- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато си имате гадже заглеждате ли се по други
Аз не само се заглеждам, изневерявам при всяка възможност, като не разбира всичко е на 6! Важно е смао да си имаме доверие
I Want To Play a Game!
Разбира се , че гледам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
oooo da poredelenomoje mn mn da obi4am mom4ety do sebesi no nz kva sam postoqnu se zaglejdam po feshani
a za flirtove da ne govorim NAI DOBRATA
xax bazikam se imam predvit 4e i hlirtyvam mn nezavisimo da lisam obvarzana ili ne
zaglejdam se...no ni6tu pove4e ot tva az sam izbrala da sam s gadjeto si obi4am go i nema da go zareja zaradi nekyf nepoznat....
Какъв ФЛИРТ ? Тц , аз ако съм се загледал , то това означава , че съм я предал ... ИЗВИНЯВАМ се ако на някой му се стори - СИЛНИ ДУМИ, но това е самата истина ... А и да не говорим , че ако се загледам в друго момиче , ще ме изям шамарите![]()
и то това е нормално .
А и има различно значение от това да гледаш ... Поне аз така го разбирам , смисъл нормално е да вървя по улицата и да гледам напред ... и каквото видят очите това...![]()
Ми аз си имам приятел, но яко ми шарят очите. Скоро бях на почивка с нашите за няколко дни. Край басейна на комплекса видях най-хубавия пич, който съм виждала. Просто седях, пиех кафе и четях книга, но като го видях не можех да отделя очи от него. Явно и той ме е забелязал, защото вечерта се запознахме в лоби бара на хотела. А на седващия ден бяхме заедно край басейна и вечерта в бара. Нищо не стана... все пак съм заета. На изпращане се прегърнахме и това беше... Но като цяло гледкам си да, но не бих направила първата крачка аз.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Зависи от момчето и отношенията ни.Но в повечето случаи съм като кон с капаци - ни виждам,ни чувам![]()
![]()
ама това след време минава де...
![]()
Да,и там ми е грешката![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не се заглеждам.Ако погледна някой си казвам"не е като моето злато,безразличен ми е".Според мен,ако обичаш и държиш на гаджето си,няма да се зарибяваш с други.
Ако това се случи с моята приятелка и разбера от някъде - ще се почувствам ужасно.. радвам се, че не съм попаднал на такова момиче.. естествено, че бих простил за това или може би не бих го правил на въпрос, но все пак ще ми стане доста кофти и особено ако го прочета примерно от тук, както твоя приятел навярно не прави.. но може и да..Първоначално написано от HONDA
Докато си имах гадже не се заглеждах по никоя друга бяха ми безразлични.Дори и приятелите ми ме караха да ходим по Витошка да гледаме мацки но все им отказвах.Като моето момиче нямаше другопостоянно твърдях че е най красивата и така ...
![]()
If you want to make it reality, Pay it with GOLD![]()
![]()
Когато си харесам някоя и ходя с нея ... не поглеждам другите...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
еми преди като имах се заглеждах само ако моя ме е яосал...а по прнцип НЕ![]()
aham nqma losho kato na pazar gledash ama ne vzimash![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Имам ГОЛЯМО желание да добавя своето мнение по въпроса за това ми намери ГАДЖЕ!Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
Да, нормално е да стане кофти. Но въпроса е дали се заглеждаме. Аз си признавам, а съм сигурна, че и приятеля ми го прави, въпроса е до къде си позволява да стигне. Аз съм до запознанство, кафе и това е. И както казах, не бих направила 1вата крачка (запознанството) аз.Първоначално написано от suitable
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ами вече не бих..
Аве всички малко или много се заглеждат.И аз гледкам ама не пипам все пак си имам гадже което обичам.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
е няма момче или момиче което да гледа само гаджето синормално че ако мине хубаво момче ще го загледам а съм сигруна че и гаджето ми би направил същото с момиче
досега обаче само един път съм заглеждала по сериозно момче,но тогажа бях скаран с гаджето си
но повече от гледане не бих направила
обичам си това дет имам и ен ми трябва друго
ЕстественоТова е нормално
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Първоначално написано от Football Manager
+1..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Оооо...От много неща зависи, основно от настроението ми в момента. Макар че....Всеки се заглежда, просто някои хора успяват да го подтиснат. Други могат но не искат...СЪДБЪ >.<
Оф,аз имам гадже от година и половина и напоследък се заглеждам в други момчета,но само до там.Сега ще съм студентка и не знам дали там вече няма да прескоча границата на допустимото.
Хихих,и аз такам...Първоначално написано от scoobydors
![]()