.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Аз не само се заглеждам, изневерявам при всяка възможност, като не разбира всичко е на 6! Важно е смао да си имаме доверие
    I Want To Play a Game!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Разбира се , че гледам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

oooo da poredeleno moje mn mn da obi4am mom4ety do sebesi no nz kva sam postoqnu se zaglejdam po feshani a za flirtove da ne govorim NAI DOBRATA xax bazikam se imam predvit 4e i hlirtyvam mn nezavisimo da lisam obvarzana ili ne

zaglejdam se...no ni6tu pove4e ot tva az sam izbrala da sam s gadjeto si obi4am go i nema da go zareja zaradi nekyf nepoznat....

Повече от фен
    Град
    София
    Какъв ФЛИРТ ? Тц , аз ако съм се загледал , то това означава , че съм я предал ... ИЗВИНЯВАМ се ако на някой му се стори - СИЛНИ ДУМИ, но това е самата истина ... А и да не говорим , че ако се загледам в друго момиче , ще ме изям шамарите и то това е нормално .

А и има различно значение от това да гледаш ... Поне аз така го разбирам , смисъл нормално е да вървя по улицата и да гледам напред ... и каквото видят очите това...

Ми аз си имам приятел, но яко ми шарят очите. Скоро бях на почивка с нашите за няколко дни. Край басейна на комплекса видях най-хубавия пич, който съм виждала. Просто седях, пиех кафе и четях книга, но като го видях не можех да отделя очи от него. Явно и той ме е забелязал, защото вечерта се запознахме в лоби бара на хотела. А на седващия ден бяхме заедно край басейна и вечерта в бара. Нищо не стана... все пак съм заета. На изпращане се прегърнахме и това беше... Но като цяло гледкам си да, но не бих направила първата крачка аз.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Зависи от момчето и отношенията ни.Но в повечето случаи съм като кон с капаци - ни виждам,ни чувам ама това след време минава де...

Град
    СофиЯ
    Да,и там ми е грешката
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се заглеждам.Ако погледна някой си казвам"не е като моето злато,безразличен ми е".Според мен,ако обичаш и държиш на гаджето си,няма да се зарибяваш с други.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ми аз си имам приятел, но яко ми шарят очите. Скоро бях на почивка с нашите за няколко дни. Край басейна на комплекса видях най-хубавия пич, който съм виждала. Просто седях, пиех кафе и четях книга, но като го видях не можех да отделя очи от него. Явно и той ме е забелязал, защото вечерта се запознахме в лоби бара на хотела. А на седващия ден бяхме заедно край басейна и вечерта в бара. Нищо не стана... все пак съм заета. На изпращане се прегърнахме и това беше... Но като цяло гледкам си да, но не бих направила първата крачка аз.
    Ако това се случи с моята приятелка и разбера от някъде - ще се почувствам ужасно.. радвам се, че не съм попаднал на такова момиче.. естествено, че бих простил за това или може би не бих го правил на въпрос, но все пак ще ми стане доста кофти и особено ако го прочета примерно от тук, както твоя приятел навярно не прави.. но може и да..

Град
    София
    Докато си имах гадже не се заглеждах по никоя друга бяха ми безразлични.Дори и приятелите ми ме караха да ходим по Витошка да гледаме мацки но все им отказвах.Като моето момиче нямаше друго постоянно твърдях че е най красивата и така ...
    If you want to make it reality, Pay it with GOLD

vsu6tnost da dori gi obsujdame zaedno no.. samo do tam

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Когато си харесам някоя и ходя с нея ... не поглеждам другите...

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Re: Когато си имате гадже заглеждате ли се по други

еми преди като имах се заглеждах само ако моя ме е яосал...а по прнцип НЕ

aham nqma losho kato na pazar gledash ama ne vzimash

Re: Когато си имате гадже заглеждате ли се по други

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    еми интересно ми е коггато си имате гадже заглеждате ли се по други и докъде бихте стигнали ако си харесате някой-аз примерно не мога да не се заглждам и най мн някой флирт да направя но само до там
    Имам ГОЛЯМО желание да добавя своето мнение по въпроса за това ми намери ГАДЖЕ!

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Ако това се случи с моята приятелка и разбера от някъде - ще се почувствам ужасно.. радвам се, че не съм попаднал на такова момиче.. естествено, че бих простил за това или може би не бих го правил на въпрос, но все пак ще ми стане доста кофти и особено ако го прочета примерно от тук, както твоя приятел навярно не прави.. но може и да..
    Да, нормално е да стане кофти. Но въпроса е дали се заглеждаме. Аз си признавам, а съм сигурна, че и приятеля ми го прави, въпроса е до къде си позволява да стигне. Аз съм до запознанство, кафе и това е. И както казах, не бих направила 1вата крачка (запознанството) аз.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Ами вече не бих..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аве всички малко или много се заглеждат.И аз гледкам ама не пипам все пак си имам гадже което обичам.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Сливница
    е няма момче или момиче което да гледа само гаджето си нормално че ако мине хубаво момче ще го загледам а съм сигруна че и гаджето ми би направил същото с момиче досега обаче само един път съм заглеждала по сериозно момче,но тогажа бях скаран с гаджето си но повече от гледане не бих направила обичам си това дет имам и ен ми трябва друго

Голям фен
    Естествено Това е нормално
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    The Girl fr0m hell..
    Цитирай Първоначално написано от Football Manager
    Само гледам.То това си е заложено генетически при хората-виждаш някой/някоя с готин външен вид и ти се приисква да го/я огледаш по-внимателно. Нали "очи пълни,ръце празни"

+1..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Оооо...От много неща зависи, основно от настроението ми в момента. Макар че....Всеки се заглежда, просто някои хора успяват да го подтиснат. Други могат но не искат...СЪДБЪ >.<

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Оф,аз имам гадже от година и половина и напоследък се заглеждам в други момчета,но само до там.Сега ще съм студентка и не знам дали там вече няма да прескоча границата на допустимото.

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Разбира се Няма лошо тка едно око да хвърлиш ... Ама то едно гледане кво пък толкова, да видиш как вървят нещата извън "клетката"
    Хихих,и аз такам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си