- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- big brother 4
mn zle... kato ne sa kazali datata ot koqto 6te zapo4ne nie ot kade da znaem ? pff![]()
кой каза че ше ми даде пържола??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
bahti kolko e maloumna taqПървоначално написано от babity
![]()
Покажи ми, състезания по аджилити с кокошки (може и рекламе клип на школа за обучение на зайци - пазачи) и аз лично, с най - огромния и одебелен шрифт ще се призная за най - тъпото животно в историята! Както казах има ОГРОМНА разлика между любимци и продуктивни животни. И това го казвам от името на човек, който отглежда и двата вида!Първоначално написано от exploitedteen
ти знаеш ли, че кокошките могат да броят до 3?
залепили зрънца царевица на земята и през 3 оставяли 1 не залепено и кокошката взимала само не залепеното.. аре после ми говори, че са тъпи![]()
Случва ми се да го казвам за втори път днес, ама т'ва си е баш като да си мерим пишките. Аз не искам да споря, защото не това ми е било целта. Имам пристрастие и то е ОЧЕИЗВАДНО. Просто ми се вижда глупаво месоядни да се дървят толкова задето смятам, че е нормално да се ядат зайци и кокошки. Ако има 2 - 3 дето са вегетарианци пак е хубаво. Просто не мисля, че едно толкова интелигентно животно като кучето може да се използва за храна при положение, че има тоооолкова много други качества, с които може да бъде полезно. К'во да не би там, при тези, жълтурите да няма пилета? Напротив... погледнето ш...ания подпис на абсолют`ми. Те се гаврят с храната си! С живота!! 'Баси тъпо е да кажа, че е хуманно да ядеш въобще някакво друго животно, ама е хиляди пъти по - хуманно да го изядеш след като си го убил, отколкото да му одереш кожата и да го оставиш а агонизира, не мислите ли?Първоначално написано от Lil' Dizz
Кой ще гледа Биг Брадър пък![]()
![]()
Както казва един "обичан" чивек в държавата ни : "... Когато му дойде времето ... "![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Че то, кой го гледа още?![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Спокойно, слуша ме главния. Целта на това мое изказване беше да покажа, че всяко животно си има предназначението. Пещерният човек е опитомил селскостопанските животни за да използва продуктите им или месото им. Кучето е опитомил за да му пази гадините и да му помага в лова. Не съм чувала за пещерняци, яли кучета (ама не твърдя, че няма случаи защото съм се интересувала от кучетата, не от пещерняците). Отвратително е да степенуваш живота, независимо дали на хора или на някакви други твари и аз наистина се погнусих от себе си, но смятам, че ще е лицемерно и още по - гнусно да кажа, че като човек, който има зайци, кокошки, бройлери, куче - пазач и куче - любимец, ми е все едно дали ще изям бройлера или кучето. Да, аз действително може да ти се струвам задръстена или както там ме нарече, но ДА, аз съм запленена от кучетата и невероятните качества, които могат да се възпитат у тях (за справка в Америка кучетата от породата пит бул се ползват за терапия на умствено изостанали деца). Мога да изреждам адски много примери за качествата, които могат да се възпитат в едно куче и за тези, които се предават генетично на всеки следващ представител на дадената порода, но го смятам за напълно излишно. Мисля, че се изразих достатъчно ясно този път и моля да не бъда квалифицирана като... както ме квалифицира предния път.
Пак храните нещо вие.. И то без мене.. Големи сте лешояди начи...![]()
Ееее, вие пък все сензации търсите. Никой никого не храним. Просто спорим, защото имаме различни виждания по въпроса.Първоначално написано от _showy_
![]()
Драки, драки!Първоначално написано от _showy_
![]()
![]()
![]()
Въпроса беше,че китайците са големи идиоти защото мъчат животните.По добре е първо да го убиеш хуманно и после даго одереш(примерно с свръх доза упойкка).А момичето искаше да каже,че зайците се по-тъпи от кучето и не могат да служат на човека за друго освен за храна.А кучетата могат да бъдат полезни по 100 начина-било то водачи,спасители,там питублите и терапията или за нещо дръго.И китайците са тъпи,че ги ядат(всъчност виетнамците,но няма значение-китайците се ебават с животните).Иначе зайците са много готини жбивтони-имам 2 в нас,но наистина са тъпи:
1.Ебат се братя и сестри;
2.Не серат и пикаят на дадено място;
3.Могат да се изсерат и после да си го изядат или пък да ядат до сранато.
и т.н.
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
вие на животинска тема го обърнахте, да пишем по въпроста за биг брадър, колкото до него още има такива които да го гледат, не се научи днешната младеж, абе нямам думи... не мога да разбера хората на които още им е инт да гледат тоз и оня какви интриги създават и коя е новата любовна двойка или по точно любовен триъгълник или четириъгълник и т.н.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Тук съм съгласна с теб !Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да, извинявам се, не се изразих правилно. Не са глупави, просто имат различно предназначение. Това е техният начин да са полезни на хората.Първоначално написано от justme__
i za6to vsi4ki trqbva da sa polezni na nas?Първоначално написано от babity
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
тъпи животни няма,но тъпи хора с изкривени виждания за животните-много!
и онези простите виетнамци...мамито им мръсно...не ги е срам...такива сладки животни(не на вкус,на вид)...с големи бляскави очички,а те спр безмилостно ги ядат.
виж...да ядеш прасе е друго...те наистина не служат на хората по никакъв начин,освен за ядене...и пак за ядене,но по заобиколен път ;д
гледаш ги толкова време и после ги ядеш-логично е...но зайчетата...едни мънички,жилавички,сладки и пухкави...какво може да им ядеш на тях...сланина дори нямат за мезе на алкохолиците ;д
или козленца...абе това не е хуманно за мен...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
'щото (май) сме най - високо в хранителната верига?Първоначално написано от justme__
![]()
az skoro go zasqkah po edna druga programa tv bulgariq ili ne6to takovaПървоначално написано от ATAKABG
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy