- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тая вечер слагам край
Момичета не си мислете че е толкова трудно да сложите края...вече 2 месеца търпя унижения!Тая няма да стане!Бъдете силни и казвайте "НЕ" дори когато ви се иска да крещите "ДА" ..тая вечер моята драма приключва..няма смисъл на 15,16,17,18 .. да си тровите нервитеслед Bсеки край идва началото..ии Bсяко зло за добро
не ме съдете за темата,просто исках да ви го кажа...не си съсипвайте нервите на млади години когато всичко е пред вас!Бъдете силни и кажете "ПИСНА МИ от драми!"
П.С. -става дума за глупавите ни гаджета които ни имат за собственост![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Много си права!
Щом не се чувстваш спокойно с някой,слагаш край,колкото и да не ти се иска.
Това е живота за съжаление!
То как се вика "Нервите кой ще ти плати" . Просто няма смисъл да се карат все още сме деца . Има време кога да се нервираме,защо и т.н. То би трябвало да сега да е песен на нашите години "т.н. връзка" ама прекалено много филми гледаме и така. Иначе добре,че се научи да казваш "Не,край,стига толкова и т.н." .
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Евала!После да кажеш какго е приел той!Браво мойто момиче!Ти или което и да било друго момиче не сме собственост на никого и нищо!и аз търпях унижение близо 3 4 месеца и казах КРАЙ!!Сега се чувствам невероятно...сякаш се родих на ново! Браво!Смело и умно решение си взела! \/
ne te poznaam ama za tfa 4e si napisala tfa te uvajaamПървоначално написано от mini_brutal_barbie
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
БравоПовече хора като тебе 'ши опраят света ей
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Точно така, браво на теб! Тая тема е много Поучителна! Както се казва Всеки Край е едно Начало! :P![]()
Ново начало за един тотален край за друг...point of veiw...
I az sam na sa6toto mnenie koeto si i ti!!!Ne se vkarvaite vav nqkakvi si filmi i da ronite salzi po nepravilniq 4ovek!!!Zabavlqvaite se i da ne vi e zor!!Ne samo nie 6te pla4em za mom4etaaa!!!Bravo na avtorkata!!Hubava i pou4itelna tema!!!!
Брей,ти си открила топлата вода,бе...
...ама като си включила бойлера.
Аз си мислех че на живота си слагаш край,
викам я нещо по интересно...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Както се пее в една песен - всеки край едно начало е... и т.н.
Когато нещо те подтиска и задушава просто го игнорирай,била съм в доста сходно на твоето положение,спасих се(това е точната дума) и сега съм адски щастлива с човека,с който се чувствам преди всичко свободна.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
брао мойто момиче .. само как си го търпчла толкоз време не те знам ?![]()
Поздравления!
Тази тема ми вдъхна малко оптимизъм, макар че явно моя проблем не е като товя.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не скачай
Браво, най - сетне мозък в нечия глава. \/ И бтв, какво стана с майка ти? Разбрахте ли се?
Правилно!Е всички да сме като тебе супер ще да е.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Абе проблема се корени по дълбоко да ви кажа.Работата е там,че момите се хващат с лошите момци газари(тва така ли се пише?!) и не обръщат внимание на обикновените момчета които просто искат да имат някой до себеси,някой,който да ги подкрепя и да ги обича нали....
Е докат не съзнаете,че пича с розовия потник,с очилата които покриват половината му лице и бритон засукан от веждите е бройкаджия, такива теми ше има бол...
Мерси за ефира![]()
ами самият ти пост звучи тъпо щот накрая в ПП-то става ясно за кво дрънкаш ама иначе идеята я бива![]()
in defense of our dreams...
резна ли го![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Подкрепям те в две ръце! =D>
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
О подкрепям те напълно, и аз 2 месеца търпя и днес си казах крайПоздравления
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
+1 ,евалаПървоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
samo da vi kaja-toi se razplaka....razplaka se i mi kaza "obi4am te mnogo.." ...![]()
e,vse pak skusahme..i dvamata si porevahme......................................... .........................................i sa ako nekoi mi dade pri4ina da jiveq prosto respect..
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Първоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
с вибратор в ръка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааа добре де що късате само не цепнах...рядко е момче да се разплаче за момиче...явно те обичаПървоначално написано от mini_brutal_barbie
ваша си работа