Като чуя кифла си представям непохватно, разглезено и непоносимо момиче с истеричен писък при вида на.. муха..така де мъртва. Как така мухата си позволява да умре върху чина им например.

А за момичетата, които обръщат внимание на външния си вид и понякога казвам ПОНЯКОГА прекаляват, биват обсъждани от вас комплексари, които не знаете къде да си избиете комплексите от сорта "Колко съм естествена" "Как не си горя хубавата прекрасна блестяща коса с пресата" "Как не се забулвам с ФДТ" и прочее е прочее. А вие не се ли сещате, че всяко момиче иска да е харесвано от момчетата и от приятелите и съучениците си. Не се ли сещате, че не всички имат меки гладки и без пъпки кожи? Не се ли сещате, че не всеки е роден с подредена и хубава коса? И, че не всеки се е пръкнал на тоя свят с вити дълги и тъмни мигли?! В крайна сметка в такова поколение сме, че малко или много всеки иска да изглежда като хората по списанията и телевизионните канали. А всички знаем, че звездите ги гримират професионални гримьори и за косите им се грижат най-добрите фризьори. Е според мен никой не заслужава такова отношение.. Да станеш 2 часа по-рано от обикновено да си изправиш косата, да се гримираш да си подбереш дрехите, да си доволен от резултата и като излезеш на вън да те обсъждат някои госпожички вързани на опашка и нахлузили кецките точно за 15 минути. Не, че имам нещо против опашката и кецовете аз самата съм се обличала така, но вие явно въобще не знаете с какво старание се е гласило момичето и за какво, за такива като вас?! Писнало ми е от хора пълни с комплекси, които няма къде да си ги избият и пишат глупости по форумите..