.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аз като бях ученик, колкото пъти почвах да уча по химия, толкова пъти заспивах...

хващай на скучния ти учебник и почвай да се образоваш!
    Много вярно..
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз като си завия ученцето и заспивам
    но понякога не помага и започвам да си мисля за нещо и така и заспивам..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз пък заспивах в 9 сутринта, бях много по-зле. За 1 ден може да се оправи проблема, просто не спиш 20 часа и готово. Изобщо не си лягай(само да не заспиш наобед че тогава става лошо, целия ден трябва да си будна).

i az imam s1shtiq problem do 4-/5 na kompa i posle cql den spq.. yjasno e ne moga da vlezna v predishniq si rit1m i sega za daskaloto prosno nz
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

преди и аз бях така но се взех в ръце и ставам в 7.30 и се натоварвам с фирическа работа и спотр. колкото до сенките образуваха ми се сенки и аз използвам коректор.. гадна работа съня е мнгого важен!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И аз в последно време трудно заспивам.
    Може пс-ито да е оказало влияние, макар че седях до късно на него през юли, а августовските ми сутрешни заспивания бяха поради друга причина...

По темата-Опитай с някаква чайчета, щом усетиш че ти се доспива бам в леглото.
    Може също да опиташ прясно мляко с мед и канела.
    ями-ями
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Напоследък и аз заспивам в 1-2 часа,а нито седя на компа толкова,нито гледам телевизия много.Даже и цял ден да съм навън ,да ходя и да се върна много уморена,пак е така.Иначе по-лесно заспивам ако си сложа тапи в ушите.Спя непробудно чак до сутринта с тях.В противен случай се събуждам и от най-малкия шум.
    П.П.Купих си тапите от аптеката.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И аз имах този проблем, но като ми се налага от 2 седмици да ставам в 7.30 да видиш как заспах снощи в няма и 11 часа .Иначе ми помагаше да си стопля една чаша прясно мляко, изпивам я и заспивам.С овцете не ми помага.Също може да подейства четенето на тъпа книжка.Успех
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от kokona
    Ами аз лично бих те посъветвала да четеш книга понеже аз като почна и на втората третата страница и заспивам като пън така че мисля че и на теб ще ти действа така Успех
    и на мен книгите ми действат така.Чета и на 10-та страница съм заспала.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си