.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Не знам какво да мисля

pisah i v drug forum za moy problem i neznam kakvo da pravy rabotata e tam 4e sam omajena i edva uspyx da se izmakna da si napravi vaserman testa sled tova pro4etox 4e ve4e e star i nenadejden i ludnax v drugia forum mi pihat 4e nee taka 4e moje da mu se vyrva i ve4e neznam mai sam za psixiatar kakvo mislite

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не можеш ли да си напраиш нов?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

За какво е този тест...

a toz test za6to se pravi ?

Град
    Paradise
    Аааа, тва за бременност ли беше или за сифилис?

tova e test za sifilis problema nee v nov test a kolko toi e dostoveren zastoto v moy grad pravyt samo nego

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от maria72_1976
    tova e test za sifilis problema nee v nov test a kolko toi e dostoveren zastoto v moy grad pravyt samo nego
    след като в твоя град не правят друг, не виждам какво ти остава освен д му се довериш, а ако искаш повече сигурност иди в друг град ,в който има други тестове, впрочем има ли изобщо други??? аз освен васерман за друг не съм чувала?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

e trqbva da e veren nqmam kak

Град
    с0фия
    ем верно освен да му се довериш нема какво друго да правиш пък ако треа купи си няколко ... и гледай който отговор ти отчете повече предполагам този треа да е верния
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

mili4ko ti taka i ne razbra 4e tozi test ne se kopuva TOI SE PRAVI V LABIRATORIA S VENOZNA KRAV

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    ем верно освен да му се довериш нема какво друго да правиш пък ако треа купи си няколко ... и гледай който отговор ти отчете повече предполагам този треа да е верния
    Хмм не мисля, ако покаже две неща значи не бачка и неможе да му се има и капка доверие!!!

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от maria72_1976
    mili4ko ti taka i ne razbra 4e tozi test ne se kopuva TOI SE PRAVI V LABIRATORIA S VENOZNA KRAV
    ем сри тогава не мога да ти дам съвет
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ако не можеш да отидеш в др град не виждам какво др можеш да направиш, освен дасе довериш на теста.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си