Предложението ми е за 3 бутончета, които да присъстват на всеки един пост.
Нещо от сорта да +1 и -1 и Score:0
Примерно...
Като глас за самото мнение, така ще се ограничат и постовете със +1
![]()
Доколкото знам,гласуването за мнение не се прави във форуми...против съм...
Според мен не е тупнал тъпанът и тука,няма смисъл изкуствено да се товарят сървърите..Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Аз съм 'за' ,но със сигурност няма скоро да се направи...
Според мен липсва смисъл в такъв рейтинг скрипт. Но може да се помисли по въпроса. Дайте повече плюсове за това. И още нещо - изпрати ми на лично линк към тези форуми които имат тази екстра.
Не е необходимо.
А и плюс това,мислиш ли,че те наистина подкрепят изцяло това мнение и точно така биха се изразили?
Не,просто ги мързи да пишат,или пък нямат собствено мнение и просто искат да трупат мнения.
И нашите най-големи 'фенове' ще влязат с 20те си акаунта /за хората от КОФАТА да не говорим/ и ще има едни толкова фейк гласувания, че няма да ви обяснявам. Като цяло - не е лишено от смисъл, но НАПЪЛНО неприложимо за този форум по мое виждане.
Против съм. Ще стане като в импулс.бг или по-точно: 'плюсчинци' (придружено от малки и големи букви)
Общо не е чак толкова масово това +1, че чак бутон за гласуване да има. Защото тогава ще стане масово.
Your pseudo sunshine I don't need.
^Не думай... вече почнах да си представям форума изпълнен с такива надписи XD
Your pseudo sunshine I don't need.
тъпа идея.. само ще се претрупа
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
За.
Първоначално написано от DjBaloon
затова са форумите да си казваш мнението без някой да те оценява губи се смисъла
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
И според мен няма смисъл...Съгласна съм и с това,че шш стане като иМпУлСссЪъ и че трябва да си изразаяваш мнението без да те оценяват.
А мачок к'во значи "хората от Кофата" ние да не сме някакъв по-долен вид ... ?!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3