.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask.

Ей това е бахти вярното .. мерси за сайтчето

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Съдейки по възрастта ти можеш да прецениш сама до колко е искрен с теб, а до това, че някой ти казва: недей съди по хората, много често хората от обкръжението ни, не ни мислят най-доброто, което не означава автоматично, че не са прави! Затова в случая ти трябва да прецениш до колко можеш да му вярваш, но не бързай, защото ако грешат ще направиш грешка, че не си повярвала на човекът до теб! Доверието е всичко! Без доверие любовта е нищо, но за да имаш доверие на някой той трябва да си го е заслужил! Виж в твоя случай дали с предишните си действия той заслужава доверие, но пак ти казвам не бързай!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    в края на краищата времето ще покаже, а междувременно ти излез с някое момче и се постараи тои да разбере. ако му запука и те заревнува набързо значи може би има някакви чувства
    Не винаги когато ревнуваш, имаш чувства. Ревността е породена не само от любов, а и от чувство за собственост, така че това не би било гаранция за това, колко значиш за него! А относно новото момче, по-добре недей бъди с някой друг преди да си прекратила отношенията ви нацяло! Това говори лошо за теб и несериозно, не го прави колкото щом той е с друга, и ти с друг! Излез по-зрялата от ситуацията и с достойнство!

Град
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    в края на краищата времето ще покаже, а междувременно ти излез с някое момче и се постараи тои да разбере. ако му запука и те заревнува набързо значи може би има някакви чувства
    Не винаги когато ревнуваш, имаш чувства. Ревността е породена не само от любов, а и от чувство за собственост, така че това не би било гаранция за това, колко значиш за него! А относно новото момче, по-добре недей бъди с някой друг преди да си прекратила отношенията ви нацяло! Това говори лошо за теб и несериозно, не го прави колкото щом той е с друга, и ти с друг! Излез по-зрялата от ситуацията и с достойнство!
    Амии да ти кажа мисля , че е най добре колкото се може по скоро да ги прекратя ... след като АЗ излязах виновна за всичко ....

Град
    Пловдив
    Как така ти си излязла виновна? Не си виновна, че търсиш истината и искаш коректни взаимоотношения във връзката ви. От колко време сте заедно?

Град
    ами аз го попитах за всичко ... не за първи път .. при което той започна да ми крещи , да ме обижа и тн .... което ме навява на мисълта , че щом се ядосва като го питам .. начи се чувства виновен .. И ся като се скарахме супер жестоко той ми каза : ти си виновна за всичко .... и си тръгна .. и на мене ми стана някво супер тъпо ... А заедно сме от 8 месеца ...

Град
    Пловдив
    Много лошо говори за него, че прехвърля вината на теб и се държи така просташки. След 8 месеца най-малкото, което ти дължи е уважение. Не го търси, остави го той да го направи! Ако не те потърси, майната му, може да си доволна, че си се отървала от него! Може би наистина не те заслужава!

m.. znachi.. men bashta mi beshe kazal dwe neshta kato stanah malko po-goliam za wruzki." Sam moje sus edna ne" i " ako nqkoq te hfane wuw krachka otrichai do posledno " , taka che xixixiixixix sheguwam se moje twoia pitch da e pekan i horata da te lujat, no ima dosta momcheta , koito deistwat na tozi princip

Град
    хахаха повечето момчета са на тоя принцип ..
    особенно последното важи за 90% от момчетата

Като започнах да чета изпърво, че са ти казали че са го видели с друга щях да ти кажа "Не слуай другите, може да завиждат и да искат да ви разделят". Но като прочетох по надолу че версиите им съвпадали ми стана ясно че момчето наистина има друга. Моят съвет е "Еби го в гъза!"
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от Люси
    Няма смисъл да сте заедно,оставиго,а и щом ти го казва повече от 1 човек може и да е вярно.Хвани си момче,което те заслужава.
    +1

Град
    столицата
    Абе вие сте много зле бе,да изостави пича за дето не е направил нищо ли?Били го видели,ахах аз съм виждал извънземни ама никой не ми вярва.Какво като са го видели,неможи ли да си говори с други момичета или да ги познава?Докато няма доказателства,че е с друга,всичко са празни приказки и пълни глупости,booshit.Не бъди толкова наивна.

