- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като, че ли си играе с мен
del
Внушаваш си споко.
Може би иска само "скайп зарибявки"![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от FantaMen
май,май .Спри да и отговаряш ,да я видим тогава![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Пийте кафе по скайпа.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от sulley
![]()
Наистина, пробвай да не и отговаряш известно време.
The blood that binds us ..till death unites us
Ами пробвах... пак ми пише... И след като не и отговорях известно време думите и бяха:
Забравих да кажа, че уж на шега си викаме "мило"Що не ми пишеш... Нещо обидих ли те? Извинявай.![]()
//Оценявам чувството за хумор на някои![]()
и т`ва е вариянтПървоначално написано от sulley
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Попитай я какво цели с тези глупости..Първоначално написано от daliteen
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ами думичката "развлечение" забрави ли я?![]()
аз във скайпа на всички викам мило или слънцеПървоначално написано от daliteen
![]()
питай я какво сте, иска ли да излезете или си е просто за губенето на време... може и в училище да я заговориш, нали сте от едно даскало? спираш я и й казваш там кфото тряаайде късмет
![]()
![]()
![]()
В смисъл?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
..може да не е сигурна какво иска .. ?
или пък просто иска да си пише с теб,щото няма с кой друг в момента..
или просто за развлечение..
или иска нещо повече,но не знае как да се държи..
Вариантите са много.Най-добре поговори с нея. Така ще разбереш.
![]()
Ми незнам... уж всичко е на шега... ако тръгна някъде следваПървоначално написано от InloveAgain
много е странна...Къде отиваш? Нали няма да ми изневеряваш с някоя мацка?
Мойто вътрешно чувстно ми казва, че всичко е просто за шоуто... незнам защо...
еми прав си,може да го обръща и на базик..Първоначално написано от daliteen
пробвай в даскало да я загоовориш,виж там как ще се държи,нищо,че си опитвал,опитай пак,един вид ей така като за последно ..все ще разбереш дали те разиграва и базика .. или пък и предложи да отидете някъде кво е тва само по скайп,като ти откаже значи е ясно.
в прав текст я питай какво иска тя, какво очаква от теб, ти и кажи какво чувстваш към нея.. поне се изяснете, дори и да те отреже..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
кратко и ясно. БиЙ И ШУТААААААААА...
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
изяснете се
решете дали ще бъдете заедно или не
...
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
"Изяснете дали да бъдете заедно". Че те не се поздравяват, дали да бъдели заедно!![]()
Сигурно се притеснява от теб. Много е... нелогично? При положение, че чата ви върви, от един и същи град сте, от едно и също училище, не виждам защо толкова отбягва толкова въпросното кафе.А може и просто да я мързи. Имам някои познати, които няма да излязат навън, ако ще й краят на света да настъпи.
Аз, ако бях, щях да й обясня направо, че такива Скайп истории не ми допадат и щом е решила да се прави на интересна, не е попаднала на точния човек, нещо такова.
Хейй.. Някой допусна ли възможността тя да е на умирачка от срам ?!
Аз пък си пишех с едно момче.. Романи.. за една вечер.. и все ме викаше да излизаме.. и все не исках. И никога не съм си играла с него. Просто.. немога да изляза с него. А го харесвах. Тъпа работа и тъпа аз, но факт.
В никакъв случай. Тя е малко щура и изобщо не си пада притеснителна - освен ако само с момчетата не е такава, понеже в другите сфери опрделено не е![]()
спрях да чета тукПървоначално написано от daliteen
МОМИЧЕ!
Първоначално написано от DoomShadow
режи и късай. само те разиграва. бях хлътнал по едно момиче. ала, бала и и бих шута като разбрах че ме използва. гадното в моя случай е че сме най-добри приятели. пробвах се да не и говоря ама нема как. почти един до друг сме. ако не сте добри приятели бий и шута.
спри да я търсиш известно време избягвай я в даскало .. и да видимако не те потърси.. 1 директен
![]()
If I played you like a toy?