.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

ПОМОЩЩЩЩЩЩ....!!!!!

Такам...нуждая се от съвет моля ви...!!!Така историята е следната забих се с едно момче с което нз ...дали трябваше...въпроса е ,че той е женен така де разведе се и има дете от тази жена...тя забременя само и само да го задържи ...и поради тази причина следователно и се ожениха....ии сега тъпото е ,че ми иска номера ала бала в продължение на седмици 2..си пишем нон стоп ии сега ще се видим понеже селото ние е едно и също.!!!А там е и жена му иии кажете има ли смисал да се занимавам защото той твърди ,че мн ме харесфа дори твърди че е влубен... другото което е занимава се с наркотици...а е на 19 аз на 16 ...!!! Кажете какво да правя ....

:)

Съветвам те да забравиш за него.Не си заслужава!По-добре повече не се занимавай
    Мрази ме и той,че съм с теб...

На 19 е, а е разведен, с дете и се занимава с наркотици?! Ти как мислиш - трябва ли да продължаваш да се занимаваш с него?!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    еми отговори си на въпроса трябва ли ти разведен наркоман?все едно няма други момчетаа на 16 си осъзнай се
    пс:и се научи да пишеш
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Град
    Paradise
    Съгласна съм с горните постове и освен това щом ти си на 16, а той на 19, той е подсъдим, за дето се занимава с теб... И освен това: какво е правил, че се е оженил и развел на 19??!!
    Зарежи го незабавно.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: ПОМОЩЩЩЩЩЩ....!!!!!

Цитирай Първоначално написано от SoMeThiNg SpEciAL
    Такам...нуждая се от съвет моля ви...!!!Така историята е следната забих се с едно момче с което нз ...дали трябваше...въпроса е ,че той е женен така де разведе се и има дете от тази жена...тя забременя само и само да го задържи ...и поради тази причина следователно и се ожениха....ии сега тъпото е ,че ми иска номера ала бала в продължение на седмици 2..си пишем нон стоп ии сега ще се видим понеже селото ние е едно и също.!!!А там е и жена му иии кажете има ли смисал да се занимавам защото той твърди ,че мн ме харесфа дори твърди че е влубен... другото което е занимава се с наркотици...а е на 19 аз на 16 ...!!! Кажете какво да правя ....
    Хаха.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не тряя да го оставяш заради разликата в годините а защото той има жена и дете.А като включим и тва че се занимава с наркотици ... аве намери си друг!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

на 16 си, живота е пред теб, наистина трябва да го забравиш, наркоман с дете и разведен... гледа ли ти се цял живот чуждо дете?!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    На 19 е, а е разведен, с дете и се занимава с наркотици?! Ти как мислиш - трябва ли да продължаваш да се занимаваш с него?!
    взе ми думите от устата
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

хохо наркоман разведен селянин как да не обичаш ... ако има и трактор напрао ...

Се едно той винаги е живял в София но има роднина от това село то даже не е и село де... се едно... попринцип не е толкоз лошо колкото звучи найстина....

Хаха да и ние всички така си помислихме.Не виждам нищо хубаво в случая!На 19,разведен,наркоман,с дете...абе нямам думи.Шантава работа
    Мрази ме и той,че съм с теб...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Баси вица
    Или си нямаш работа и се базикаш защото тряаа да си много зле че да си толкова изпаднала! Нали знаеш думата с к..к като..кукувица
    in defense of our dreams...

Град
    Париж
    Не ти трябва такова момче.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    In Devil's Castle
    боже,най-добре се отдалечи от него....неприятно е за момчето,но не трябва и ти да страдаш...
    someone else...

+15

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    НЕ НЕ НЕ и пак НЕ!!! Не тръгвай с обвързани, само ще страдаш повярвай ми! Пък камо ли с дете на неговата възраст! Колкото и да разправя, че те харесва, си има жена, ти си забавлението в случая! Не си проваляй живота!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

+458561452

...hate my nickname

Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    НЕ НЕ НЕ и пак НЕ!!! Не тръгвай с обвързани, само ще страдаш повярвай ми! Пък камо ли с дете на неговата възраст! Колкото и да разправя, че те харесва, си има жена, ти си забавлението в случая! Не си проваляй живота!
    +1
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Няма смисъл да се захващаш с него... , после ще съжаляваш
    Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е ти пък толкова ли не можеш да прецениш заслужава ли си? Все едно да говориш на 11-12 г хлапе дето незнае още кво иска и се влюбва в актьори...
    Къв е смисъла ако се видите и т.н. Постоянно ще се криете... ще те завлече с неговите си проблеми ... и т.н. и т.н. и като се усетиш вече и ти ще бъдеш вътре, ама той няма да е при теб вече .. Ами сега?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Само на 19 ,раздевен! , бившата му ще ви побърка, че и имат деца, че и се занимава с наркотици, а ти си на 16... Нямаш си и представа в какви неприятности може да се забъркаш, само ще се провалиш... А и сте много малки, ако бяхте възрастни по-може, ама в такава ситуация и на такава възраст е самоубийство да ходиш с такъв, а и само ще си играе с тебе.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    малеее представи си сега да излезе че се занимвава с проституция и се опитва да те завлече

Град
    с0фия
    според мен по добре да стоиш настрани
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    според мен по добре да стоиш настрани
    Настрани, меко казано.
    Бягай мнооооого далеч от такива типове!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си