

Град
    София :Pp
    кифла е неква надута чалгарка с превишено самочувствие, която като застане пред огледалото облече си марковите дрешки (ла Илиенци) нацупи муцунката и се снима Си МисЛи чИ и ЦентЪрЪъ НъЪ СвИтЪъ .. :PpPpP хах смешни сте !
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Кифла..такава дето ако я видиш без грим ще се оплашиш..такава дето ако не се снима в огледалото на някой кенеф по гащи с 3 тона грим и муцуна тип маймунско дупе няма да е тя..такава дето пише ТтТТаАКкАаАа..такава дето казва че слуша хаус но всъщност си върти мазния гъз на Гергана и Преслава..е тфа е..аа и да не забравя в профила и трябва да пише КуЧкЪъЪ СъМ и КФооОо?!?

THE END
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Кифлите според мен са... същества! Неща! Неща които обичат да се обличат що видят на ветрините в мола което е на стойност над 500 лево, но после търсят нещо което е същото но за 20 лева. Мразят себе си и искат да се променят. Как? Може би като сложат достатъчно грим, че да не можеш да видиш в деиствителност очертанието на лицето, да носят очила които скриват горната част на лицето им. Били са кротки? Сега са отворени и мислят, че трябва да привличат голямото внимание към себе си. Странно животно са и сигурно скоро ще ги дават по Дискавъричанъл. А ние мислихме, че емотата са опасни... Даже се опитват да докарът вид на косата си като на някое емо, но понякога депресията им идва в повече щом разберат че хора като мен и много други ги оплюват и им сочат постоянно средни пръстчета. Но не, затова им трябват тези очила! Да прикрият сълзичките и да се правят на непукистчета. Явно в бъдеще биха прокарили и кариера в шоубизнеса от този техен актьорски опит. Странни са, а аз немога да понасям нито една. В даскало като моето се намират малко, но щом с епоявят някакви зайци с топирани коси, много грим и на студа по късе гащета... нали знаете - "От студ умри, гъзар бъди" .

You are the antidote that gets me by
    Something strong
    Like a drug that gets me high...

xhauxhay .. снимката на онова момиче с големите цаки и нацупените устни и топираната косица прелича на мене .. отностно тези които са против така наречените " кифли " ше им кажа само , че има завиждат за всичко ... тва , че вие не може да си топирате косата и вашите не ви дават да се гримирвате и не ви дават пари за цаки не означава , че "кифлите " демек фешънките сме били грозни курви , които си " скриват грозното личице с 5 метра цаки " ... ае осъзнайте се малко .. ;]
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MisSsKaTa
    xhauxhay .. снимката на онова момиче с големите цаки и нацупените устни и топираната косица прелича на мене .. отностно тези които са против така наречените " кифли " ше им кажа само , че има завиждат за всичко ... тва , че вие не може да си топирате косата и вашите не ви дават да се гримирвате и не ви дават пари за цаки не означава , че "кифлите " демек фешънките сме били грозни к**ви , които си " скриват грозното личице с 5 метра цаки " ... ае осъзнайте се малко .. ;]
    И после пак ми разправяйте,че не били тъпи..Айде отивай да се гримирВаш и да те няма.

Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 10:33 pm Заглавие:

И после пак ми разправяйте,че не били тъпи..Айде отивай да се гримирВаш и да те няма.

xhauxhau .. зле зле .. ми да ше се гримирвам , поне имам пари за гримове .. и нема ми казваш кво да прааа сесс се?

xhauxhau .. зле зле .. ми да ше се гримирвам , поне имам пари за гримове .. и нема ми казваш кво да прааа сесс се?
    Всъщност нямаш пари, а твойте бавноразвиващи се родители имат. Предполагам от социалните помощи които им дава държавата, защото те прикриват, че работят нелегално като чистачи на тоалетни.

лижи на баща ти косматото междумъдие е щи поря гъзеца .. не ме приъесняя че ше хвана хепатит ..

