.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96

Тема: big brother 4

mn zle... kato ne sa kazali datata ot koqto 6te zapo4ne nie ot kade da znaem ? pff

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кой каза че ше ми даде пържола??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Айде пак се почва с тия простащини

Имам предвид Big brother

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    ний ядем зайци и кокошки.. радвай
    Ама ги ядем мъртви!
    bahti kolko e maloumna taq

Град
    Варна
    не тряаше да ги намесвам животните

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Кокошките и зайците са тъпи животни. А и плюс това докато са живи се отнасяме много по - хуманно с тях отколкото шибаните жълтури. Те си купуват куче, гледат го и като им омръзне го носят някъде да го направят на салам. Пък и има много съществена разлика между животните любимци и тези, продуктивните. Изводът: жълтите на сапун!
    Ти си за сапун за стъпала и подмишници, бе...

деееееба и интелигенцията, защото кокошките и зайците са тъпи животни, я марш да им направиш по един IQ тест...

и един за теб!
    Покажи ми, състезания по аджилити с кокошки (може и рекламе клип на школа за обучение на зайци - пазачи) и аз лично, с най - огромния и одебелен шрифт ще се призная за най - тъпото животно в историята! Както казах има ОГРОМНА разлика между любимци и продуктивни животни. И това го казвам от името на човек, който отглежда и двата вида!

Град
    Варна
    ти знаеш ли, че кокошките могат да броят до 3?

залепили зрънца царевица на земята и през 3 оставяли 1 не залепено и кокошката взимала само не залепеното.. аре после ми говори, че са тъпи

Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    ти знаеш ли, че кокошките могат да броят до 3?

залепили зрънца царевица на земята и през 3 оставяли 1 не залепено и кокошката взимала само не залепеното.. аре после ми говори, че са тъпи
    Случва ми се да го казвам за втори път днес, ама т'ва си е баш като да си мерим пишките. Аз не искам да споря, защото не това ми е било целта. Имам пристрастие и то е ОЧЕИЗВАДНО. Просто ми се вижда глупаво месоядни да се дървят толкова задето смятам, че е нормално да се ядат зайци и кокошки. Ако има 2 - 3 дето са вегетарианци пак е хубаво. Просто не мисля, че едно толкова интелигентно животно като кучето може да се използва за храна при положение, че има тоооолкова много други качества, с които може да бъде полезно. К'во да не би там, при тези, жълтурите да няма пилета? Напротив... погледнето ш...ания подпис на абсолют`ми. Те се гаврят с храната си! С живота!! 'Баси тъпо е да кажа, че е хуманно да ядеш въобще някакво друго животно, ама е хиляди пъти по - хуманно да го изядеш след като си го убил, отколкото да му одереш кожата и да го оставиш а агонизира, не мислите ли?

Кой ще гледа Биг Брадър пък

Както казва един "обичан" чивек в държавата ни : "... Когато му дойде времето ... "
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Че то, кой го гледа още?
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Спокойно, слуша ме главния. Целта на това мое изказване беше да покажа, че всяко животно си има предназначението. Пещерният човек е опитомил селскостопанските животни за да използва продуктите им или месото им. Кучето е опитомил за да му пази гадините и да му помага в лова. Не съм чувала за пещерняци, яли кучета (ама не твърдя, че няма случаи защото съм се интересувала от кучетата, не от пещерняците). Отвратително е да степенуваш живота, независимо дали на хора или на някакви други твари и аз наистина се погнусих от себе си, но смятам, че ще е лицемерно и още по - гнусно да кажа, че като човек, който има зайци, кокошки, бройлери, куче - пазач и куче - любимец, ми е все едно дали ще изям бройлера или кучето. Да, аз действително може да ти се струвам задръстена или както там ме нарече, но ДА, аз съм запленена от кучетата и невероятните качества, които могат да се възпитат у тях (за справка в Америка кучетата от породата пит бул се ползват за терапия на умствено изостанали деца). Мога да изреждам адски много примери за качествата, които могат да се възпитат в едно куче и за тези, които се предават генетично на всеки следващ представител на дадената порода, но го смятам за напълно излишно. Мисля, че се изразих достатъчно ясно този път и моля да не бъда квалифицирана като... както ме квалифицира предния път.

