"Кифла" се отнася най-вече до външния вид, Признавам си. И мен са ме наричали така. Няколко пъти за една вечер. На морето. С приятелите ми щяхме да ходим да вечеряме в другия край на селото(за Влас говоря). И аз се "барнах" с едни ярко червени сандалки на висок ток, каишка през глезена - класика(за 29 лв от разпроджба), къса бяла поличка(30 лв), тъмносин потник с връвчица през врата, дългичък(10 долара - обичам разпродажби), червено коланче в тон със сандалките над потника(назаем от приятелка, ама вече си имам мое), обичайната ми руса коса, свободно падаща; грим: едно от момичета ме "мацна" със сребриста очна линия, спиралка(нямам много мигли, ама поне са дълги), червено червилце(тя все така ме гримира - много й харесвам по този начин). Момичетата - в тон с мен. Докато стигнем до заведението, три пъти чух да ни наричат кифли. Мога да ви гарантирам, че никоя от нас не е куха, не слуша чалга, нито хаус и не се лепи на маркови неща(освен на Seven Seconds). Какъв е изводът: "кифла" е външен вид. Ни повече, ни по-малко.

ПП: MisSsKaTa, някои се опитваме да защитим "кифлите". Моля те, не обезсмисляй усилията ни, като доказваш, че "кифлите" са тъпи парчета без образование и възпитание. А, да, човекът каза за "гримирВането", за да подчертае неграмотността ти, а не, за да ти казва какво да правиш...............................