.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Град
    Варна

Една болезнена лъжа..ех,пак любовта...

Ще почна от самото начало....

Аз съм момиче на 14 години.Когато бях шести клас(сега съм за 8ми) едно момче от нашето училище се запозна с мен.В началото ми беше страшно антипатичен,защото когато ме видеше все искаше да ме прегръща/държи за ръка.С времето всичко се промени,аз хлътнах по него.Казах му го към края на 6ти клас..той не каза нищо освен,че харесва друго момиче,но не си промени отношението към мен.Мина едно лято...не го бях виждала освен веднъж за 10тиона секунди,когато само се поздравихме отдалеч.Забравих го.Но дойде следващата година,аз бях по-голяма...той отново започна да се държи по същия начин.В междучасията все се прегръщахме,когато се видехме,нещата станаха по сериозни.Но той не е с много добра репутация(имаше славата на сваляч),та аз го виждах няколко пъти с едно друго момиче(неговата бивша) и ми ставаше гадно..казвах му го,сърдих му се за това.Все или бяхме под ръчичка или се гледахме накриво,но почти всеки път той оправяше нещата като пак почваше да прави комплименти и да се държи мило.Той не позволяваше друго момче да ме докосва...и така...харесвах го,той го знаеше,личеше си ,че и той ме харесва...свърши и тази учебна година.Дойде лятото.Пак бяхме заедно,виждахме се,държахме се като двойка.Докато един ден преди изпита ми по БЕЛ не дойде и така чаканата от мен първа целувка(защото до тогава докосването с устни не означаваше истинска целувка) и след това го питах(защото по време на училище го бях питала,мисля,че два пъти,какво става между нас и той ми казваше да не избързвам и че нещата ще се подредят)и му казах ,че нашите неща май се подредиха вече..той се усмихна чаровно и отговори потвърдително.За пореден път ме изпрати до нас и до онзи ъгъл на един блок,където никой познат нямаше да ни види...дълга раздяла,сякаш няма да се виждаме 100 години...Но и лека полека започнаха проблемите,много хора ми говориха лошо за него,а аз просто го питах за това,той се ядосваше,но и бързо му минаваше.Виждахме се рядко,въпреки,че живеем през няколко блока...само ако се засечем случайно,но и тогава беше прекрасно...Дойде рождения ми ден,той ме изненада с едно меченце,но после остана с приятелите си,не се почуствах мн добре,но гледах да не с развалям хубавия ден...как да е..след няколко дена чух и първото "Обичам те",пак там на онзи ъгъл...тогава усетих,че мога да му кажа всичко..споделих му за проблемите ми вкъщи...раздялата на нашите и такива работи...той ме подкрепи с думи имахме още малки проблеми,но всичко се нареждаше,мен не ми пукаше от чуждото мнение,а той беше до мен...броеше дните,когато не се виждахме(защото аз ходех на село)и ме обгръщаше със сладки прегръдки и целувки всеки път...така един ден беше вкъщи на кафе и решихме,че нашата дата е 1ви май онзи ден беше хубав...20 август,труднo ще го изтрия от спомените си...така още седмица някъде и пак се срещнахме вкъщи и пак беше хубаво...(но има една подробност,преди ме наричаше скъпа,а от близо месец спря,повече не чух и обичам те,а преди ми о повтаряше...//чувствах,че се отдалечава...)говорихме си,смяхме се,беше ни приятно...на следващия ден имахме среща,а той не дойде...звънях му,не ми вдигаше телефона.Вдигна на една моя приятелка,чиито номер няма...същата вечер го видях и когато го питах какво е станало той ми каза само,че имал работа...отдалечихме се малко и пак не ми каза за какво става дума,а ме попита не ми ли вярваш.Аз му отговорих с не...казах му го,защото не се случва за първи път,но всеки път имаше обяснение и...На следващия ден направихме 4 месеца,обадих му се и пак ми затвори ,без да ми вдигне...писах му смс:"честити 4ри месеца!само това исках да ти кажа,но щом не искаш да ме чуваш-ок,няма да те притеснявам повече..явно пак ще се държим като непознати,така ли?!"не получих отговор...обаждах му се ,но все същото-не ми вдигаше,а затваряше..накрая се обадих от телефона на една приятелка.Преди това му бях писала смс дали това е края...обадих му се и му казах,че ми е мн гадно,а той отговори,че и на него също,но това било краят,имал си вече друга...сълзите ми потекоха за пореден път,не знаех какво да кажа,просто затворих...вечерта всичко това не ми даде мира,звъннах му и говорихме-

Аз-какво правиш?

Х:ми говоря си с едно момиче Аз:новата ли..? Х: да Аз:мн си бърз,бе... Х:аз винаги съм такъв..

После телефона все това "момиче" и ми вика:теб приятно ли ще ти е ,ако бившата(а аз бях бивша едва от няколко часа) се обади на приятеля ти,докато сте заедно...как да е даде ми го и го питах кога е решил това за нас ,а той ми каза преди един месец...бях срината от тези думи...и го питах защо чак сега го казва,нямаше отговор...питах го и дали му е гадно,както каза,а той отвърна:"На мен да ми е гадно..ти луда ли си?"...тогава затворих... и плаках ли,плаках...

На следващия ден моя приятелка беше вкъщи и влезе в скайпа си,защото той ме беше блокирал в същото време.Преди това аз влязох в неговия,защото му знаех паролата,да,не е правилно така,но...нищо интересно нямаше,освен,че се опитваше да забие един куп момичета и пишеше на другата си бивша,която уж мразеше...Моята приятелка "Г" говори с него по скайп.Пита го защо ме е оставил и той каза,че ме е намразил тогава,когато съм повярвала на другите,които говореха лошо за него,а нямаше нищо такова...просто съм го питала дали всичко,което ми казват е вярно...но никога,никога не съм вярвала на чуждите думи,защото вярвах в него...каза и че вече си има друга(прати нейна снимка) и каза:как няма да я оставя,виж я тази хаххахах...каза,че е бил много глупав да тръгне с мен,къде са му били очите...тя го пита и защо тогава не ме оставяше в училище и казваше,че ме обича,а той и каза,че никога не ми го е казвал...и и вика:ядоса ме,хайде затварям.После каза,че съм била малаумна и някакви такива...когато тя му писа нали,че не ме е опознал той отговори,че не му и трябва и че ще ме пуска с новата си и ще залага пари...похвали се поне 3 пъти,че на третия ден вече я е ебал...той скоро ще заминава (на 14ти) за Полша и онази щяла да остава в тях(хахахахаха),защото баща му много я бил харесал и искал направо да ги жени...

И въпреки всичко на мен ми е ужасно гадно...опитвам се да го забравя ,но не е лесно...всичко ми напомня за него...(а онзи,в последната седмица от връзката ни вече е бил с нея...)хубаво е,че ще замине за 2 години..достатъчно време,в което със сигурност няма да го виждам/чувам...и въпреки всичко искам онези хубави моменти да се повтарят....а ме боли толкова много за начина,по който се подигра за мен..

той наистина не ме заслужава,но и аз не заслужавах това от него...може да спечели,която иска...не трябваше да си играе толкова дълго с мен...и все пак си мисля,че в началото наистина беше истински...

Стана изключително дълго....но мисля,че така ще ме разберете по-добре...и все пак благодаря на този,който ще стигне до този ред

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

mila takyv e jivota horata postoqnno se sybirat i razdelqtt.....tova e hubavo che shte e dalech i shte go zabravishh po byrzoo... v momenta moje i da ti e gadno no vremeto lekyva vsichko..uspehi za napred (hug)

Цитирай Първоначално написано от ~Sladkata~
    mila takyv e jivota horata postoqnno se sybirat i razdelqtt.....tova e hubavo che shte e dalech i shte go zabravishh po byrzoo... v momenta moje i da ti e gadno no vremeto lekyva vsichko..uspehi za napred (hug)

Ми прочетох всичко и ми изглеждаш свесно момиче и никак не си попаднала на подходящо момче,опасно е да се пробваш с "свалячи" добре е че няма да го виждаш скоро ще имаш време да го забравиш и искренно се надявам да си намериш по-свястно момчето което ще те обича истински и ти ще прави всичко за теб,а не някакъв там които прави театри..Успех...!

