.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    gorki4kata i az izjivqh ne6ty podobno i znam kolko si naranena i obarkana ,no badi sigorna 4e ne si vinovna za ni6to.nqma smisal da povtarqm kakav muhlio e bil tozi tova vsi4ki go razbraha (za sajalenie) nikoi ne zaslujava takova ne6ty i adski boli ot tova da si igraqt taka s teb i 4uvstvata ti no uvi takav e jivota a pak za taq fliorca bih kazala samo edno porednoto propadnalo momi4e ako naistina e pravil sex s neq na tretiq den 6te ti kaja samo edno vsi4ko na tozi svqt rano ili kasno se vra6ta taka 4e ne se pritesnqvai 6te go o4uka i nego jivota a za bolkata koqto izpitva6 v momenta ima samo edno le4enie i tova e vremeto!!!!!!!!!6te ti bade po lesno ako iztrie6 vsi4ki negovi snimki sms i t.n. vqrno 6te ostanat samo spomenite no se se6tai za drugi hubavi momenti koita da zamestvat tezi prekarani s nego v minaloto!!! i pak kazvam s vremeto vsi4ko se lekuva!! pojelavam ti mnogo upehi v lubovta i v jivota za6toto ti go zaslujava6,zaslujava6 da bade6 obi4ana izvinqvam se ako sam dopusnala pravopisni gre6ki
    Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек

Град
    Варна
    Здравейте,щях да пиша и по-рано,но бях извън града..както и да е

И искам да благодаря на всички,които изчетоха това и дадоха своите наистина сериозни мнения Така наистина затвърдявате мнението и на хората,които бяха близо до мен през цялото това време..и разбирам,че просто трябва да забравя.

някои от вас попита защо съм се хванала с него въпреки,че знам какъв е..но в такъв момент просто ми беше много трудно да се вслушам в разума си...мислех си,че няма да се увлека толкова,но....

много прегръдки и целувки от мен за вас с благодарност за милите думи и съвети...

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си