Не се ядосвай излишно-сладка си мацка си той изпуска и както съм го пожелал на бившата ми дето ми извъртя номер така и на него го пожелавам-ще им се върне тъпкано

Град
    Цитирай Първоначално написано от mitakkka
    Не се ядосвай излишно-сладка си мацка си той изпуска и както съм го пожелал на бившата ми дето ми извъртя номер така и на него го пожелавам-ще им се върне тъпкано
    О дано дано

tooooolkova moi taka nare4eni "proqtelki" sami kazvali podobni ne6ta i az patka vqrvah ama nakraq se okaza 4e zagybih mom4ety koety istinski me obi4a ones moite fr sa me lagali 6toto zavijdat mn qsny vij ako mom4ety neiska6e da razbira6 nqma6e da razbere6 kolko my e da oti tam pri tiq det sago videli i da kai da ne kazvat ni6ty ili pak da se krie i taka nqma6e da razbere6 :P spored men trq my vqrva6 ma veki s mneniety si

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask.

Ей това е бахти вярното .. мерси за сайтчето
    Моля,моля . А какво ще кажеш за плана ми
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    плана ти е перфектен ама той си призна без бой

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Не си заслужава да сте заедно. Така само ти ще страдаш от това, че той те лъже и излиза с други. Ако е само излизане пак добре, но да не е повече? А и тези, които ти казват това да не го правят, за да ви разделят? Знаеш ли? Наистина е трудно да вярваш като си на два фронта. Един ти казва едно, друг - друго.

Ако е действително вярно, само ти ще страдаш. Реши си сама какво да правиш.

Успех.
    +1

помисли дали можеш да вярваш на хората които пускат тези слухове

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Не мога повече да му вярвам... :(

Наистина иам нужда от помощ ...
    Проблема е следния ... постоянно чувам разни неща за момчето с което съм в момента .. в смисъл .. секи път някой ми казва нещо за него ... че са го видяли с друго момиче е най - често .. и което е най - странното ... версиите на всички които ми казват че са го видели с момиче са едни и същи ... момиче с черна коса и тн ... говорих с него много пъти ... той ми се заклева че няма друга и че аз съм единственна за него и така нататък ... но просто .. повече не мога да му вярвам... и той постоянно ми казва " Вярвай на мен не на хората" .. наистина не знам какво да правя .. повярвах му първите няколко пъти ... въпреки че не бях сигурна че трябва ... сега не мога вече .. и наистина обичам го .. но не знам какво да правя ....
    Бай Тоя те обича
    Той ще ти помогне,обещава
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Проблема е следния ... постоянно чувам разни неща за момчето с което съм в момента .. в смисъл .. секи път някой ми казва нещо за него ... че са го видяли с друго момиче е най - често .. и което е най - странното ... версиите на всички които ми казват че са го видели с момиче са едни и същи ... момиче с черна коса и тн ... говорих с него много пъти ... той ми се заклева че няма друга и че аз съм единственна за него и така нататък ... но просто .. повече не мога да му вярвам... и той постоянно ми казва " Вярвай на мен не на хората" .. наистина не знам какво да правя .. повярвах му първите няколко пъти ... въпреки че не бях сигурна че трябва ... сега не мога вече .. и наистина обичам го .. но не знам какво да правя ....
    Бай Тоя те обича
    Мерси мерси

Град

Бай Тоя те обича
    Мерси мерси
    Правиш се на недостъпна?
    Добре,Бай Тоя почва да те ухажва
    Гуш Гуш Гуш
    Виж по колко емотиконки
    ти слага :P

Град
    ЕеЕ оценявам го

Град
    ЕеЕ оценявам го
    Знам аз...
    Ама Бай Тоя как ги оценява русичките
    като тебе..малиии :P
    И по няколко пъти на нощ ги оценява :P

Град
    ЕеЕ оценявам го
    Знам аз...
    Ама Бай Тоя как ги оценява русичките
    като тебе..малиии :P
    И по няколко пъти на нощ ги оценява :P
    хахаха ела ме оцени и мене

Правила за публикуване