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    in my world!
    този е голям мухлю супер че заминава така хем яма да ти е пред очите!през това време си намери някой който да те заслужава и обича ИСТИНСКИ!!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ти сама си го каза - Не Те Заслужава! ООО да определено, защото това неговото е направо Детска му работа! От това, което прочетох - ти си едно свявстно и умно момиче и заслужаваш някой, който наистина те Обича! Факта, че ти е казал толкова бързо думите:"Обичам те!" е показателен, за несериозност, според мен се иска много повече време, преди да си го помислиш, а след това и да го изречеш! Честно казано и аз не знам какво да ти кажа - Освен, че момчето, с което си се захванала е Един ГОЛЯМ БОКЛУК! Не бива да го търсиш, да искаш да си изясните каквото и да е, ако го видиш просто го подмини, без:"Здравей", без нищо, той НЕ ЗАСЛУЖАВА дори и да го погледнеш! Успех, времето лекува, а и щом заминава, още по-добре за теб! И помни - Главата Горе, Горда трябва да си, а не да се унижаваш, заради някаква си АМЕБА! - той е точно тва!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Наистина,доста дълга история.Дано повече са тези,които ще я прочетат и да те посъветват.Страшно гадно те е прецакало това момче.Сега страдаш,а той на дава пет пари за теб...Не съм съгласна с теб,че е бил искрен от начало.Напротив,мисля,че те е лъгал от самото начало.Повече от видимо е,че си била само играчка в ръцете му.Сама написа,че първо сте губили връзка,после изведнъж сте се сдобрявали,когато той е кажел,разбира се.Прегръщал те е когато си поиска-също доказателство за измамния му план.Забрави го-единствения възможен вариант.Трудно ще е,не отричам.Но замисли се:ако сега му покажеш колко ти е безразличен,ще го подразниш,а и ти ще се чувстваш по-добре,много по-добре!И няма да се усетиш как ще го забравиш.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Но замисли се:ако сега му покажеш колко ти е безразличен,ще го подразниш,а и ти ще се чувстваш по-добре,много по-добре!И няма да се усетиш как ще го забравиш.
    Да се изкажа и аз отново , по-точно да подкрепя точно тези думи на sasha_90 - Напълно съм съгласна с тях!

AhAmMM

AhAmMM

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ИСКАМ ВЕДНАГА ДА ПОСТНЕШ ТВОЯ СНИМКА ЗА ДА ВИДЯ ФИЗИОНОМИЯТА НА МОМИЧЕТО КОЕТО СЕ Е ВЪРЗАЛО НА ТАКЪВ ПЕДЕРАСТ
    Кой знае какво хубаво момиче е, ама то хубавите ябълки прасетата ги яли!!! Пък и явно е била много добра към него, за тва и той и се е качил на главата, БОКЛУК!

Мега фен
    пффф бахтиии оръфляка, тоя за къв се мисли?! и щи казва някви работи ''на мен да ми е гадно..хахаха'' леле 4е се ядосааах тоя 6ибаняк 6е си намери майстора, бъди сигурна!!!! изобщо не мисли за него, няма никакъв смисъл, ей такива кретени като тоя въпросния най много ги мразя!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Но замисли се:ако сега му покажеш колко ти е безразличен,ще го подразниш,а и ти ще се чувстваш по-добре,много по-добре!И няма да се усетиш как ще го забравиш.
    Да се изкажа и аз отново , по-точно да подкрепя точно тези думи на sasha_90 - Напълно съм съгласна с тях!
    Тези думи са ми много любими.Направо ми е в кръвта да постъпвам така,когато ме наранят.Резултата е:аз съм добре,виновникът -зле. Не съм го карала да ме наранява.

