.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Миопия...

Hybrid View

Миопия...

Не мога да фокусирам на далеч, сълзят ми очите, нон-стоп главобол... отвреме навреме самите клепачи ме сърбят.. споделих тия неща с майка ми и каза, че трябва да отида на очен. Тези симптоми се свързват с миопията(късогледство) и аз леко се уплаших, защото ако се окаже че нещо са ми увредени очите, ще трябва да сложа очила, а не искам.
    Самият въпрос: На 15 малка ли съм за лещи?
    И ако има някой от форума с миопия да ми пише лично...

Град
    Larnaca
    не не си малка за лещи ... :P
    но и с очила не е зле ... познавам много момичета на 15 с очила и с лещи .. според мен и според тях няма проблем ///
    -=To Live Is To Die =-

аз носих очила от 3 годишна до 13 годишна махнах ги миналото лято, но преди това се позаинтересовах за лещи - преди 16 не е добре за ретината и има толкова мн рискове... по добре си намери някои хубави рамки и си направи очила вместо да рискуваш... успех

Мерси за отговорите, и да питам, как протича прегледа при офтамолог(очен лекар) ?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    зависи от апаратната обезпеченост с която офталмолога разполага.

колкото по-добра е тя - толкова по обективно е заключението за статуса на пациента.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Think Pink
    Мерси за отговорите, и да питам, как протича прегледа при офтамолог(очен лекар) ?
    Ами зависи дали те преглежда на компютър или не. Ако е на компютър ще те накара да си подпреш брадичката пред един апарат и да гледаш в картинката. А ако не е на компютър сядаш на един стол и пред тебима таблица - цифри с различни размери. Закриваш си едното око и трябва да кажеш коя е цифрата която той ти посочва. Няма нищо страшно. Не си малка за лещи, аз нося от 15 годишна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си