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    "Кифла" се отнася най-вече до външния вид, Признавам си. И мен са ме наричали така. Няколко пъти за една вечер. На морето. С приятелите ми щяхме да ходим да вечеряме в другия край на селото(за Влас говоря). И аз се "барнах" с едни ярко червени сандалки на висок ток, каишка през глезена - класика(за 29 лв от разпроджба), къса бяла поличка(30 лв), тъмносин потник с връвчица през врата, дългичък(10 долара - обичам разпродажби), червено коланче в тон със сандалките над потника(назаем от приятелка, ама вече си имам мое), обичайната ми руса коса, свободно падаща; грим: едно от момичета ме "мацна" със сребриста очна линия, спиралка(нямам много мигли, ама поне са дълги), червено червилце(тя все така ме гримира - много й харесвам по този начин). Момичетата - в тон с мен. Докато стигнем до заведението, три пъти чух да ни наричат кифли. Мога да ви гарантирам, че никоя от нас не е куха, не слуша чалга, нито хаус и не се лепи на маркови неща(освен на Seven Seconds). Какъв е изводът: "кифла" е външен вид. Ни повече, ни по-малко.

ПП: MisSsKaTa, някои се опитваме да защитим "кифлите". Моля те, не обезсмисляй усилията ни, като доказваш, че "кифлите" са тъпи парчета без образование и възпитание. А, да, човекът каза за "гримирВането", за да подчертае неграмотността ти, а не, за да ти казва какво да правиш...............................

Град
    София

Абе ти да не си руса?!

Кифла казвам на момиче, на което след като му изсипя една кофа с вода върху лицето няма да го позная.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ..да ви иам и коментарите и мненията..
    Всяко добре изглеждащо момиче, което си знае мястото според вас е кифла?
    Аха, ясно...
    Това, че е задоволена материално от семейството си я прави кифла?
    Добре, мили мои.
    Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
    Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
    Да вземем за пример мадамата от снимката.
    Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)
    Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

Това, че някой бил надут...
    ае моля ви се....
    мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
    Чесно казано прекалявате на моменти с просташките си изказвания.
    Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
    Стегнете се!
    +1 .. ;]]
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ..да ви иам и коментарите и мненията..
    Всяко добре изглеждащо момиче, което си знае мястото според вас е кифла?
    Аха, ясно...
    Това, че е задоволена материално от семейството си я прави кифла?
    Добре, мили мои.
    Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
    Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
    Да вземем за пример мадамата от снимката.
    Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)
    Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

Това, че някой бил надут...
    ае моля ви се....
    мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
    Чесно казано прекалявате на моменти с просташките си изказвания.
    Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
    Стегнете се!
    da pravasi i to mn

MisSsKaTa сесхме се спокс

Са едно голямо БТВ:Това че някои няма грим не значи е беден(не че ония мизерни гримове дето ги ползвате са над 5лв ма както и да е)
    а означава че цени естествената красота и не му трябват пет тона грим за да се почуства красив и значи че не му пука за такива мизерни детайли като някоя друга пъпка която за вас е по-важна и от глобалното затопляне.
    Завиждаме ти?-Пхах не ставай глупава(не че не си)но какво да ти завиждаме?Дънките ти които са ти два размера по-малки?Изтощената пършива коса която е като плашилата по полята(от тях и гаргите бягат)
    или токчетата на които едва се крепиш но с които би преминала и Сахара само защото си отиват с блузката ти?
    Най-лошото е че сама не осъзнаваш колко си жалка и надали някога ще разбереш.

П.П.cherinka ще ти кажа само че външният вид говори много за хората
    Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
    romaine<3

Re: Кифла

Цитирай Първоначално написано от kokk
    Добре кво значи КИФЛА(не тая за ядене )хванала съм се на бас.АИ кажете кво е!
    момиче което се глаи и мисли за ваншния си вид :P

някви с 20 тона фон дьо тен с раздърпани от изправяне и присадени коси ... .. ....

- 30 тона грим
    -къси поли
    -правят се на фешънки,но не ги грее
    - циците на 6
    -токчета,всякви
    - присъдени,изкуствени коси
    - ' без цигари ' няма живот
    - снимки по сутиен и гащи
    - не може да си кифла, ако нямаш гола снимка по някой сайт за запознанства,особено в gepime

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си