Град
    София
    Пак храните нещо вие.. И то без мене.. Големи сте лешояди начи...

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Пак храните нещо вие.. И то без мене.. Големи сте лешояди начи...
    Ееее, вие пък все сензации търсите. Никой никого не храним. Просто спорим, защото имаме различни виждания по въпроса.

Град
    София
    Абе хиени сте си...

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Абе хиени сте си...
    Драки, драки!

Въпроса беше,че китайците са големи идиоти защото мъчат животните.По добре е първо да го убиеш хуманно и после даго одереш(примерно с свръх доза упойкка).А момичето искаше да каже,че зайците се по-тъпи от кучето и не могат да служат на човека за друго освен за храна.А кучетата могат да бъдат полезни по 100 начина-било то водачи,спасители,там питублите и терапията или за нещо дръго.И китайците са тъпи,че ги ядат(всъчност виетнамците,но няма значение-китайците се ебават с животните).Иначе зайците са много готини жбивтони-имам 2 в нас,но наистина са тъпи:
    1.Ебат се братя и сестри;
    2.Не серат и пикаят на дадено място;
    3.Могат да се изсерат и после да си го изядат или пък да ядат до сранато.
    и т.н.

Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на gabi_94
    вие на животинска тема го обърнахте, да пишем по въпроста за биг брадър, колкото до него още има такива които да го гледат, не се научи днешната младеж, абе нямам думи... не мога да разбера хората на които още им е инт да гледат тоз и оня какви интриги създават и коя е новата любовна двойка или по точно любовен триъгълник или четириъгълник и т.н.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Твърдения, че едно животно е тъпо са абсурдни!
    Тук съм съгласна с теб !

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Цитирай Първоначално написано от justme__
    Тук съм съгласна с теб !
    Да, извинявам се, не се изразих правилно. Не са глупави, просто имат различно предназначение. Това е техният начин да са полезни на хората.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Тук съм съгласна с теб !
    Да, извинявам се, не се изразих правилно. Не са глупави, просто имат различно предназначение. Това е техният начин да са полезни на хората.
    i za6to vsi4ki trqbva da sa polezni na nas?

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Русе
    тъпи животни няма,но тъпи хора с изкривени виждания за животните-много!
    и онези простите виетнамци...мамито им мръсно...не ги е срам...такива сладки животни(не на вкус,на вид)...с големи бляскави очички,а те спр безмилостно ги ядат.
    виж...да ядеш прасе е друго...те наистина не служат на хората по никакъв начин,освен за ядене...и пак за ядене,но по заобиколен път ;д
    гледаш ги толкова време и после ги ядеш-логично е...но зайчетата...едни мънички,жилавички,сладки и пухкави...какво може да им ядеш на тях...сланина дори нямат за мезе на алкохолиците ;д
    или козленца...абе това не е хуманно за мен...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Тук съм съгласна с теб !
    i za6to vsi4ki trqbva da sa polezni na nas?
    'щото (май) сме най - високо в хранителната верига?

Супер фен Аватара на b0Nb0n

Re: big brother 4

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    кога започва??

Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен
    По-добре наблегни на БНТ,имаше едно време предаване за пунктуация и правопис
    хехе,наборке,личи си кои помниме ония времена,остаряваме бавно

между другото предаването беше доста добро,едно от малкото качествени и смислени такива по БНТ. и разбира се,вече не го излъчват,макар че е по-необходимо отвсякога. ама друго си е новини на турски език
    az skoro go zasqkah po edna druga programa tv bulgariq ili ne6to takova
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си