Мразя "кифли". Супер тъпи парчета. Много ме дразнят тия"mimityYyYyy", "desityYyYyY", "dimityYyyYy" и прочие. Дразнят и тези "мисли"(макар и да не могат да се нарекат така) от типа"Искам да чуя от теб "Липсваш ми",но не,за да отговоря "И ти на мен",а за да се изсмея и да кажа "Радвам сe ""(достатъчно беше да си отворя facebook-a) Косите им са на 2 педи от скалпа, но жалко, че под него няма абсолютно нищо, а по лицето е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има тонова грим. "Руси коси, къси поли така се правят тъпи КИФЛИ". Тока на ботушите, стигащи до коляното, е минимум 10 сантиметра(дори през зимата) и очевидно затрудняващи се да ходят продължават да ми доказват колко е "фешън". Някои от тях са супер надменни и дразнещи. Повечето не харесват момчета, които не са "тутманици"(мъжки род на кифла[не козунак]), а те видимо си приличат на.... хомосексуалисти. С всичко това върви и обичаят да пушат като комини и да обясняват на НЕпушачите колко са задръстени. Всъщност последното важи за всички, които не са "фешънче". Ето това е за всички "фешънчета" -