.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Кой е първият?

zdraveite,az sam nov v saita i mn bih iskal da mi otgovorite na vaprosa.s priqtelkata mi pravih sex za parvi pat.tq mi kaza,4e sam i parviq,oba4e tq mi razkaza 4e e pravila opit s edno drugo mom4e.poneje tq e mn tqsna,toi dalgo vreme se e opitval da go vkara.sled dalgi opiti nai-nakraq e uspql da pronikne.daje ne si go e vkaral celiq.opital se e da napravi povtoreniq i dvijeniq navatre navan,no ne sa se polu4ili i toi si go e izvadil,sled koeto sa spreli opitite.pls,kajete mi va6eto mnenie,s kogo i e parviq paqt,s men ili s nego i ima li razlika mejdu sex i opit sex,koito e neuspe6en?

т.7. Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.
    MusicIsThekey

Еми той като е проникнал начи той и е първия ама ти втория по добър и тя го оценява
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    С него.
    Sasho1988

Варна..

mi tapoto e 4e tq mi kazva 4e az sam i parviq.ima li razlika mejdu neuspe6en opit za sex i sex.v smisal tq mi kazva 4e za neq tva e edin neuspe6en opit.edno nepalnocenno pronikvane broi li se za sex?

Град
    Велико Търново
    Той и е първия,щом е имало проникване без значение,дали си е вкарал целия или не.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от go4o62
    mi tapoto e 4e tq mi kazva 4e az sam i parviq.ima li razlika mejdu neuspe6en opit za sex i sex.v smisal tq mi kazva 4e za neq tva e edin neuspe6en opit.edno nepalnocenno pronikvane broi li se za sex?
    тя може да ти каже много работи. След като с оня е имало проникване => е скъсана девствената ципа => той и е първия. Съжалявам мойто момче примири се 2ри си хахахаха
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

който е скъсал девствената и ципа, този е първия
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

to e qsno,4e za parvi pat toi e proniknal v neq,no tq mi kazva 4e tova za neq e edin jalak neuspe6en opit.ima li razlika ot parvi opit do parvi pat,v koito pravi6 sex?

Град
    в мечтите ти
    Какво значение има????
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

pi4ove hi4 ne e sme6no.az ne se bazikam s vas,ne go pravete i vie.tq mi kazva 4e ima veroqtnost devstvenata i cipa da e skasana pri edno padane s kolelo.imala e nqkakvi razkasvaniq otdolu i mnogo krav.taka 4e ako tq e bila skasana toi parviq li i e?

a toi zakvo moje da si go broi tva?te realno ne sa pravili sex,a opit za takav,ne ste li saglasni?

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от go4o62
    pi4ove hi4 ne e sme6no.az ne se bazikam s vas,ne go pravete i vie.tq mi kazva 4e ima veroqtnost devstvenata i cipa da e skasana pri edno padane s kolelo.imala e nqkakvi razkasvaniq otdolu i mnogo krav.taka 4e ako tq e bila skasana toi parviq li i e?
    Да, първия е, само че не мога да разбера какво се вжижяваш толкова.Правила е някакви опити с него, до колко успешни, до колко не не се знае.Сега е с теб, постарай се да направиш пр еживяването доста по-приятно за нея, вместо да се чудиш първия ли си и или не.Не е казано, че най-хубавия секс е с първия.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ДА,той е първия.Сега се успокой
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ДА,той е първия.Сега се успокой
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Paradise
    Не, че нещо, ама... има ли значение? Важното е как го чувства мацката,а тя приема,че ти си и първия. Значи без значение кой я е отворил, ти си си първият за нея...
    Макар, че не разбирам и иначе какво му е важното, това да не е няко състезание: Кой ще мушне пръв?

vqrno e 4e tq priema men za parviq.ne mislite li 4e e super kompleksarsko ot strana na tova mom4e da go broi tva 4e e pravil sex i ne smqtate li 4e ima nqkakva razlika mejdu parvi opit za sex i parvi sex?ina4e sam spokoen

спокойно, след като тя не го брои за секс значи за нея не е, просто той е проникнал и си го е извадил. Да, девствената ципа е скъсана от него, но за нея ти си й първия истински

4estno kazano ne znam dali cipata i e skasana ot nego.ima li vazmojnost ot tampon ili ot padane ot kolelo sled koeto ima krav i razkasvane da e skasana cipata?

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    спокойно, след като тя не го брои за секс значи за нея не е, просто той е проникнал и си го е извадил. Да, девствената ципа е скъсана от него, но за нея ти си й първия истински
    +1 za6to se vprqga6 tolko.vajnoto e kak tq priema ne6tata.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Ама че си наивен,чак ме дразниш.Тя каза,ама то така било,ама оня нз кво.Кво се спичаш бе?Я земи се опрай малко и не пускай тъпи теми,че тоя форум се напални само с прости теми пуснати от идиоти!

Изпрати на приятел
    Решихме
    iskam da razbera dali moga d abroq opita si za parvi pat.s edno momi4e re6ihme da probvame.tq be6e devstvena.mnogo trudno uspqh da go vkaram,sled koeto se opitah da napraqv povtoreniq i dvijeniq navatre i navan,no penisat mi ne uspq da mradne i re6ihme da sprem s opitite.dr.teen,az pravil li sam sex ili ne.i dali moga da broq tova za parviq si pat.i dali momi4eto moje da go broi za parviq si pat?
    Отговор
    Можеш да го бройш - опита си е опит

Авторе,тва ти ли си бе?

opredeleno polu4avam pove4e podkrepa o momi4etata!az vi pitam za mnenieto vi,za6toto ne obi4am da me lajat.tq mi kazva,4e za neq tova ne e sex i 4e ako nqkoi q pita s kolko mom4eta e bila,tq 6te kaje samo s priqtelq mi,t.e. s men.eto zatova e problem tova za men.ako trqbva az da si kaja mnenieto za men edno pronikvane,bez povtoreniq ne e sex,a edin neuspe6en i jalak opit za se.toq e kompleksar 6tom go broi tva!i vseki koito pri takav situaciq bi kazal 4e e pravil sex e kompleksar.dano nqkoi ne se obidi.ta moje li da se skasa cipata ot tampon,masturbaciq ili naranqvane ot padane s kolelo?

Град
    Shove IT
    1 въпрос - Кфо ти пука по дяволите ?!?

Град
    Някъде там...
    Ми май той е първия

ne6to mai vi e mn sme6no,a?na men pak hi4 ne mi e sme6no!az prosto iskah da se dopitam do va6eto mnenie,koeto 6tom sam go poiskal e vajno za men.kvo trqbav da kaja,4e sam golqm eba4 li be,a!bahti tapacite sa tezi deto mi pi6at 4e sam naiven i mi se prismivat!kvo sme6no ima?4e iskam da razbera istinata li,tva li e sme6no be!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си