- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета какво мислите за.....
Момичета какво мислите за аналния секс?Пробвали ли сте и какви са ви впечатленията?
Що направо не си кажеш, че искаш да ти го сложат, ами почна тука с увъртания?![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
не не съм пробвала и не мисля да пробвам,не сам против,но мисля че още не съм готова за това![]()
(м/у другото има ДОООООООООООСТА ТАКИВА ТЕМИ)
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Еми моите впечатления са горе-долу хубави
в смисъл такъв че не сме го правили от доста време,
и си боли,кой квото да разправя това си е живата истина.
Иначе е хубаво ама мене нещо спря да ме кефи.
Не сме пробвали, защото и двамата с приятеля ми не сме изявявали желание. Когато си поиска и ако мисля че ще ми бъде добре - ще го направим![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
и аз се чуда що една пръдла се насра в у-щена 17 хубаво момиче..но пък ме възбужда и я искам
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Аз, лично, просто не мога да се отпусна заради страха от ...и така.
Не бих пробвала .. Иначе съм почти сигурна, че ще ми хареса, но не ме влече много ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не съм пробвала и нямам желание.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от girl_in_black
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Пробвали сме го с приятеля ми,много по различно е от вагиналния секс като усещане,както за него така и за мен.Направихме го с лубрикант,за да може да влезне по бавно и да не боли.Наистина ако партньора е внимателен всичко си протича нормално.С добри впечатления съм,но го правим за разнообразие,а не редовно-предпочитам си вагиналния![]()
![]()
![]()
I will love you forever!
Първоначално написано от eveto_xx
\
/
МммМ с бившия сме го правили ,боли ,ама има тръпка.Даже имаше един период ,в който си мечтах за аналенНо сега вече ми мина
![]()
![]()
Да,правила съм го и ми е супер ама супер яко
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Твърдо против!Предпочитам си вагиналния![]()
![]()
![]()
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
Probvala sm i e otvrat boli ujasno i ne mi haresva i nqma i da probvam dr pyt
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Пробвала съм го,но чесно казано не съм във възторг.Не ми хареса особено
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
като са ми разказвали някои приятелки какво може да стане от аналния да си кажа не възнамерявам и да почвам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
OwnedПървоначално написано от Slain
![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от elety9730
+1![]()
Sasho1988
Варна..
Не съм пробвала, не бих и пробвала. Казвала съм го вече, ще кажа и пак - мисля, че ануса не е място за такива неща. Чувала съм, че е хубаво, но не бих го направила.