.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    Гърлото на ада,Съндейл

От какво може да е това?

Влезам си аз в един сайт и изведнъж ми изписва това -
    Код:
    File Not Found

Firefox can't find the file at jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/chrome/en-US.jar!/locale/browser-region/region.propertieswww.teenproblem.net.

* Could the item have been renamed, removed, or relocated?
        * Is there a spelling, capitalization, or other typographical error in the address?
        * Do you have sufficient access permissions to the requested item?
    или па нета ми се маха изведнъж и до каде него on/off пак нема да имам нет от какво може да е това?

пп - имам си скайп но немога да влизам в нета пробах и с ин и мозилата но не става

пп - на БТК АДСЛ съм.
    [flash(400,400)]http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0f47990b[/flash]

Това се случва само когато влезеш в определен сайт или във всеки сайт? Ако е от един сайт, просто не влизай там повече и виж да не би firewall-a да има нещо интересно да каже по въпроса.

Ако не е от това, наистина, както каза Тянко, пробвай да преинсталираш Мозилата. А и виж какво има във въпросната директория и дали си е на мястото.
    Също така - когато се случи това, отвори си Task Manager и погледни кои са процесите, които взимат най-много РАМ. Ако има такъв, който не знаеш какъв е и от къде идва, напиши тук кой точно е процеса
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Over The Rainbow
    Както самата грешка си казва, проблема е в софтуера.Преинсталирай, като предварително изчистиш регистри и ненужни файлове, свързани със съответния софт.

здравийте

той е само при един сайт в импулсе ми излиза сас огромна графика и не мога да си го оправя хем махнах мозилата и я инсталнах отново но не става сичко е огромно и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си