- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е първият?
zdraveite,az sam nov v saita i mn bih iskal da mi otgovorite na vaprosa.s priqtelkata mi pravih sex za parvi pat.tq mi kaza,4e sam i parviq,oba4e tq mi razkaza 4e e pravila opit s edno drugo mom4e.poneje tq e mn tqsna,toi dalgo vreme se e opitval da go vkara.sled dalgi opiti nai-nakraq e uspql da pronikne.daje ne si go e vkaral celiq.opital se e da napravi povtoreniq i dvijeniq navatre navan,no ne sa se polu4ili i toi si go e izvadil,sled koeto sa spreli opitite.pls,kajete mi va6eto mnenie,s kogo i e parviq paqt,s men ili s nego i ima li razlika mejdu sex i opit sex,koito e neuspe6en?
т.7. Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.
MusicIsThekey
Еми той като е проникнал начи той и е първия ама ти втория по добър и тя го оценява![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
С него.
Sasho1988
Варна..
mi tapoto e 4e tq mi kazva 4e az sam i parviq.ima li razlika mejdu neuspe6en opit za sex i sex.v smisal tq mi kazva 4e za neq tva e edin neuspe6en opit.edno nepalnocenno pronikvane broi li se za sex?
Той и е първия,щом е имало проникване без значение,дали си е вкарал целия или не.
тя може да ти каже много работи. След като с оня е имало проникване => е скъсана девствената ципа => той и е първия. Съжалявам мойто момче примири се 2ри си хахахахаПървоначално написано от go4o62
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
който е скъсал девствената и ципа, този е първия
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
to e qsno,4e za parvi pat toi e proniknal v neq,no tq mi kazva 4e tova za neq e edin jalak neuspe6en opit.ima li razlika ot parvi opit do parvi pat,v koito pravi6 sex?
Какво значение има????
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
pi4ove hi4 ne e sme6no.az ne se bazikam s vas,ne go pravete i vie.tq mi kazva 4e ima veroqtnost devstvenata i cipa da e skasana pri edno padane s kolelo.imala e nqkakvi razkasvaniq otdolu i mnogo krav.taka 4e ako tq e bila skasana toi parviq li i e?
a toi zakvo moje da si go broi tva?te realno ne sa pravili sex,a opit za takav,ne ste li saglasni?
Да, първия е, само че не мога да разбера какво се вжижяваш толкова.Правила е някакви опити с него, до колко успешни, до колко не не се знае.Сега е с теб, постарай се да направиш пр еживяването доста по-приятно за нея, вместо да се чудиш първия ли си и или не.Не е казано, че най-хубавия секс е с първия.Първоначално написано от go4o62
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ДА,той е първия.Сега се успокой![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ДА,той е първия.Сега се успокой![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не, че нещо, ама... има ли значение? Важното е как го чувства мацката,а тя приема,че ти си и първия. Значи без значение кой я е отворил, ти си си първият за нея...![]()
Макар, че не разбирам и иначе какво му е важното, това да не е няко състезание: Кой ще мушне пръв?![]()
![]()
![]()
vqrno e 4e tq priema men za parviq.ne mislite li 4e e super kompleksarsko ot strana na tova mom4e da go broi tva 4e e pravil sex i ne smqtate li 4e ima nqkakva razlika mejdu parvi opit za sex i parvi sex?ina4e sam spokoen
спокойно, след като тя не го брои за секс значи за нея не е, просто той е проникнал и си го е извадил. Да, девствената ципа е скъсана от него, но за нея ти си й първия истински
4estno kazano ne znam dali cipata i e skasana ot nego.ima li vazmojnost ot tampon ili ot padane ot kolelo sled koeto ima krav i razkasvane da e skasana cipata?
+1 za6to se vprqga6 tolko.vajnoto e kak tq priema ne6tata.Първоначално написано от s3xy...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Ама че си наивен,чак ме дразниш.Тя каза,ама то така било,ама оня нз кво.Кво се спичаш бе?Я земи се опрай малко и не пускай тъпи теми,че тоя форум се напални само с прости теми пуснати от идиоти!
Изпрати на приятел
Решихме
iskam da razbera dali moga d abroq opita si za parvi pat.s edno momi4e re6ihme da probvame.tq be6e devstvena.mnogo trudno uspqh da go vkaram,sled koeto se opitah da napraqv povtoreniq i dvijeniq navatre i navan,no penisat mi ne uspq da mradne i re6ihme da sprem s opitite.dr.teen,az pravil li sam sex ili ne.i dali moga da broq tova za parviq si pat.i dali momi4eto moje da go broi za parviq si pat?
Отговор
Можеш да го бройш - опита си е опит
Авторе,тва ти ли си бе?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opredeleno polu4avam pove4e podkrepa o momi4etata!az vi pitam za mnenieto vi,za6toto ne obi4am da me lajat.tq mi kazva,4e za neq tova ne e sex i 4e ako nqkoi q pita s kolko mom4eta e bila,tq 6te kaje samo s priqtelq mi,t.e. s men.eto zatova e problem tova za men.ako trqbva az da si kaja mnenieto za men edno pronikvane,bez povtoreniq ne e sex,a edin neuspe6en i jalak opit za se.toq e kompleksar 6tom go broi tva!i vseki koito pri takav situaciq bi kazal 4e e pravil sex e kompleksar.dano nqkoi ne se obidi.ta moje li da se skasa cipata ot tampon,masturbaciq ili naranqvane ot padane s kolelo?
ne6to mai vi e mn sme6no,a?na men pak hi4 ne mi e sme6no!az prosto iskah da se dopitam do va6eto mnenie,koeto 6tom sam go poiskal e vajno za men.kvo trqbav da kaja,4e sam golqm eba4 li be,a!bahti tapacite sa tezi deto mi pi6at 4e sam naiven i mi se prismivat!kvo sme6no ima?4e iskam da razbera istinata li,tva li e sme6no be!