- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- :S кофти проблем
Много вярно..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
What you give is what you get!
аз като си завия ученцето и заспивам![]()
![]()
![]()
но понякога не помага и започвам да си мисля за нещо и така и заспивам..![]()
Аз пък заспивах в 9 сутринта, бях много по-зле. За 1 ден може да се оправи проблема, просто не спиш 20 часа и готово. Изобщо не си лягай(само да не заспиш наобед че тогава става лошо, целия ден трябва да си будна).
i az imam s1shtiq problem do 4-/5 na kompa i posle cql den spq.. yjasno ene moga da vlezna v predishniq si rit1m i sega za daskaloto prosno nz
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
преди и аз бях така но се взех в ръце и ставам в 7.30 и се натоварвам с фирическа работа и спотр. колкото до сенките образуваха ми се сенки и аз използвам коректор.. гадна работа съня е мнгого важен!
И аз в последно време трудно заспивам.
Може пс-ито да е оказало влияние, макар че седях до късно на него през юли, а августовските ми сутрешни заспивания бяха поради друга причина...![]()
По темата-Опитай с някаква чайчета, щом усетиш че ти се доспива бам в леглото.
Може също да опиташ прясно мляко с мед и канела.
ями-ями![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Напоследък и аз заспивам в 1-2 часа,а нито седя на компа толкова,нито гледам телевизия много.Даже и цял ден да съм навън ,да ходя и да се върна много уморена,пак е така.Иначе по-лесно заспивам ако си сложа тапи в ушите.Спя непробудно чак до сутринта с тях.В противен случай се събуждам и от най-малкия шум.
П.П.Купих си тапите от аптеката.
И аз имах този проблем, но като ми се налага от 2 седмици да ставам в 7.30 да видиш как заспах снощи в няма и 11 часа.Иначе ми помагаше да си стопля една чаша прясно мляко, изпивам я и заспивам.С овцете не ми помага.Също може да подейства четенето на тъпа книжка.Успех
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
и на мен книгите ми действат така.Чета и на 10-та страница съм заспала.Първоначално написано от kokona
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!