- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hannah Montana
Какво мислите за това сериалче?Мен лично страшно много ме кефи.За който не го е гледал дават го от 11:30 и от 18:30 по JETIX мисля че всеки ден.И също така може да си го изтегли от замундата вече има и бг субсСериала има 4 номинации (включително е номиниран сега за Еми) и 3 награди, едната от който е Наградата за най-добър комедиен сериал на Teen Choice Awards 2007.
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
И мен ме кефи макар че не разбирам езика щото съм блеела в даскалоиначе симпатични деца артистични
гледам също така и h2o децата от класна стая 402
готини филмчета пускат общо взето
има и едно ново филмче със едно момиченце със розова перука..също не е лошо
![]()
Не съм го гледала,но съм го чувала.Сега ще чукна в замунда да видя какво представлява![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
от доста вр искам да го видя кво представлявамяза н несхто интересно
![]()
Every man dies
But not every really lives
На мен не ми харесва самата Майли и оттам сериала не ми допада![]()
![]()
Мислех си, че ще е същата лигава помия като русалките ама мн ми харесва, даже прекалено много го гледам, като излезем навън с мойте приятели мн ми се смеят, щото сякаш съм се пренесла в света на Хена Моунтена.Ама никъде не намирам третия сезон...
mindscan
Мм замундата не мога да го намеря с бг суб.някои ще даде ли линк![]()
Every man dies
But not every really lives
az go gledam bez subtitri govorqt na elementaren angliiskiiiii |
Sutrin kato qm i gledam po edna seriq taman dokato se naqm ;D Az sam fenka na Oliver za tui i po me kefi Lili ;D xaxa :}}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
във http://subs.unacs.bg/ има само 3 преведени серииПървоначално написано от kokk
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
преди няколко дни докато цъках каналите се спрях на Jetix и там я даваха тази девойка..впечатли ме само единия китарист с дългата косаама аз хванах само някаква песен..не знаех че има и сериал
може да му метна едно оЧо някой път
![]()
Има го в vbox7 с БГ аудио![]()
Самата Майли ми е супер противна! Но филмчето е забавно, трае се.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
\Първоначално написано от BloomF
/
По-голяма боза от това няма!.. Тъпо, безинтересно, еднакво!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
оо.. обожавам тоя сериал... един от любимите ми е... направо съм вманиачена в него![]()
И аз това се чудяПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.