Тези думи са ми много любими.Направо ми е в кръвта да постъпвам така,когато ме наранят.Резултата е:аз съм добре,виновникът -зле. Не съм го карала да ме наранява.
    Оооо тогава Ти си моето 2-ро Аз в такива ситуации

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    наистина доста дълго се е полу4ило

По темата : след вси4ко което ти е при4инил нз как още мислиш за него за тези 2 години ще стещнеш сумати мн хора и се надявам 4е когато той се върне ти ве4е ще си го забравила ..
    На4инът по който сте се разделили е изкл. подъл гаден и т.н.

Абе общо взето мом4ето е пълния тъпак :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Тоя дето те е оставил е загубеняк от класа!Пожелавам ти, колкото се може по-бързо да го забравиш тоя тъпанар!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Кажи колко е годишен тоз младеж
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ти сама си го каза - Не Те Заслужава! ООО да определено, защото това неговото е направо Детска му работа! От това, което прочетох - ти си едно свявстно и умно момиче и заслужаваш някой, който наистина те Обича! Факта, че ти е казал толкова бързо думите:"Обичам те!" е показателен, за несериозност, според мен се иска много повече време, преди да си го помислиш, а след това и да го изречеш! Честно казано и аз не знам какво да ти кажа - Освен, че момчето, с което си се захванала е Един ГОЛЯМ БОКЛУК! Не бива да го търсиш, да искаш да си изясните каквото и да е, ако го видиш просто го подмини, без:"Здравей", без нищо, той НЕ ЗАСЛУЖАВА дори и да го погледнеш! Успех, времето лекува, а и щом заминава, още по-добре за теб! И помни - Главата Горе, Горда трябва да си, а не да се унижаваш, заради някаква си АМЕБА! - той е точно тва!

ИСКАМ ВЕДНАГА ДА ПОСТНЕШ ТВОЯ СНИМКА ЗА ДА ВИДЯ ФИЗИОНОМИЯТА НА МОМИЧЕТО КОЕТО СЕ Е ВЪРЗАЛО НА ТАКЪВ ПЕДЕРАСТ
    Кой знае какво хубаво момиче е, ама то хубавите ябълки прасетата ги яли!!! Пък и явно е била много добра към него, за тва и той и се е качил на главата, БОКЛУК!
    ето сега момента да се запитаме защо момичетата харесват не лошите а ... простите момчета
    Според мен харесват и лошите и простите, но и да се питам, като че ли не мога да намеря отговора

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сърцераздирателно.
    Покъртително.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

сгази го с валяк .. ана тач другата ше и ебат майката по полски

Град
    София
    Изчетох всико и не ми стана ясно само едно. Защо си тръгнала с него като си знаела още от началото, че е женкар и ще те нарани?! След като е такова леке и си намира няк'ви "уж готини" защо не си ходи по 1 седмица с тях, да ги "ебе на третия ден" и да ги зарязва ?! Такъв не заслужава нищо.

Хубаво е, че ще заминава за Полша, така няма да го виждаш и ще го забравиш, но само ако не мислисш за него. Най-лошото е, че си знаела какъв е и въпреки това..

Не може да се разхожда с едно момиче наляво-надясно, да прегръща второ, да целува трето и да "ходи" с четвърто. Предполагам е колкото тебе, но има време да порасне и да му дойде акъл.

Пожелавам ти бързо "възстановяване" и недей толкова да го мислиш.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Опитай се да го забравиш. Този е бил супер несериозен
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Всеки има такива "несполуки"... Спокойно, с времето ще го забравиш, колкото и невъзможно да ти звучи сега. Дано скоро намериш някой, който наистина те заслужава
    nicolepcd

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще видиш ,че като си замине лесно ще го забравиш.
    Гадно е постъпил ,ти ми изглеждаш супер свястно момиче . . .не го търси ,не му пиши ,да види ,че не е незаменим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си