- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато си имате гадже заглеждате ли се по други
еми интересно ми е коггато си имате гадже заглеждате ли се по други и докъде бихте стигнали ако си харесате някой-аз примерно не мога да не се заглждам и най мн някой флирт да направя но само до там
I can't stop myself from loving you <3
Ами ако нещата са се изпърдяли вече или просто отношенията ни не са много добри не само се заглеждам, ами и се позахласвам и флиртувам. Не изпускам питомното за да гоня дивото.
Заглеждам се и още как
До всякъде мога да стигна.
Това да се ограничаваш е леко глупаво, според мен
Няма смисъл да се говори зависи-то какво гадже имаме, защото от къде и да го погледнеш кой нормален човек може да си затвори очите пред нещо, което до вчера е правил и това, че в момента е обвързан нищо не значи.
Порпинцип въпроса ти е много странен "до къде бихте стигнали?" .. ами естествено, че до край биха могли да стигнат всички, друг е въпроса, че не всички биха си го ПОЗВОЛИЛИ. Но надали има човек, който да не си го е помислял.![]()
То секи така си вика ама.....Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ми заглеждам се.. Защото понякога момчето с което съм, адски ми доскучава, доста такива моменти съм имала.Стигала съм до целувка..ама само до там...Общо взето зависи как ми върви връзката..Въпреки че и 6+ е била и пак съм гледала в чуждата купичка![]()
НЕ![]()
Ако наистина обичате момчето/момичето няма и да си помислите дори за такова нещо(поне аз съм така
)
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не! ако си имам приятелка, не ми трябва просто друга... ако почна да се заглеждам или нещо, то за какво ми е приятелката. Между другото сега нямам и пак не се заглеждам, защото си харесвам една... само по нея се заглеждам.
Raise your fist!
Винаги се заглеждам, но само това.
Don't tell me what I can or can't do !
Аз винаги се заглеждамНо си оставам с гледането
Никой не може да ми държи сметка какво правя, а ако на някой не му харесва - да си хваща пътя...
![]()
еlsy![]()
Само гледам.То това си е заложено генетически при хората-виждаш някой/някоя с готин външен вид и ти се приисква да го/я огледаш по-внимателно.Нали "очи пълни,ръце празни"
![]()
Разбира сеНяма лошо тка едно око да хвърлиш ...
Ама то едно гледане кво пък толкова, да видиш как вървят нещата извън "клетката"
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+10Първоначално написано от Boyd
Да се заглеждаш значи да си ги харесваш по външна красота...за да преспиш с тях значи е нещо мимолетно и не е свързано с дълбоки чувства...следователно не държитеш на гаджето си...така че всеки да прецени до къде би стигал и ще разбгере колко държи на гаджето си...
da,zaglejdam se,osobeno ako e nqkoe mnoogo simpati4no mom4e,no gledam da prikriq tova ot priqtelq mi(ako e do men) i si ostavam samo s zaglejdaneto.ako si s nqkoi badi s nego,ako ne moje6 samo s nego po dobre karai sama...az taka mislq
![]()
Любов и вечност не се римуват...
Е понякога си казвам "тоя е сладур", но нищо повече. Просто съм такава и докато съм с едно момче не си позволявам да мисля за други, защото според мен изневярата е първо в ума.Обичам момчето ,с което съм и като сравня с останалите на тях винаги им липсва нещо което той го има и ми харесва.
ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...
Ми зяпам, ама само за зяпането и не ми харесват.
![]()
Робинята на Quench
Еми заглеждам се... даже понякога пред него коментирам момчетата, които минават, но това не пречи.. Правя каквото си искам / не винаги/ и точка.![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
и аз така :]Първоначално написано от cinderella_gugutka
Заглеждам,но дотам.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ve4e ne sa mi interesni drugite mom4eta... i si varvq i si gledam napred...![]()
Да, но само заглеждане без флиртове.![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Не се заглеждам и очаквам от половинката ми същото.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абе защо ли имам чувството, че е имало такава тема.. и съм отговарял и сега пак ще отговоря.. хм - няма проблеми - не ме мързи :} ..
Та.. принципно, когато съм влюбен нямам никакво желание да гледам някакви си други момичета.. ако погледна ще е заради стария навик :} .. но честно казано понякога се заглеждам, но не за да направя впечатление на момичето и да мечтая погледите ни да се срещнат, а просто, защото нещо ми е направило впечатление.. последно време дори и да се загледам и не проявявам никакви желания към момичетата.. дори и поличката им да започва от пъпа нагоре.. :}
Когато съм с някого, наистина го обичам и нямам очи за друг.Не мога да изневерявам затова дори и да се загледам в някой, не бих стигнала до нещо повече... Няма смисъл да си с някого, ако не го обичаш наистина. А когато спреш, по - добре да скъсаш на мига. Мого по добре е да си сама отколкото да си с някого от нямане на друга работа и да го нараниш. \
/
Не се заглеждам, но не мога да отрека че забелязвам от време на време някой момък... Но само констатирам съществуването му, нищо повече.