- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече да му вярвам... :(
Наистина иам нужда от помощ ...
Проблема е следния ... постоянно чувам разни неща за момчето с което съм в момента .. в смисъл .. секи път някой ми казва нещо за него ... че са го видяли с друго момиче е най - често .. и което е най - странното ... версиите на всички които ми казват че са го видели с момиче са едни и същи ... момиче с черна коса и тн ... говорих с него много пъти ... той ми се заклева че няма друга и че аз съм единственна за него и така нататък ... но просто .. повече не мога да му вярвам... и той постоянно ми казва " Вярвай на мен не на хората" .. наистина не знам какво да правя .. повярвах му първите няколко пъти ... въпреки че не бях сигурна че трябва ... сега не мога вече .. и наистина обичам го .. но не знам какво да правя ....![]()
![]()
Купувай детектор на лъжата.
Или наеми детектив.
Или му направи хайка.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не си заслужава да сте заедно. Така само ти ще страдаш от това, че той те лъже и излиза с други. Ако е само излизане пак добре, но да не е повече? А и тези, които ти казват това да не го правят, за да ви разделят? Знаеш ли? Наистина е трудно да вярваш като си на два фронта. Един ти казва едно, друг - друго.
Ако е действително вярно, само ти ще страдаш. Реши си сама какво да правиш.
Успех.
Don't tell me what I can or can't do !
слушай пъкления ми план...за сега се преструвай че му вярваш и ако го хванеш наистина в крачка не му казвай че знаеш а започни да правиш неговите номера...след това...късате и готоооу![]()
![]()
in defense of our dreams...
никой ли няма камерка да го снима ей, били го видели :P
аммм.... виж аз сама мога да си преценя и за това му повярвах първите няколко пътиПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Няма смисъл да сте заедно,оставиго,а и щом ти го казва повече от 1 човек може и да е вярно.Хвани си момче,което те заслужава.
ами те не ми казват просто че са го видели .. хаха аз за едното виждане няя са притеснявам ... няква го видяла там на няква пейка тя била седнала в него и тн ... а и ... ми го казват хора , на които съм се убедила че мога да имам доверие ...Първоначално написано от KillSwitchEngage
а иначе на по 19 сме хах![]()
мм Не се вслушвай в хорски приказки от опит ти го казвамбила сам като теб и повярвах на хиляди приказки , след което скасах приятеля си! затОва те съветвам да вярваш на пр си въпреки че винаги има и втори вариант ама ти можеш сама да прецениш
уСпех
![]()
Еми прави малко номерца.Като излезне ти бъди на 200 м примерно от тях на някоя сграда.Земи си няколко момичета като наблюдатели,земи радиостанции.Като го видиш им докладвай на тях с кодовото име: "Ревнива Тутурутка"
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
in defense of our dreams...
абе ако слухове могат да ви разделят значи не тряя да сте заедно... от друга страна планът на ™G-Baby™ наистина мн ми харесва и ми се струва подходящ :]
Аз не вярвам на нито едно момче.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Знам какво е и не си заслужава, ако ти съсипва психикатаАко наистина не си сигурна, 4е можеш да му вярваш, по-добре го остави.
![]()
Робинята на Quench
Само да попитам: Хората, които са ти казвали тези неща, познават ли се взаимно? Щото ако е така в най-лошия случай го правят нарочно. Това е веселата страна на нещатаА лошата е ясна. Трудно ще разбереш кое е истината, прецени сама по поведението му, има ли разлика, или пък да иска да се измъква и т.н.
Aми точно това е , че тези хора нямат нищо общо помежду си .. а разликата в поведението е към по -добро ..Първоначално написано от ^Adrenalinka^
[quote="KillSwitchEngage"]добре и примерно видели са го с друго момиче.какво? няма ли право да имаприятелки , не означава автоматично че я чука....Първоначално написано от anichkaaaa
+ 1Представи си, може би някои хора просто искат да ви скарат.....
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Доверието е много важно в една връзка, изчезни ли, не си заслужава повече да сте заедно, връзката просто се руши!![]()
![]()
![]()
Аз знам , че има такива хора .. пределно ми е ясно .. и пак казвам .. ИМЕННО ЗА ТОВА МУ ВЯРВАХ ПЪРВИТЕ 3-4 ПЪТИ .. но сега просто наистина се замислих дали съмм права че му вярвам ...
а и никъде не съм казала че няма право да има приятелки .. но по думите им ... едва ли са му само приятелки .. знам че е тъпо да вярвам на хората знам ...
Е ти нали казваш, че го познаваш.Защо нас питаш?! Моя си го усещам като се опитва да ме лъже![]()
1vo izvinqvam se Che pisha na Latinica no NE sam 4el pravilata... A po temata: Moje bi prosto momi4etata sa se nagovorili i ti zavijdat.... am 6to ne mu naprai6 1 rasledvane![]()
![]()
ili puk go probvai da kajem napravi dr skype predstavise za nekoq ot negoviq grad svali nqkolko snimki ot nqkade i go probvai
![]()
pitai tezi koito sa ti kazvali 4e sa go vijdali (kade sa go vijdali) i go prosledi
![]()
![]()
Ами... ако е възможно кажи на тези дето са ги видели ако ги видят пак да щракнат по една снимка и да се знаеТрябва да си сигурна че искаш да скъсате за да не съжаляваш после
Нали знаеш: завистливи хора колкото щеш
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
И отново съгласна с тебПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Ах тук има мъдрост.Или айде да цитираме доктор Хаус,ако няма нищо противПървоначално написано от (S) AINT
.
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what"
Още много имам да изреждам,но виж това сайтче.Може да ти помогне много.Има от типичната мъдрост на Хаус за живота.Ето го и сайта
http://www.housemd-guide.com/characters/houserules.php
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.