- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩЩЩЩЩЩ....!!!!!
Такам...нуждая се от съвет моля ви...!!!Така историята е следната забих се с едно момче с което нз ...дали трябваше...въпроса е ,че той е женен така де разведе се и има дете от тази жена...тя забременя само и само да го задържи ...и поради тази причина следователно и се ожениха....ии сега тъпото е ,че ми иска номера ала бала в продължение на седмици 2..си пишем нон стоп ии сега ще се видим понеже селото ние е едно и също.!!!А там е и жена му иии кажете има ли смисал да се занимавам защото той твърди ,че мн ме харесфа дори твърди че е влубен...другото което е занимава се с наркотици...а е на 19 аз на 16 ...!!!
Кажете какво да правя ....
![]()
Съветвам те да забравиш за него.Не си заслужава!По-добре повече не се занимавай![]()
![]()
Мрази ме и той,че съм с теб...
На 19 е, а е разведен, с дете и се занимава с наркотици?! Ти как мислиш - трябва ли да продължаваш да се занимаваш с него?!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
еми отговори си на въпроса трябва ли ти разведен наркоман?все едно няма други момчетаа на 16 си осъзнай се
пс:и се научи да пишеш![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Съгласна съм с горните постове и освен това щом ти си на 16, а той на 19, той е подсъдим, за дето се занимава с теб...И освен това: какво е правил, че се е оженил и развел на 19??!!
![]()
Зарежи го незабавно.
Хаха.Първоначално написано от SoMeThiNg SpEciAL
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не тряя да го оставяш заради разликата в годините а защото той има жена и дете.А като включим и тва че се занимава с наркотици ...аве намери си друг!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
на 16 си, живота е пред теб, наистина трябва да го забравиш, наркоман с дете и разведен... гледа ли ти се цял живот чуждо дете?!![]()
взе ми думите от устатаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
хохо наркоман разведен селянин как да не обичаш ... ако има и трактор напрао ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Се едно той винаги е живял в София но има роднина от това село то даже не е и село де... се едно... попринцип не е толкоз лошо колкото звучи найстина....
Хаха да и ние всички така си помислихме.Не виждам нищо хубаво в случая!На 19,разведен,наркоман,с дете...абе нямам думи.Шантава работа![]()
![]()
Мрази ме и той,че съм с теб...
Баси вица![]()
![]()
Или си нямаш работа и се базикаш защото тряаа да си много зле че да си толкова изпаднала!![]()
Нали знаеш думата с к..к като..кукувица
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Не ти трябва такова момче.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
боже,най-добре се отдалечи от него....неприятно е за момчето,но не трябва и ти да страдаш...
someone else...
+15Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
НЕ НЕ НЕ и пак НЕ!!! Не тръгвай с обвързани, само ще страдаш повярвай ми! Пък камо ли с дете на неговата възраст! Колкото и да разправя, че те харесва, си има жена, ти си забавлението в случая! Не си проваляй живота!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
![]()
Няма смисъл да се захващаш с него...
, после ще съжаляваш
![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
Е ти пък толкова ли не можеш да прецениш заслужава ли си? Все едно да говориш на 11-12 г хлапе дето незнае още кво иска и се влюбва в актьори...
Къв е смисъла ако се видите и т.н. Постоянно ще се криете... ще те завлече с неговите си проблеми ... и т.н. и т.н. и като се усетиш вече и ти ще бъдеш вътре, ама той няма да е при теб вече .. Ами сега?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Само на 19 ,раздевен! , бившата му ще ви побърка, че и имат деца, че и се занимава с наркотици, а ти си на 16... Нямаш си и представа в какви неприятности може да се забъркаш, само ще се провалиш... А и сте много малки, ако бяхте възрастни по-може, ама в такава ситуация и на такава възраст е самоубийство да ходиш с такъв, а и само ще си играе с тебе.
малеее представи си сега да излезе че се занимвава с проституция и се опитва да те завлече![]()
![]()
според мен по добре да стоиш настрани
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Настрани, меко казано.Първоначално написано от пLiнцесkъ
Бягай мнооооого далеч от такива типове!![]()