.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Винаги се заглеждам, но само това.
    +10
    Мхм

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Разбира се, че се заглеждам, но не бих предприела нищо ако си имам сериозна връзка
    >>> House Music <<<

еми заглеждам се много ясно...но само т'ва...просто немога др да направя...но това като сме на диета не означава, че неможем да загледаме менюто ... !
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    НЕ
    Ако наистина обичате момчето/момичето няма и да си помислите дори за такова нещо (поне аз съм така )
    И аз съм на това мнение

Заглеждам се ако си нямам гадже... Ама е ацки гадно момчето/момичето да е до теб и ти да гледаш някво друго същество Гадно е..

Супер фен
    за мен други освен моето момиче не съществуват
    всички са грозни, тъпи и безинтересни в сравнение с нея... просто няма какво да им гледам или да им обръщам каквото и да е внимание толкова съм щастлив!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    em poprincip ne, ama toq ot sysedniq klas ima adskoto dupe! seriozno tva mom4e prosto me ubi... samo da go nabaram sledovatelno otgovora e "da" kolkoto i gadno da zvu4i
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Долината На Идиотщината
    Ми попринцип се заглеждам,ама само дотам...Но с сегашната ми приятелка не,защото тя е перфектна,то няма кво да гледам в другите,тя има всичко

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    НЕ
    Ако наистина обичате момчето/момичето няма и да си помислите дори за такова нещо (поне аз съм така )
    tochno taka :P
    ~*~ SuRnIcHkA_BaBy ... FuLL InLoVe ~*~

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това, че съм си поръчал означава ли, че не трябва да преглеждам менюто? Обаче не си позволявам флиртове. Държа на момичето до мен.

DA no samo tq da ne me vidi da go praq inache shte ima boi pod mustaka v cherna nosht

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    напоследък бая се заглеждам
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    The Land Of The Doomed
    Да се заглеждам не - по скоро имам гадния навик да се углеждам в хората понякога, било то момчета, момичета, мъже. Понякога го правя, защото са ми се сторили познати, друг път от чисто клюкарство. Никога обаче не си казвам " Я тоя е пич" или нещо подобно. По скоро си мисля "баси панталоните" или тем подобни неща. До никъде не бих стигнала - имам си гадже не мисля че е нормално да флиртувам или каквото и да било друго. Предавам и доверието и любовта на приятеля си ако го направя ..

Mislq che momchetata si se zaglejdat ( znam go ot lichen opit i Nabliudeniq ) a za momichetata nz

не .... като го обичам мн ясно че няма да се заглеждам по други пък да не говорим за още нещо
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Mislq che momchetata si se zaglejdat ( znam go ot lichen opit i Nabliudeniq ) a za momichetata nz
    уууу това ми напомня... веднъж с приятеля ми се прибираме вкъщи и на улицата ни разминават някаква компания момчета.. и подминават а аз нз какъв странен навик имам като усетя че някое момче се обръща след мен и аз се обръщам та обърнах се де и едно от момчетата там се обърна и в следващия момент видях погледа на приятеля си ... ауу то не бе срам то не бе неудобство.. УЖАС .. а дефакто наистина даже не забелязах момчето .. просто ми беше интересно дали ще се обърне.. после толкова му се извинявах на моето момче че ми излезе пришка на езика от това.. / и с право виновна си бях.../ а за него досега не съм го забелязвала да се заглежда в други момичета..

Зависи до какава степен си влюбен... а и физиката няма нищо общо с това, което е отвътре ... :> До сега не ми се е случвало да се заглеждам.
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

аз попринцип не се заглеждам кой знае колко в хората :P

Голям фен Аватара на asasfdf
    заглеждам се, стига момичето ми да не е с мен..

Да,разбира се.Хубавото и да се гледа,но си имам граници,който не преминавам.Както предполагам той също...Само гледам...не пипам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си