- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато си имате гадже заглеждате ли се по други
Заглеждам сее, даам ...![]()
Амаа нищо повече ...
![]()
Да и си го заплювам за другия път![]()
аз лично да .. хихихх ама незнам как го прави и като съм с него ма усеща ии вика ся тос ли си хареса някви такива![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Първоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
![]()
тва е лошоооо
![]()
ест че се заглеждам..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Da...zaglejdam se ... i bih stignala do malko flirt4e...ni6to pove4e...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Напълно съгласнаЗаглеждам се и още как
До всякъде мога да стигна.
Това да се ограничаваш е леко глупаво, според мен
Няма смисъл да се говори зависи-то какво гадже имаме, защото от къде и да го погледнеш кой нормален човек може да си затвори очите пред нещо, което до вчера е правил и това, че в момента е обвързан нищо не значи.
Порпинцип въпроса ти е много странен "до къде бихте стигнали?" .. ами естествено, че до край биха могли да стигнат всички, друг е въпроса, че не всички биха си го ПОЗВОЛИЛИ. Но надали има човек, който да не си го е помислял
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
да но никога не стига до по сериозно щото аз не искам и не съм такъф човек![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Да, заглеждам се,но нищо повече.![]()
Аз всъщност никога не се заглеждам, просто или не съм свикнала, или не ми идва отвътре, не знам...
А пък, като съм с някой и имам силни чувства- в никакъв случай.Не ми е интересно.
заглеждам се но нищо повече няма,освен в 2-3 случая![]()
predi da...sega vaob6te!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Заглеждам се,но нищо повече!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Заглеждам се ,логично е красивото да привлича окото на всеки,независимо мъж или жена.И мъжа ми се заглежда,по готини мацки,но за това не му правя забележка.Съвсем нормално е ,когато един човек е хубав,да ти привлече окото.Но само до там,до по далече не позволявам да се стигне ,нито с него,нито с мене ,когато съм с гадже.Иначе ,до много тънкости мога да стигнa,но като имам човек до мен,с който се обичаме ,то друг не ми трябва.
Имам сериозна връзка, която не ме е спряла да флиртувам, особено когато съм на работа. Но щом обичаш човека до себе си трябва сам да си поставиш определени граници и да знаеш, че прекрачиш ли ги, значи си предал любимия човек. Тоест сладко е всичко, което се прави с мярка
Заглеждам се,но понеже не съм имала сериозна връзка,смятам че ми е простено.![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
emi kakvo da kaja..da esT (samo s 1 mom4e napraih izklu4enie) ina4e da!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Това е все едно да съм фен на един отбор и да гледам мачове на друг,много ясно,че няма нищо лошо да гледам чат пат мачове на Челси и Юнайтед,не изневерявам на Арсенал.
когато си имаш гадже може да се заглеждаш по други и в зависимост от положението ти с приятелят ти решаваш докъде ще стигнеш![]()
![]()
![]()
zaglejdam se![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
To nQma kak inacHe .... a za da ne te vidi gaDjeto si slaGate caisI i proBlema e ResHen...![]()
![]()
{licHen oPiT}
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
това че гледам менюто не значи че ще си поръчам нали така![]()
Абсолютно не. Ако ще си харесам някой друг - първо късам с гаджето и тогава преминавам към евентуални действия. Всъщност май не ми се е случвало,но когато си имам приятел,игнорирам другите.![]()