Харесах си едно момче, нещо като колега, защото работим в различни обекти на една и съща фирма. Един път ме изпратиха на този обект, защото нямаха хора и бях с него на смяна, тогава се запознахме. В началото не ми направи особено впечатление. Но когато се прибирахме след работа, понеже сме в една посока, слушахме музика (на неговата група) и той ми пееше, което мен явно много ме е впечатлило, защото от тогава не мога да спра да мисля за него. Писахме си в скайп да се видим, но когато дойде времето той ми каза, че ще ходи на дискотека с негови приятели и ме убеждаваше да дойда, аз не приех, за което сега леко ме е яд. На следващия ден дойде да ме види на работа, заради това, че не се видяхме. Тогава бяхме много хора и нямаше как да стане нещо особено. Мен нещо ме беше хванала лигата и му казах да ме вземе след работа на другия ден, за да му се отсърдя, че е отишъл на дискотека, вместо да излезе с мен, той учудващо се съгласи. На следващия ден по ирония на съдбата го сложиха да кара нощна смяна и нямаше как да ме вземе и да излезем, за това аз и една колежка отидохме да видим колегите на другия обект. Беше голяма веселба, когато бяхме всички. Моята колежка го придърпа навън да говори с него, след това разбрах, че го е питала да не си ме е харесал и той казал да, но бил "гаден характер" и само щял да ме нарани, при което тя му казала, че и аз съм си го харесала, той се бил учудил приятно. После останахме само аз и той, аз реших да остана да му правя компания за нощната смяна. Той знаеше, че го харесвам и аз знаех, че той ме харесва, но все ми се струваше, че не е така. Той ме гушна пръв, когато се оплаках, че ми е студено, след което аз го гушках доооста... и ми стана неудобно, извиних му се, но той каза, че не му е неприятно, придърпа ме да седна м/у краката му, докато решавахме кръстословици и това беше единственото нещо което направи за цялата нощ. Аз се бях изнервила и на сутринта като се прибирахме подхванах директно, но той почна да увърта.. бил "гаден характер" отново. После му пратих смс и той ми отговори, че ме харесва. След това... никаква инициатива, писах му, той ми отговори кратко, студено, никакво... пак му писах и вече дори не ми отговори, казах му, че няма само аз да го търся и е време той да направи нещо... От тогава, 2 дена, нищо.. Не мога да го разбера този човек, казва, че ме харесва и не прави нищо.. и на нощната смяна се държа някак дистанцирано... Какво да правя? Не мога да му досаждам всеки ден ...
Извинявайте, че се получи толкова дълго, но реших, че ще е по-добре да разкажа всичко, за да получа реални съвети...