.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Когато си имате гадже заглеждате ли се по други

еми интересно ми е коггато си имате гадже заглеждате ли се по други и докъде бихте стигнали ако си харесате някой-аз примерно не мога да не се заглждам и най мн някой флирт да направя но само до там
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на babity
    Ами ако нещата са се изпърдяли вече или просто отношенията ни не са много добри не само се заглеждам, ами и се позахласвам и флиртувам. Не изпускам питомното за да гоня дивото.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Заглеждам се и още как
    До всякъде мога да стигна.
    Това да се ограничаваш е леко глупаво, според мен
    Няма смисъл да се говори зависи-то какво гадже имаме, защото от къде и да го погледнеш кой нормален човек може да си затвори очите пред нещо, което до вчера е правил и това, че в момента е обвързан нищо не значи.
    Порпинцип въпроса ти е много странен "до къде бихте стигнали?" .. ами естествено, че до край биха могли да стигнат всички, друг е въпроса, че не всички биха си го ПОЗВОЛИЛИ. Но надали има човек, който да не си го е помислял.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Когато си имате гадже заглеждате ли се по други

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    еми интересно ми е коггато си имате гадже заглеждате ли се по други и докъде бихте стигнали ако си харесате някой-аз примерно не мога да не се заглждам и най мн някой флирт да направя но само до там
    То секи така си вика ама.....
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ми заглеждам се.. Защото понякога момчето с което съм, адски ми доскучава, доста такива моменти съм имала.Стигала съм до целувка..ама само до там...Общо взето зависи как ми върви връзката..Въпреки че и 6+ е била и пак съм гледала в чуждата купичка

НЕ
    Ако наистина обичате момчето/момичето няма и да си помислите дори за такова нещо (поне аз съм така )
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    L.A. \ Moscow
    не! ако си имам приятелка, не ми трябва просто друга... ако почна да се заглеждам или нещо, то за какво ми е приятелката. Между другото сега нямам и пак не се заглеждам, защото си харесвам една... само по нея се заглеждам.
    Raise your fist!

Град
    София
    Винаги се заглеждам, но само това.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Враца
    Аз винаги се заглеждам Но си оставам с гледането Никой не може да ми държи сметка какво правя, а ако на някой не му харесва - да си хваща пътя...
    еlsy

Само гледам.То това си е заложено генетически при хората-виждаш някой/някоя с готин външен вид и ти се приисква да го/я огледаш по-внимателно. Нали "очи пълни,ръце празни"

Град
    Ямбол
    Разбира се Няма лошо тка едно око да хвърлиш ... Ама то едно гледане кво пък толкова, да видиш как вървят нещата извън "клетката"
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Винаги се заглеждам, но само това.
    +10

Да се заглеждаш значи да си ги харесваш по външна красота...за да преспиш с тях значи е нещо мимолетно и не е свързано с дълбоки чувства...следователно не държитеш на гаджето си...така че всеки да прецени до къде би стигал и ще разбгере колко държи на гаджето си...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

da,zaglejdam se,osobeno ako e nqkoe mnoogo simpati4no mom4e,no gledam da prikriq tova ot priqtelq mi(ako e do men) i si ostavam samo s zaglejdaneto. ako si s nqkoi badi s nego,ako ne moje6 samo s nego po dobre karai sama...az taka mislq
    Любов и вечност не се римуват...

Е понякога си казвам "тоя е сладур", но нищо повече. Просто съм такава и докато съм с едно момче не си позволявам да мисля за други, защото според мен изневярата е първо в ума.Обичам момчето ,с което съм и като сравня с останалите на тях винаги им липсва нещо което той го има и ми харесва.
    ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...

Мега фен
    Град
    SF
    Ми зяпам, ама само за зяпането и не ми харесват.

Робинята на Quench

Еми заглеждам се... даже понякога пред него коментирам момчетата, които минават, но това не пречи.. Правя каквото си искам / не винаги/ и точка.

Re: Когато си имате гадже заглеждате ли се по други

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    и аз така :]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Заглеждам,но дотам.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Пловдив
    ve4e ne sa mi interesni drugite mom4eta... i si varvq i si gledam napred...

Град
    В бъдещето.
    Да, но само заглеждане без флиртове.
    I LVE 69. I LVE

Не се заглеждам и очаквам от половинката ми същото.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Абе защо ли имам чувството, че е имало такава тема.. и съм отговарял и сега пак ще отговоря.. хм - няма проблеми - не ме мързи :} ..

Та.. принципно, когато съм влюбен нямам никакво желание да гледам някакви си други момичета.. ако погледна ще е заради стария навик :} .. но честно казано понякога се заглеждам, но не за да направя впечатление на момичето и да мечтая погледите ни да се срещнат, а просто, защото нещо ми е направило впечатление.. последно време дори и да се загледам и не проявявам никакви желания към момичетата.. дори и поличката им да започва от пъпа нагоре.. :}

Град
    Paradise
    Когато съм с някого, наистина го обичам и нямам очи за друг. Не мога да изневерявам затова дори и да се загледам в някой, не бих стигнала до нещо повече... Няма смисъл да си с някого, ако не го обичаш наистина. А когато спреш, по - добре да скъсаш на мига. Мого по добре е да си сама отколкото да си с някого от нямане на друга работа и да го нараниш. \/

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не се заглеждам, но не мога да отрека че забелязвам от време на време някой момък... Но само констатирам съществуването му, нищо повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си